Tuesday, February 01, 2011


Tervehdys :) Tiistai-iltana on kiva käydä haasteen kimppuun. Eli seitsemän asiaa itsestäni, ajattelin kertoa ihan tuoreita kuulumisia.

1. Tähän vuoteen olen astunut odotusmielellä. Elämässäni on tällä hetkellä muutoksen aika ja rohkeitakin päätöksiä tulen tekemään. Yllättynyt olenkin miten pohdinta ja suunnittelu voikin syödä näin paljon voimavaroja.

2. Luovuus tarvisi aikaa tällä hetkellä, tuntuu että paljon ideoita kuplii jotka odottaa ulos pääsyä. Onneksi kevät tuo tullessaan lisätunteja ;)

3. Aamuisin nautin työmatkastani ja kamera on aika usein mukana. Pieni hetki aamusta, unohtaen hetkeksi ympärillä olevan, tuo iloa ja lepoa päivään.

4. Iloinnut olen myös parisuhdetyöstä tulleesta hyvästä palautteesta. Työ ei ole turhaa :)  Jokaisen parinhan täytyy itse kulkea oman tiensä, mutta ihana on nähdä askeleiden otto vierestä.

5.  Tällä hetkellä pitäisi pestä ikkunat, odotan kovasti että lämpömittari näyttäisi suotuisat lukemat. Autot ovat heittäneet rapaisen suolaseoksen osaan ikkunoista. En malttaisi odottaa kevääseen asti.

6. Tänään oli erityinen päivä. Sain istua untuvikon viereen autoajelulla. Esikoisemme sai tänä aamuna ajokortin ♥ Juhlistimme korttia vadelmakakun kera :)

7. Tunnustan, hieman jännitän kun meillä veljekset lähtevät yhdessä täst edes ajelemaan....äidin osa :)

 Näyttää siltä että tunnustuksia on ollut hurjasti liikkeellä, joten haluan tässä kiittää kaikkia ihania blogeja ja erityisesti niiden iloisia, rohkaisevia, valoisia ja luovia ylläpitäjiä. Kaunis kiitos teille! Teidän läsnäolo saa minut tulemaan tänne uudestaan ja uudestaan. Lämmin kiitos teille lukijat joilla ei ole omaa blogia mutta lähetätte aina niin kannustavia ja rohkaisevia sähköpostiviestejä. Kiitos, ilman teitä ei olisi blogiani ♥

Kaikkea hyvää päiviinne!

Marie

41 comments:

  1. Mukava oli myös tiistai iltana lukea tunnustuksiasi ;)
    iloista viikonjatkoa sinulle

    ReplyDelete
  2. Kiitos Marie niin mukavista tunnustuksistasi:D
    Ja voi onnea uudelle autoilijalle.Valoa ja iloa Sinulle alkaneeseen kuukauteen.Tännekin kuuluu pitkästä aikaa kesänlapsen perheeseen ilon pisaroiden valoa.Parasta arjen elämää on todella se kun ei ole mitään erityistä hetkeen "ilmassa".
    ♥Maria

    ReplyDelete
  3. Ihastuttavat siniharmaat sävyt kuvissasi :) Aamuisin on varmasti erilaista ja mukavaa kuvata, ihana tunnelma välittyy kuvistasi :)

    Onnea teidän uudelle ajokortin haltijalle!! Jännää varmasti kun olet saanut olla jo kyydissä:) Meillä on esikoisella mopokortin hankinta edessä...Ja minua jännittää se ajatus. Eräs tuttu sanoi että tulee se vaihe jolloin nuoret haluavat vanhempiaan kuskata ...vaikka moponkin kyydissä ;)

    Toivon iloa sinulle tähän vuoteen ja niihin suunnitteilla oleviin rohkeisiin päätöksiisi viisautta ja levollista mieltä <3

    ReplyDelete
  4. Voi, tuo on suuri hetki, kun se uunituore ajokortti on taskussa. Onnea siitä! :)

    Ihanan seesteinen ja kaunis tunnelma tässä postauksessa. Kaikkea hyvää alkavaan kevääseen! <3

