Saturday, May 19, 2012

Teetä ja ompelua


Koskaan ei taida säilytystilaa olla liikaa. Säilytän monia tavaroita pussukoissa. Vuosien varrella pussukoita on keräytynyt vino pino, ei näytä kuitenkaan olevan esteenä ommella uusia ;)
Olen pitänyt pussukoiden näppäryydestä, tarpeen tullen helppo heittää koneeseen ja pestä.
Niin... mistä sitä tavaraa kertyy vaikka pidän itseäni aika minimalistina, jaksan harkita ja punnita hankintoja loputtomiin...

Tänään huomasin kävelyllä tuomen olevan kohta pienissä kukkasissa, ihana! Jokaisessa alkukesän hetkessä on kiva viivähtää, vaiheet vain tuntuvat etenevän liian vilkasta vauhtia. Enää muutama päivä kevätjuhliin... meillä juhlitaan esikoisen valkolakkia :) Juhlan suunnitelmat ovat hahmottuneet mielessäni ja hieman tunnen jo jännitystä vatsanpohjassa.

Lähden nauttimaan toisen kupposen teetä, tosin ilman herkkuja. Huomenna lähdemme pienelle reissulle joten herkuttelut huomiseen :) Hyvää viikonlopun jatkoa!

  ♥
Marie

Saturday, May 12, 2012


Pitkästä aikaa vapaata aikaa kotoiluun. Tekemistä, ohjelmaa ja aikatauluja on ollut riittämiin :p
Aloitin viikonlopun heräämällä aikaisin, oli kiva seurata  ikkunasta hiljaisen kadun touhuja. Suomen liput nousivat yksitellen salkoon juhlistamaan päivää.
Aamun hääräilin kotia siivoten ja uskaltauduin jopa avamaan ikkunat, kiitos pienen sateen. Nautin lokkien äänistä ja merituulesta, kesä on kynnyksellä!

Kaiken uurastamisen jälkeen hautauduin sohvaperunaksi kamerani kanssa ;)) Alin kuva on otettu sohvalta käsin. Ihastuin alku keväästä näihin..... hmmm, mitä mahtaakan olla suomeksi näiden paperisten koristeiden nimi?? Joka tapauksessa löysin ne alkukeväästä työreitiltäni. Kruununhaasta  on tullut haastelinen paikka, monta pientä kivaa liikettä on avannut ovensa ;))

Eikö ole ihana kun kesä tekee tuloaan? Pelkästään jo ruuanlaitto saa uusia virikkeitä. Tällä hetkellä timjamia löytyy niin aamiaipöydästä kuin lounaalta, enkä malta olla ohimennessäni ottamasta muutamaa lehteä pureskeltavaksi ihan pelkästäänkin :)

Ihana kun olette jaksaneet käydä vierailemassa vallinneesta hiljaisuudesta huolimatta. Rattoisaa viikonlopun jatkoa ja kaunista äitienpäivää  ♥

  ♥
Marie