Thursday, February 10, 2011

Aurinko


Torstai toivoa täynnä, sillä ajatuksella tänään liikkeellä :) Aamulla töihin mentäessä aurinko helli ja vielä kotia lähtiessä seurasi mukana, taitaa kevät olla pian kynnyksellä.
Taidan olla auringolla kulkeva, pienikin päivänsäteen kurkistus pilvenraosta saa energiani kumpuamaan.

Petivaatteet vaihdettuna ja koti siivottuna on kiva aloittaa viikonlopun vietto. Löysin vanhoja tyynynpäällisiä viime syksyiseltä antiikkimessulta.  Olivat niin uuden veroisia , joten  ajatuksissa kävi ovatko mahtaneet olla käytössä ollenkaan?

Alkuviikosta huomasin työmatkallani tarkkailijan. Miten voi olla mahdollista että olen kävellyt hänen ohitseen yli kymmenen vuotta? Lempeästi on seurannut aamuisia työmatkojani ja paluuta iltapäivällä kauppakasseineni, sekä kaikki muut lähdöt ja tulot.  Tästä lähtien muistan katsahtaa vähän ylöspäin ja tervehtiä tätä lempeätä setää, otin muuten tänään kuvan hänestä :)

Olkaa tarkkoina meitä seurataan :) Hyvää viikonlopun odotusta ja nautitaan pakkasen tuomasta auringosta! Lämpöiset tervetulotoivotukset uusille seuraajille!

♥ Marie

42 comments:

  1. Sama fiilis tänään täällä itäisellä uudellamaalla! Aurinkoenergiaa oli tarjolla, ja mahtavaa oli kävellä pakkassäässä. Kevättä jo ajattelin valoisuuden lupailevan : )

    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  2. Juuri tuota auringon voimauttavaa vaikutusta olen tänään itsekkin pohdiskellut.

    Hauska setä!:)

    ReplyDelete
  3. Ihana setä! Vanhat vuodevaatteet ovat upeita ja kestäviä; brodeeraus ja pitsit kruunaavat komeuden! Meillä oli aamulla -16 ja aurinko paistoi, mutta äkkiä sää muuttui pilviseksi. Toivotaan kaunista vkonloppusäätä!

    T. Sari Puumulista

    ReplyDelete
  4. Minulla on ihan sama tunne, toimin ainoastaan aurinkoenergialla! Kauniita kuvia olet ottanut, kuten aina. Tuo tarkkailijasi on hauska!

    ReplyDelete
  5. Puhtaat lakanat ja kevätaurinko. Ihan parasta!

    Me asutaan "tarkkailupaikalla". Nähdään talonmiehen liikeet ja vahditaan roska-autot. Ohi ajaessa tutut kurkkivat ikkunoitamme, ollaanko kotona. Miusta se on mukavaa.

    ReplyDelete
  6. Täälläkin kohta saunaan ja puhtoseen pettiin. Ja aurinko hellinyt meitäkin vaikka pakkasta kipakat -29:)

    ReplyDelete
  7. Tänään oli niin kirkas aurinkoinen päivä! Upeat petivaatteet! Kenties tyynyliinat ovat jääneet jonkun taitavan neidin kapiokirstuun.

    ReplyDelete
  8. Olen alkanut kulkea yhä useammin niska kenossa uteliaana. Vaikka olen muutamaa vuotta lukuunottamatta asunut Helsingissä, näen aina vaan uutta, ja useimmiten se uusi on vanhaa kaunista. Kauniita ovat myös nuo petivaatteet ja niiden nimikointi!

    ReplyDelete
  9. Ihana aurinko! Siivottu koti ja puhtaat petivaatteet mikäs sen mukavampaa aloitella viikonloppu. Aurinkoa päiviisi!

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. orstai on todellakin toivoa täynnä! Meillä 5-vuotias kysyi aamulla, mitä se tarkoittaa. Jotenkin tuntuu, että aina on torstai ja viikonloppu on juuri alkamassa. Ei siis hassumpia päiviä laisinkaan nämä torstait.

    Suloisia nuo valkoiset leinikit ja aurinko!