    -Päivi-

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia jälleen. Alkoi tehdä mieli kaakaota.. Jännityksellä jään odottamaan mitä täältä löytyykään tämän vuoden aikana. Onnea ja menestystä muutoksiin! Niin ja turvallisia ajoja uuden kortin haltijalle. :)

    ReplyDelete
  6. Kiitos sinulle kauniista kuvista ja tunnelmista! Täällä on mukava käydä lukemassa mietteitäsi ja kuulumiasi ♥

    ReplyDelete
  7. Ihanat kuvat, kuumaa ja kylmää sulassa sovussa, kuin toisaan varten :) mukavaa viikkoa ja onnea ja rohkeutta uusia tuulia miettiessäsi!

    ReplyDelete
  8. Ihanat kuvat ja mukava lukea tunnustuksia! Onnea vaan uudesta kuskista!
    Meillä ei ole ollut vuosiin juuri mitään sinistä, mutta vähän aikaa sitten rakastuin tällaiseen ruukkuun silmittömästi:
    http://kotisivukone.fi/files/laventelijaruusupuu.kotisivukone.com/.album/1272573349211_1_orig.jpg
    Harmikseni liike meni tauolle ja nyt odottelen nettipuodin avautumista.
    Tuo parisuhdetyö jäi muuten kiinnostamaan kovasti ja nuo sinun uudet kuviot:)

    ReplyDelete
  9. Dear Marie-Elisabeth,
    so beautiful pictures, again.
    Hope, you're fine.
    Heartily,
    Ariane.

    ReplyDelete
  10. Riitta kiitos :) Viikot tuntuu menevän niin nopeasti, onneksi kohti kevättä ja valoa :)

    Maria miten ihana kuulla kesänlapsen kuulumisia ♥ monesti on sydämellä ollut. Olen samaa mieltä Maria, tässä on hyvä olla ilman mitään erityistä.

    -T aamulla on kiva kuvata. Tosin sitä on vähän tiellä kun aamukiiressä työmatkaansa käydään. Itse olen ajatellut, että se 15 minuuttia minkä se ottaa se antaa monin verroin takaisin :)
    :D Onneksi minun ei tarvitse nousta mopon kyytiin.
    Olisi liian jännittävää puuhaa tänne keskustan hässäkkään.
    Onnea mopokortin hankintaan :) Nuorukaisten siirtyminen liikenteeseen omillaan vaatinee pientä totuttelua oli se ajoneuvo sitten mopo tai auto :)

    Päivi on hieno hetki. Kovin aamulla jännitin nuorukaisen puolesta. Kallion kapeita katuja aamuruuhkan aikaan :) Kiitos Päivi kaunista kevättä sinulle myös <3

    ReplyDelete
  11. Onnea uusille tuulille!!
    Silloin kun mun esikoinen sai mopokortin pelkäsin eniten, sitten kun sai kevari kortin pelkäsin taas, autokortin kanssa taisin jo hiukan luovuttaa pelkäämisen suhteen, mutta aina aina muistan varotella vaaroista :)
    Nyt kun keskimmäiselläni on kevari kortti, pelkään taas....
    Sellaista se äidin elämä on :)
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    ReplyDelete
  12. Voi, muistan vielä hyvin kuinka pelkäsin kun esikoiseni lähti ensimmäiselleen ajoreissulle yksin.. ja kuinka olin helpottunut hänen palattuaan kotiin. Tällaista ämä elämä on pienin palasin luopumista.
    Kuulostaahan ihanalta, että kevät tuo tullessaan uusia tuulia sinulle.
    Olen myös itse huomannut, että suunnittelu ja mietittiminen vie ison määrän energiaa, kunhan päätökset on tehty ja laitettu alulle kaikki alkaa helpottamaan.
    Toivon siis sinulle ihanaa alkanutta helmikuuta ja annetaan uusien tuulien puhaltaa!!
    Lämmöllä Jaana

