Thursday, April 28, 2011

2-vuotias



Pidin kevään viimeisen lomapäivän. Nautin kiireettömyydestä, hiljaisuudesta ja hääräilystä. Korjasin pääsiäisen pois. Annoin vapulle luvan tulla. Jemmasta löytyneet pitsin ja narunpätkät solmin naruun "lippuviiriksi" :) 

Blogini täytti 2 vuotta.  Vuosi sitten avasin sen yleisölle - arkajalka kun
olin ;). Olette tehneet bloggailustani tosi kivan harrastuksen ja monen monta helmi hetkeä olen saanut viettää kansanne. Kaikki ne kauniit sanat joita olen matkan varrella saanut on rohkaissut ja kannustanut jatkamaan.  Kaunis kiitos :)

♥ Marie

Monday, April 25, 2011

Meri ♥


 Aamusella paistoin pellillisen skonsseja  eväskoriin. Sininen taivas ja lintujen laulu sai meidät aikaisin aamusta liikkeelle.
Kaksi vanhaa kaatunutta  puuta teki meille pesän merenrantaan :)Vierekkäin kun olivat kaatuneet saimme täkein ja tyynyin itsellemme rakennettua sohvan. Näkymänä avautui kaunis Suomenlahti. Aika valui sormien välistä ja pysähtyi hetkeksi.  Meidän lisäksi rannalla ihasteli kaunista aamua ja aamupäivää pari lintubongaria ja innokkaita kalastajia.
Kevät on tullut Helsinkiin joten annan merituulen hyväillä kasvojani.

Oi ihanuus tätä säätä!

Antoisaa ja kaunista tulevaa arkea ystävät! Annetaan auringonsäteiden lämmittää sydämen sopukatkin :) Tervetuloa  uusille lukijoille ja kaunis kiitos aina niin piristävistä kommenteistanne ♥

Kauniin tunnustuksen sain taannoin  Pionilta. Kiitos!


Aurinko terveisin
Marie

ps. skonssit onnistuvat tällä ohjeella; 100g voita, 1 dl kaurahiutaleita, 1 tl suolaa, 1 rkl sokeria, 8 dl vehnäjauhoja, 5 tl leivinjauhetta, 4 dl maitoa. Kaikki ainekset sekaisin kevyellä sekoituksella parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Paisto 15 minuuttia 175 asteessa.

Sunday, April 24, 2011

Pääsiäinen


Vielä ehdin toivottamaan hyvää pääsiäisen aikaa.Yksi keväisistä lempipaikoistani on Uspenskin katedraalin mäki. Sieltä on hyvä tarkkailla vuodenaikojen vaihdot.
Puisto on jo täydessä kukinnassa ja ensimmäiset silmut ovat auenneet. Tätä voisi  kutsua hemmoitteluksi pitkän ja kylmän talven jälkeen ;)

Nautitaan auringosta, herkuista ja toisistamme! Näine mietteineen lähden ulkoilemaan toipuneen kuumepotilaani kanssa.

♥ Marie

Tuesday, April 05, 2011


Pehmeä valo herätti uuteen päivään. Aurinko on terästäytynyt päivän aikana ja ihanasti paljastaa likaiset ikkunat. Nyt en kuitenkaan anna sen häiritä :)

Helsingin kattojen päällä näyttää olevan vilskettä. Patsaat elävät elämäänsä ja tarjoavat lokeille levähdyspaikkoja. Ihana kun lumet on pois niin kaduilta kuin katoiltakin.

Pensseleitä ja värejäkin pyörittelin. Aikomuksena olisi palata kuvataidekerhoon. Kuvanveisto vei hetkeksi huomion pensseleistä, mutta nyt olisi tarkoitus palata mainion ja taitavan opettajan oppiin.
Kevät ja valo voisi antaa mahdollisuuden kumpaiseenkin  harrastukseen :)

Hentoja kevätvärejä etsimässä.

Marie

Sunday, April 03, 2011

Sateinen sunnuntai


Sateinen päivä, kiireetöntä ateriointia, yksinkertaisesti toteutettuna. Näistä aineista on ihana sunnuntai tehty :) Viime viikon työpäivät sain pakerrettua  kuumemittarin sahaillessa ja riittipä töitä viikonlopuksikin, joten tänään on ladattu akkuja.

Lohi meni uuniin pesto- ja siemenkoristelun kera. Paiston ajan oli aikaa viikata servetit ja kattaa pöytä.
Pöytää kattaessa mieheni pohti ääneen, että sateisena päivänä ateriointi on tapahtuma sinänsä, ja näinhän se on :) Aina kiva nauttia, mutta kaksin verroin nautittavampaa sadepisaroiden ropistessa ikkunaan.

Sadetta on luvattu myös alkavaan viikkoon joten saappaat ja sateenvarjo esiin :)
Hyvää alkavaa viikkoa ja voikaa hyvin ♥

Marie