    ReplyDelete
  12. Tuli niin hyvät fiilikset tästä, kiitos Marie. Kiva muuten tuo setä :)
    Puhdas koti ja viikonlopun tulo ovat hyvä yhdistelmä. Meidän perheessä tuo ensimmäinen ei ihan vielä ole kunnossa mutta jahka huomenissa...Palaan vielä koepinojen ääreen. Huh, vähän työlästä mutta katsahdus blogiisi virkisti sopivasti työn välissä.
    Iloa viikonloppuusi,
    Anu

    ReplyDelete
  13. Anne kevät fiilis on ollut ilmassa tänään. Tuuli oli puhaltanut kauppatorinrannasta jäät pois ja meri oli näkyvissä :) Pieni lupaus tulevasta .

    Valkea höyhen sedällä on hauska ilme, tapitti suoraan erkkerin pohjasta :) Talossa on paljon yksityiskohtia ja tuon olen jotenkin onnistunut ohittamaan.

    Sari -16 hrrr, minä olin pukeutuneena nenänpäätä myöden vaikka pakkaslukemat oli täällä pienemmät :)

    Elina käyn aurinkoenergialla ja olen syksy-ihminen...mikä yhdistelmä :) Taidan vain pitää meidän neljästä vuodenajasta.

    Tytti ihana, nauran täällä lukiessani :) Tunnustan minä olen pieni tarkkailija. Tarkkailen meidän rappukäytävän pienokaista. Ihana seurata hänen ensiaskeleita, lätökössä hyppimisiä sekä uuden lumen maistelua :)

    ReplyDelete
  14. Upeat kirjailut! Aurinko antaa mukavasti voimaa kestää tämä pakkanen ja lumi :)

    ReplyDelete
  15. Sedästä tuli fiilis; VAKAA VANHA VÄINÄMÖINEN...heh! Hauska yksityiskohta, kiva, kun huomasit!

    ReplyDelete
  16. Hei vaan! Ihana tuo sinun torsotaulu! Mistä olet sen hankkinut?
    Auringolla on ihana vaikutus meihin ihmisiin näin keväällä :)
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    ReplyDelete
  17. Lovviisa nyt täällä pelotellaan huikeilla pakkaslukemilla vilukissaa ;) Miten ihmeessä siellä uskaltaudutaan ulos? Ei ihme että sauna on keksitty :)

    Tuire näin luulen minäkin , että arkunpohjalta ovat löytyneet :)

    Pirkko mm. taloissa on huikea määrä yksityiskohtia. Joskus jään miettimään sitä työn määrää mikä on ollut talon valmistamisessa. Tarkasteltavaa riittää ja uusien löytöjen tuomaa iloa :)

    Nonnukka näin heti pääsee viettämään viikonlopun tuomaa rauhaa :)

    ReplyDelete
  18. Joana torstaina uskaltaa jo hiukan hellittää ja suunnata ajatuksia viikonloppuun. Torstai on hyvä päivä :)

    Anu sanasi lämmittivät :) Täällä nuorukaisilla koeviikko, hurja puristus. Tsemppiä ja kohta alkaa viikonloppu ja paras on edessä ...kesäloma ;)

    Katja aurinko saa ihmeitä aikaan :)

    Intianminttu :)) taitaa olla, täytyykin lukea talon historia, Helsingin korttelikirjasta :)

    ReplyDelete
  19. Ekaterina Hei <3 Torsotaulun olen itse tehnyt. Tein sen vuosia sitten ja materiaali on kipsiä.
    Aurinko saa vipinää aikaiseksi :)

    ReplyDelete
  20. Vooi kuinka kaunis koti, ensin olin varma, että kuvat ovat jostakin sisustuslehdestä! Ihanat lakanat, ja tuo auringonvalo!
    Heh eikö olekin hassua, että Helsingissä turistina havaitsee noita ukkeleita koko ajan, mutta turisti taitaakin olla ainoa hömelö, joka kulkee pää ylöspäin kenossa pitkin Aleksia :) t. nimim.aito heinäkenkä Mansesta

    ReplyDelete
  21. Ihanat leinikit ja kauniit pitsityynyliinat. Noissa näkee varmasti ihania unia!