    ReplyDelete
  13. Ihania kuvia taas! Tuo sininen kuppi on kyllä hellyyttävä ja kaunis. Onnea uusille haasteille ja ajokortin kunniaksi varmasti maistuu vadelmakakku. Kiitokset sinulle, että piristät päivääni ihanalla blogillasi. Oikein mukavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  14. Katri kiitos muutoksen tuulissa :) Kaakao täyttää imelän tarpeen kivasti ja sitä tulee juotua aina silloin tällöin. Tämä versio sokeriton, mhieman sitä lisäsin joukkoon ;)

    Anne kiitos, niin ilahdutat aina käynnilläsi :)

    Elina näin tasapaino säilyy :) Onneksi lämpömittari näyttää jo hieman keväisempiä lukemia :)

    Selma kävin kurkkaamassa :) Kaunis ruukku toivottavasti pian saat omasi. Olen nähnyt jossain samalla värityksellä ja kuumeisesti yritän miettiä missä...
    Meillä on myös vähän sinistä taitaa jäädä muutamaan astiaan :)

    ReplyDelete
  15. heissan! voi kuinka kauniita kuvia,oi että!!! =) ja kiva lukea kuulumisiasi!
    oi toi on ihanaa kun saa ajokortin! varmasti äitiä aluksi varmasti huolettaa... varjelusta pojallesi ja ihania keväisiä päiviä!=)

    ReplyDelete
  16. Pitkästä aikaa tulin kylään. Ja yhä täällä henkii lämpö ja sellainen rauha. Oli kiva lukea tuoreita mietteitäsi. Ja todellakin on super hieno tunne, kun on saanut ajokortin taskuun - onnea siitä tytölle!!!

    ReplyDelete
  17. Paljon onnea jälkikasvun ajokortille! Meillä sama odottaa loppuvuodesta, kun esikoinen täyttää 18. Ja mikäpä sen mukavampaa, kun on ilmeisen mieluisia muutoksiakin tiedossa. Tulee vaihtelua elämään...

    Minä lähden nyt vapaapäivän kunniaksi mökillä piipahtamaan koirien kanssa, joten ulkoilua olisi tiedossa. Oikein mukavaa keskiviikkopäivää!

    T. Sari Puumulista

    ReplyDelete
  18. Nämäpä olivatkin mukavat tunnustukset. Jännityksellä odottelen, mitä uutta vuosi tuo sulle tullessaan. Toivottvasti paljon hyvää!

    Kauniit rauhalliset kuvat, jälleen!

    ReplyDelete
  19. Uudet tuulet kun puhaltavat, on elämässä aina jännitystä, intoa, väsyäkin. Ennen kaikkea uteliaisuutta ja kipinää uuden edessä. Uudenlainen elämänvaiheesi kuulostaa mielenkiintoiselta. Kevät inspiroi muutenkin aina kohti uusia asioita.
    Onnea ajokortin johdosta niin äidille kuin pojalle. Turvallisia ajomatkoja untuvikolle, paljon enkeleitä matkaan.
    ps. Nautin kuviesi sävyistä.

    ReplyDelete
  20. Kauniita kuvia.. Ja olipa mukava kuulla nuo asiat sinusta :) Kaikkea hyvää tälle vuodelle uusin haastein ja mukavaa helmikuuta!

    ReplyDelete
  21. Voi miten kauniita kuvia täällä saa taas ihastella!♥
    Kylläpä teillä on ollut jännä päivä, suuri askel saada uusi autoillija. :)

    ReplyDelete
  22. Så vackert och det ser gott ut också! De där muggarna är såå fina! Ha en bra dag! Kram :)

    ReplyDelete
  23. Hei Marie,
    kuulostaa mielenkiintoiselta ja vähän salaperäiseltä sun uudet suunnitelmat! Siispä tuulta purjeisiin ja onnea matkaan! Näin ne lapset kasvaa, meillä tytär haikailee skootterin perään... Haleja Mari-Anne

    ReplyDelete
  24. Vilka underbara bilder så fina!

    Kram Kathrine

    ReplyDelete
  25. Kiitos kivoista tunnustuksista! Kaunis kuppi sisältöineen!

