Sunday, March 14, 2010

Kanasalaatti








Viikonloppu taas vierähtänyt nopeasti. Perheen voimin ollaan vietetty mukavan leppoisa viikonloppu. Lauantaina katsoin elokuvan Dawn Anna-Selviytymistarina.
Huikea tositapahtumiin perustuva elokuva naisen sitkeydestä. Onneksi muu perhe oli pois kotoa niin sain kaikessa rauhassa katsoa nenäliinapaketti sylissäni :)

Otin kuvan kana- fetasalaatista jota tein tänään. Kuva ei ole onnistunut, ruokakuvissa on ihan omat haasteensa mihin jossain vaiheessa täytyy perehtyä enemmän.
Ajattelin kuitenkin laittaa ihan ohjeen takia olen jakanut sitä monille ja edelleen tulee kyselyitä. Ajattelin että blogista se sitten helposti löytyy.

Eli salaatti ainekset : mieluista salaattisekoitusta, kanaa, fetaa ( itse käytän arlan fetakuutioita aurinkokuivattujatomaatti-basilika mausteöljyssä muhineita), tomaattia, paprikaa, kurkkua, seesaminsiemeniä, kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja hitusen vasta rouhittua mustapippuria. Salaatista tulee maukkaampi jos sen annetaan tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ja ottaa huoneenlämpöön vartin ennen tarjoilua.

Löysin kaapista joulusta jääneitä kuivattuja taateleita. Päätin tehdä niistä jälkiruuan. Piiraan josta itsestään keittyy pohjalle kolakastike. Niin maukas kermavaahdon kera.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

Marie

7 comments:

  1. Hej!

    Vilken underbar dukning, där kan jag tänka mig att ni ville sitta länge och njuta. Maten ser också jättegod ut.

    Hoppas ni haft en skön helg!
    Många kramar
    Karin

    ReplyDelete
  2. Kiitos vierailustasi blogissani :)
    Tulin heti vastavierailulle! Sinulla on upeita kuvia, täytyykin tutustua paremmin!

    ReplyDelete
  3. Kaunista. Kaikki on kaunista.... =)

    ReplyDelete
  4. Kiitos Una :) ja hyvää viikonloppua sinulle !

    ReplyDelete
  5. Kiitos vastavierailusta Kesäkukka :) Sama juttu, olen palaillut blogiisi jo muutaman kerran ;) ja kaunista on !

    ReplyDelete
  6. Ihania kuvia ja tunnelmia. On niin kiva käydä nautiskelemassa erilaisista "maailmoista". Tykkään kovasti tällaisesta hillitystä, harmonisesta ja lähes valkoisesta tunnelmasta. Meidän kotiin se ei talon luonteen vuoksi sovi kovin hyvin (ainakaan minun mielestäni, pieninä ripauksina kylläkin siellä muun joukossa), joten onpa ihana vierailla näin virtuaalisesti sellaisessa maisemassa.

    ReplyDelete
  7. Kiitos Miia. Tosiaan on kiva käydä vierailuilla eri tunnelmissa. Vaaleata tosin on jos ei kumminkaan ihan valkoista :) Nauroinkin tässä kun katsoin ympärille että puolet huonekaluista on tummia mutta jotenkin tulee kuvattua vaaleita asioita.

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.