    Eilen auringonpaiste pn tänään muisto vain. Kovin on taas harmaata. Minä huomasin eilen olevani ihan eri vaihteella kuin aiempina harmaina päivinä!

    Siitä huolimatta mukavaa viikonloppua, ja peukut pystyyn, että pilvet liikahtaisivat!

    ps. Mukava herra! =)

    ReplyDelete
  22. Olen kauan lukenut postauksiasi, mutta nyt rohkenin kommentoimaan. Oletpa onnistunut löytämään kauniita valkokirjontatöitä !
    Hyväntuulisen tarkkailijan olet onnistunutkin löytämään myöskin meille lukijoillesi, kuvasi välityksellä, siitä Kiitokseni :-)

    ReplyDelete
  23. Voi mikä hauska menninkäistarkkailija! Minä kuljen joskus pää kenossa ihan vaan tarkkaillessani niitä ihania vanhoja taloja ylöspäin :)

    ReplyDelete
  24. Såå vackert och vilket härligt ljus i bilderna! Ha en trevlig helg! Kram :)

    ReplyDelete
  25. Aivan ihanat kuvat kauniista tyynynpäällisistä ja noista valkoista kukkasista, onko ne aidot?Joskus nämä saattavat olla tekokukkia, mutta nykyään ovat valtavan hyvintehtyjä,että minä ainakin meinaan mennä halpaan niissä. Kauniita joka tapauksessa.
    Hmm..tarkkailija,aika veikeän näköinen, ei ensinkään synkkä tarkkailija vaan pikemminkin sellainen hyväntahtoinen...

    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    ReplyDelete
  26. Ihastuttavat tyynynpääliset <3
    Ja aurinko, voih, kevät tulla kolkuttaa. Täällä aurinko toi kyllä esille kaikki talven pimeyden kätkemät liat, kevätsiivous on tänä vuonna enemmän kuin paikallaan!

    ReplyDelete
  27. heips! :) voi kuinka kauniin näköisiä palasia kodistasi. aivan ihanat nuo tyynyliinat, ihana löytö! teodän koti näyttää kuvienkin perusteella ihanan puhtaalta ja raikkaalta! ihana ihana tuo aurinko, harmi vaan kun niin kamalan kylmää... hrrrr.. leppoisaa viikonloppua!
    hauska tuo herra..

    ReplyDelete
  28. Annika oi kiiitos (punastuin) ei ei ihan kaikki kuvat on itse ottamiani ja kodistani. En ole uskaltanut kotini ovea vielä sisustuslehdille avata, vaikka kyselyitä on tullut :) Minussa on hiukan ujopiimän vikaa.
    Nauroin tälle turisti jutulle, minä taidan olla ainainen turisti täällä. Liikun hitaampaa kuin muut ja kamerani kanssa menen vastavirtaan ;) Helsinkiläinen tapa liikkua jäi vuorotteluvapaan aikana, eikä ole palannut vaikka vapaasta on jo muutama vuosi.

    Nonna toivottavasti aurinko on tänään siellä pilkahtanut, täällä on ainakin koko päivän ilahduttanut läsnäolollaan. Harmautta on ollut riittämiin ja odotan myös jo valoisia päiviä :)

    ReplyDelete
  29. Kiitos kauniista sanoistasi toisaalla. Täällä puolestaan vastavierailulla. Sain tänään puhtaat paperit. Ei paljoa tunnu ulkona paukkuva -25 pakkanen, ei liioin sekasotku sisällä. Pakkasherra puhalsi ulkona kaiken valkoiseen huurteeseen, huomennakin ehtii siivota. Tänään käperryn tähän suloisen pehmeään tunteeseen ja toivotan Sinulle ihanaa viikonvaihdetta!

    ReplyDelete
  30. Kyllä!! Aurinko antaa kummasti virtaa!:)
    Rauhallisia ja seesteisä kuvia! Nuo vanhat tyynynpäälliset ovat hurjan kauniita!!