    ReplyDelete
  26. Niin ihania kuvia, jälleen kerran! Ja kivoja tunnustuksia :) Onnea esikoiselle ajokortista, se on upea juttu! Sinun kevääsi kuulostaa mielenkiintoiselle ja haastavalle, paljon voimia ajattelu- ja luomistyöhön. Hyvää alkanutta helmikuuta :)

    ReplyDelete
  27. Onnea uudelle autoilijalle ja levollista mieltä äidille! Jaan kyllä tuon tunteen kanssasi.. Lapsistamme neljällä on jo ajokortti, olen saanut istua uuden kuskin kyydissä monesti. Ja olen myös saanut nuorisolta hyviä neuvoja, "äiti, oletko koskaan kuullut taloudellisesta ajosta?".. "mikä on turvavälisi?" jne jne... Hyviä ajokelejä!

    ReplyDelete
  28. Kauniita kuvia, jälleen! Seitsemän tunnustustasi olivat mielenkiintoisia. On ihanaa, kun osaa nauttia arjesta ja niistä työmatkoista. Kiitos kommenteistasi omaan blogiini. Nyt on hieman kiireinen vaihe meneillään, mutta omat tekstisi ja kommenttisi piristävät kovasti. Jatketaan samaan malliin :)

    ReplyDelete
  29. Jaana :) näin ne taitaa pelkäämisen aiheet vaihdella. Minä haaveilin vespasta viime kesänä ja näytti olevan niin että nuorukaisetkin pelkäsi ;)
    Yhdestä suusta tuli kommentti, että sinäkö äiti? Missään tapauksessa me ei päästetä sinua sillä tuonne liikenteeseen ;) Näinpä jäi haaveksi ja kiltisti hyppään ratikan kyytiin.

    Jaana annetaan uusien tuulien puhaltaa, levitetään purjeet ja hymyillään elämälle :) Luopumista, sitä taitaa elämä olla kokonaisuudessaankin ajateltuna. Pitäisikö se keventää oloa? En tiedä tunne on ainakin välillä jotain muuta :))

    Suveliina kiitos kaunis :) Vadelmakakku yksi suosikeista ja maukasta oli. Tällä viikolla meillä on vielä perheessä kahdet syntymäpäivät...

    ReplyDelete
  30. Laura kiva kuulla sinusta <3 olen pari kertaa käynyt kurkkaamassa josko olisit palannut :) Huoletus onneksi vähentyy kun olen jo saanut pariin otteeseen matkustaa kyydissä. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi kevääseen <3

    Sanna-Riikka kiva kun tulit kurkkaamaan :) Ajokorttia on tuuletettu ;) Miten kiva nyt kun aletaan lähestymään kevättä ja kesää autoilusta tulee entistä mukavampaa.

    Sari keskellä viikkoa lomapäivä ja mökki kuulostaa ihanalta. Tänään täällä ainakin oli kivan valoisa päivä. Kohti kevättä ja lumen sulamista, lämpöasteetkin tänään plussan puolella :)

    Teija muutoksia, pieniä ja suuria on tosiaan vuodenvaihteesta asti alkanut tapahtua:) Niihin itsekkin totutellen :)

    ReplyDelete
  31. Anu kevään sävyt alkaa varmaa jo näkymään kuvista, tai ainakin valo. Eilen puoli viiden aikaan kun pääsin töistä oli valoisaa, miten ihana tunne :)
    Uutta tosiaan tapahtuu ja odottavana sekä uteliaana katson minne tie vie.

    Nonnukka kiitos ja tosiaan helmikuu vaihtui :) En taida pysyä perässä :)

    Esmeralda jännitystä on ollut ja ei tainnut ihan kaikki jännityksen jyväset tähän jäädä :)

    Mari-Anne salaperäisyyttä hieman...lähinnä totuttelua itsellekkin ajatukseen ;) Niin ne lapset kasvaa ja kiva on palata muistoissa taaksepäin <3 Joko pieni prinsessa on sen ikäinen?
    Muistellessa tulee mieleen pieni suloinen joka leikki prinsessaleikkejä, toisaalta mikä onkaan viehättävämpää kuin kaunokainen vespalla ♥ Halit ja terveiset sinne!

    ReplyDelete
  32. Oi-joi, sydämestä ottaa...poikaset irrottautuvat pesästä ja lähtevät kokeilemaan siipiään...autoajeluille. Ymmärrän kovasti hyvin huolesi!

