Friday, May 18, 2012

Helatorstai vietetty. Aurinkoa ja sadetta oli sopivissa määrin. Hietaniemen hautausmaalla kävin kävelemässä ja nauttimassa raikkaasta ulkoilmasta. Tuntui kun kesä olisi siellä ollut askeleen pidemmällä kuin muualla :)  Hietaniemen hautausmaan ilmapiiri on ihastuttava, luonto, meri ja historia on vahvasti läsnä. Muu perhe meillä hieman kummastelee tätä ainaista viehtymystäni vanhoihin hautausmaihin... onhan teitä muitakin jotka jakaa kiinnostukseni? ;) Ylin kuva on otettu Hietaniemestä ennen reippaan sateen alkua.

Metsän väestä sen verran, että kyselyitä on tullunt hurjasti, kiitos Pinterestin :) Olen yrittänyt aikani mukaan vastata kyselyihin, mutta vielä kerran tämä hankintaosoite. Ostin näitä aikoinani viihdyttämään perheen pienempiä... tosin ovat löytäneen tilanteen tullen tiensä ihan aikuistenkin kattaukseen ;)

www.wildlifegarden.se 

Wildlifegardin tuotteita olen viimeksi nähnyt myynnissä Pohjoisesplanadin Kankurin Tuvassa.Viikonloppu kynnyksellä, mutta vielä hetkeksi töihin. Antoisaa päivää ja alkavaa viikonloppua!

  ♥
Marie

9 comments:

 1. Hei,
  täällä yksi ilmottautuu varsinkin Hietaniemen hautausmaan suureksi ihailijaksi... tosiaan siellä on aivan ihana tunnelma vaikka kyse onkin niin synkästä paikasta...

  Siellä on mukava kävellä ajatustensa kanssa vaikka kuinka pitkään.
  Ja siellä entisten "kuuluisuuksienkin" nimiä katsellessa tulee miettineeksi kaikenlaista - kuinka sitä ollaan "samiksia" loppujen lopuksi kaikki <3

  ReplyDelete
 2. Paikassa on jotain "koskemattoman" kaunista. Sammaloitunutta, patinoitunutta ja vallatonta. Nuorison kanssa juteltuani reissusta totesivat saman kuin sinäkin. Sanoivat tunteen olleen huikea kouluretkellä kun pysähtyivät Mannerheimin haudalle.... historiankirjojen sankari. Puhuttelevaa ja laittaa asiat terveellä tavalla uomiin ja mittasuhteisiin.

  ReplyDelete
 3. Rakastan Hietaniemeä.Käymme siellä usein kun pikkuiseni hauta siellä ja miehen vanhemmat.Mietin olenkohan nähnyt sinut siellä...
  Kiitos kauniista postistasi taas täällä Marie.

  ReplyDelete
 4. Oh mitkä tunnelmat! Kiitos linkistä, koitankin katsastaa noita veikeitä söpöläisiä tältäkin päästä :) Nyt paistaa!!

  ReplyDelete
 5. Hautausmaiden harras hiljaisuus sekä vanhat kauniit puut, kivimuurit, sammaloituneet alueet ym.. kiinnostavat tätä kulkijaa ja paikka mitä ihanin rauhalliselle ajattelulle kaiken metelin sekä kiireen keskellä. Hyvä paikka meditoinnille, eikä maksa mitään.
  Niin, ne maailman parhaat asiat kun eivät maksa mitään.


  Kivaa viikonloppua sekä kiitos linkistä :)

  ReplyDelete
 6. Oi Marie, jaan kanssasi viehtymyksen vanhoihin hautausmaihin.
  Harmittelin viime Helsingin reissullamme, kun olisin halunnut nimenomaan Hietaniemelle kulkemaan ja tästä piti tinkiä..

  Täällä kotipuolessa käyn usein rakkaitteni haudoilla, ja muutoinkin saatan ulkoilla juurikin hautausmaalle rauhoittumaan ja tuulettamaan päätäni nauttien levollisesta ja kauniista miljööstä. Olen miettinyt usein, miten paljon rakkautta siellä aistiikaan.

  Lempeää viikonloppua Marie, voi hyvin♥

  ReplyDelete
 7. Maria ...oi jospa olemme ohittaneet siellä toisemme. Olisi ihana istahtaa hetkeksi penkille vaihtamaan ajatuksia. Minulla siskon, veljen ja isän hauta on Ruotsissa asti, joten hiljennyn ajattelemaan heitä kävellessäni Hietaniemessä.
  Paikka on kerrassaan ihastuttava!

  Elina toivottavasti tavoitat metsän väen :)

  ReplyDelete
 8. Jatta juuri noita samoja ihanuuksia ihastelen retkilläni. Kiireettömyys ja rauha laskeutuvat. Mielestäni hautausmaalla on elämä yhtä voimakkaasti läsnä kuin kuolemakin.
  Rahalla ei tosiaan kauniita ja rikkaita hetkiä osteta. Hassua miten nykyään kaikki mitataan rahassa, eikö kumminkin aika ole se jota emme saa varastoon eikä myöskään ole meidän hallittavissa.

  Hannah itse käyn myös reissuilla hautausmailla. Kertoo ihanasti perinteistä ja tavoista. Mitä vasten elämää ja rakkautta mitataankaan...jos ei olisi kuolemaa, luulisin ettei olisi elämääkään. Meidän aikamme kovat arvot jylläisi entisestään.
  Kiitos Hannah viikonloppu on ollut ihanan lempeä :)

  ReplyDelete
 9. Kiitos linkistä ;) Käyn aina ihastelemassa täällä kauniita kuviasi. En ole moisiin söpöläisiin ennen törmännytkään..

  Kaunista sunnuntaita!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.