    Pakkasen raikastamaa, aurinkoista viikonloppua sinulle!<3

    ReplyDelete
  31. Aurinko saa tosiaan ihmeitä aikaan ja hiljalleen valostuvat aamut...

    Kauniita tyynyliinoja sinulla.
    Pakkasen purevuutta ja auringon jo hiljalleen lämmittäviä säteitä <3

    ReplyDelete
  32. nuo on jänniä hetkiä kun huomaa jonkun asian johon ei ole kiinnittänyt huomiota aiemmin :) hauska setähän seillä tarkkailee. Upeita kuvia -noi kirjaisin kuviot on aika hienot.

    ReplyDelete
  33. Ihana tarkkailija :) Ja hurmaavia petivaatteita, kertakaikkiaan kauniita. Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  34. Vau mikä maljakollinen leinikkejä(?)

    Aurinko antaa kyllä tännekin energiaa, pitkästä aikaa kävin kävelyllä. Ihana ilma, vaikka pakkanen pikkuisen nipistelikin poskipäitä.

    ReplyDelete
  35. Ihania kuvia! Vai että sellainen tarkkailija siellä...

    ReplyDelete
  36. Aivan ensimmäiseksi pisti silmät kukat - ihanat. Setäpostaukselle hymyilin lukiessani, kiva juttu. Tyynynpäälliset ottaisin taas meille ja heti :) Ihania juttuja.

    ReplyDelete
  37. Valon voimalla aijon minäkin tästä ryhtyä ryminällä puuhaan, sohvaan uudet päälliset, kevyempiä mattoja ja tyynyjä. Ihana Valo!!
    Voi hyvin!

    ReplyDelete
  38. Marimeri kiva kun rohkenit kommentoimaan :) Välillä onnistaa tehdä löytöjä, kiehtoisi itsekkin alkaa tekemään kirjontatöitä. Nuorempana tein niitä hurjasti ja siitä seurasi monen vuoden tauko ;)

    Thilda lasten kanssa oli kiva kulkea heidän ollessa pieniä. Tarkkailivat kovasti taloja ja siitä varmaan on poikinut heidän kiinnostus arkkitehtuuriin. Kaikilla matkoilla lähinnä kuvataan rakennuksia :)

    Tuija aitoja ovat ja nyt jo aika kuihtuneet :)
    Tosiaan nykyään on myynnissä aika aidon näköisiä vaihtoehtoja. Miehenikään ei muuten ollut huomannut tarkkailijaa, sattuu olemaan niin ratikkapysäkin kohdalla ja keskittyminen suuntaa silloin muualle :)

    Pauliina säteet ovat paljastaneet täälläkin pölyn ja tänään onkin tekstiilit ulkoilleet meillä :)
    Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, aurinkoisia päiviä varmaan tulee useampi meitä avittamaan :)

    Laura kiitos :) Vaalea koti, tosin ei valkoinen. Pidän pienistä vivahteista väreissä ja se tuo pientä eloa vaaleaseenkin kotiin :)
    Nyt on kylmä ja nenänpäätä myöden on pukeuduttava :)

    ReplyDelete
  39. Sally ihana kuulla!!! Tiedän tunteen ♥ nauti vapaudesta ja ilosta :)

    Marge kiitos :) Auringosta ollaan tosiaan nautittu niin sisällä kuin ulkonakin :)

    Marina aamuissa tosiaan valoisuus näkyy jo, ihanaa :)

    Akissfromthepast uuden oivaltaminen ilahduttaa aina oli sitten pieni tai suuri asia :)

    ReplyDelete
  40. Satu kiitos viikonlopusta on nautittu ja onneksi sitä vielä hieman jäljellä :)

    Pioni Leinekkejä ovat, yksi lempikukistani :) Ulkoiltu ollaan, mutta taitaa minun poskiani nipistellä liikaa ;)

    Olivieno näitä tarkkailijoita täällä on vähän enemmänkin :)

    Pakkasakka :) kiitos!

    Piupau ihana keventää hieman tekstiilejä valon tullessa. Tätä olen odottanut vaikka syksyn lapsi olenkin :)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.