    Mutta toisaalta kuskeista voi olla hyötyäkin ;-)
    Onnittelut kortin saaneelle!!

    ReplyDelete
  33. Siunausta untuvikon kilometreihin auton ratissa.
    Ihania nämä kuvasi. Ihan vaivun niiden sävyjen syliin.
    KAikkeen uuteen on aina kutkuttavaa astua.
    Voi hyvin!

    ReplyDelete
  34. Onnea uudelle! Sekä omille suunnitelmillesi, että pojan ajokortille.
    Niistä äitien huolista: Kun oma esikoiseni sai ajokortin ja oli lähdössä ensimmäisiä kertoja ajamaan yksin, huolehdin ovella:" Muista ajaa varovasti!". Esikoinen kääntyi ja virnisti:" Hyvä kun muistutit, itse en olisi tullut ajatelleksikaan."

    ReplyDelete
  35. Kävinpä kurkkimassa. Odottelen itsekin kovasti kevättä kun tuntuu että silloin energiaakin on paljon enemmän kuin mitä on tähän aikaan vuodesta. Ja olisi kyllä hyvä kuljettaa laukussa kameraa mukana kun työmatkoja kulkeepi.

    ReplyDelete
  36. Pitkästä aikaa kerkeän poiketa suosikkiblogeissani :) Kela on nyt sitä mieltä, että gradu täytyisi saada kansiin tämän kevään aikana ja se on syönyt lähes kaikki vuorokauden tunnit ><

    Ihania kuvia olet taas ottanut! :) Täällä käynti ei kyllä lainkaan lieventänyt järkkäri-kuumettani, digijärkkäri kuuluisi varsinkin näin pimeään talviaikaan jokaisen bloggaajan vakiovarustukseen :o)

    ReplyDelete
  37. hei taas, nyt laitoinkin uuden blogin.. :) osoite on pitsihelma.blogspot.com
    tervetuloa piipahtamaan! :) mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  38. Niin totta tuo, että luovuus tarvitsee aikaa. Mutta se on jo paljon, että ideoita kuplii.
    Kaunis kuppi kuvassa. Ja ihania kuvia matkasi varrelta, mielelläni katselen Helsinkiä kuvina.
    Hyvää viikonloppua ♥

    ReplyDelete
  39. Ihana lukea tunnustuksiasi ja katsella kauniita kuviasi. Silmä ja mieli lepäävät.
    Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  40. Nonna kiitos :)

    Linda kevät alkaa lähestymaan. Meillä helmikuu on aina juhlien aikaa kun kahdella perheenjäsenellä on syntymäpäivät :)

    Maria huomasin...opit on niin ihanasti heillä tuoreessa muistissa. Nyt voi itselläkin olla päivityksen aika ;)

    Marleena omien kiireiden mukaan mennään ja ilahdutaan vierailusta <3 ihania päiviä sinulle matkaasi :)

    Helmi hyötyä on päivittäin, reissua on riittänyt ;) Tämä keskustan liikenne vain hurjistuttaa...

    Tinttarus varjelusta sitä pyydämmekin. Uuden kynnyksellä on paljon odotusta :)

    Pirkko kommenttisi osui ja upposi, olen nauranut täällä kun olen sitä lukenut :) Ihan kuin olisit käynyt vierailulla meidän eteisessä ;)

    ReplyDelete
  41. Reija kameraa opin kantamaan mukana kun käveli monen kivan hetken ohi ja harmitti kun ei ollut kameraa :) Kevät on onneksi voimaannuttavaa aikaa vaikka pidän kovasti syksystä ja jouluntienoosta.

    Pähkinä sinulla on urakka edessä, tsemppiä. Kiva kun ehdit piipahtamaan.
    Tosiaan valon vähyys tekee kuvauksesta haasteellista. Kotona olo aika on aina pimeätä, mutta onneksi valoa kohti :)

    Laura tulen kurkkaamaan ;)

    Johanna Helsinkiä tulee aika paljon kuvattua. Täytyykin laittaa tänne kuvia enempi reissuilta :)

    Hanne kiitos <3

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.