Saturday, September 04, 2010

Tunnustus



Viikko hujahti tosi nopeasti . Kiireisenä ja puolikuntoisena. Blogilandiaan on ollut kova ikävä :) En tiedä onko teillä muilla bloggeri takkuillut. Minä en ole päässyt kommenttiboksiini enkä liioin muidenkaan blogeihin. Joihinkin pääsin läpi muutaman yrittämän jälkeen. Toivotaan että ongelma on mennen talven lumia. Eli hiljaisen hetken tullessa minulla on kivaa tekemistä tiedossa :).

Meijerielämää blogista tuli näin viehättävä tunnustus. Kiitos Lumikko ♥

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvvWb5oxO03eESyjhWG0WasjLZjo4ISc-etzpYGyA3EiqLCSGz-1CmnDu2xcM8juIXi65I2pc7ka9RXHSgQZqPDkSupZmhSj6XRKiq5iuw_4uSKdy3-fnlGp4nE3xf_61SzvS-WSZepjA/s1600/tunnustus_kirsikka.jpg



Toimeksianto oli seuraavanlainen.

1. Pass this award to five bloggers who you love and who inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why



Olen viime aikoina innoissani ommellut tilkkutäkkiä ja pariin uuteen on idea mielessäni muhinut, joten tunnustuksen lähetän inspiraation sytyttäneille upeille naisille.

Piupau
Kirsikkapuu
Onnenmurusia
Kotiliesi
Tiedän että on vielä useampi blogi jossa ihania tilkkutäkkiä ommellaan. Nyt en saanut mieleeni , mutta jos olen lukijasi olen takuulla ihastellut täkkiäsi joten otathan tunnustuksen mukaasi :)

Syvä niiaus ja kaunis kiitos teille :)

Kolme asiaa mitä rakastan. 1. Tilannekomiikkaa 2. Hetkeä anteeksipyynnön jälkeen 3. Huomion osoittamista ilman mitään erityistä syytä.

Ylinnä taulun kuva josta pidän. Jostain syystä tuo taulu seuraa aina mukana. Pidän sen tummista sävyistä. Taulun epätäydellisyys kiehtoo minua. Niin kuin elämäkin yleensä on. Asiat ei aina mene omien suunnitelmien mukaan tai oppikirjan opetuksen mukaan. Siitä huolimatta on lohdullista se että kokonaisuus voi olla harmoninen. Taulun ääressä tulee levollinen olo. Teos on maalattu 1944 ja usein mietin että millaista elämää taulun taiteilija on mahtanut elää. Taulu on päätynyt meille Tukholmalaisesta huutokaupasta, appiukon huutamana ;)

Toivotan teille oikein hyvää viikonlopun jatkoa halausten kera. Lähden koristelemaan suklaakakkua ...sillä esikoiseni on kohta kotona kahden viikon Saksan reissun jälkeen :)

♥ Marie

ps. Kuvan tilkkutäkin olen koonnut pelastamalla vanhoista tahrasista ja rikkinäisistä pellavakankaista hyvät osat. Näitä olen kivasti löytänyt kesän kirppareilta ja vanhojen tavaroiden liikkeistä.

25 comments:

  1. Hyvän illan toivotus sinulle ja rakkaillesi!Oli niin mukava tuo kaikki mitä kerroit.Paranemista
    terveisin toinenkin puolikuntoinen
    maria

    ReplyDelete
  2. Kaunis tuo talusi.Ja onnea kivan tunnustuksen johdosta.Ha en trevlig veckoslut!

    ReplyDelete
  3. Onnea tunnustuksesta! Kaunis tuo taulusi, ihana kokonaisuus vaaleiden huonekalujen kanssa...

    ReplyDelete
  4. Hei!
    Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa. Nyt oli pakko kommentoida, kun tuli tilkkupeitteistä puhetta! Itsekin olen moista värkännyt vanhoista kankaista ja pitsiliinoista. Laitan siitä kuvia jossain vaiheessa surkuhupaisaan blogiini, kunhan saan projektin valmiiksi. Tikkaukset alkavat olla loppusuoralla..
    Ihailen harmonista "maailmaasi". Itse ihmettelen elämää sateenkaaren takaa. Iloista syksyä!

    ReplyDelete
  5. Kaunis on tilkkutäkkisi, niin ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan <3

    Itsekin sain taannoin valmiiksi yhden tilkkutäkin ja toinen on työn alla...monen vuoden tauon jälkeen tilkkuilu taas innostaa!

    Mukavia yhteisiä hetkiä lauantai-iltaanne perheen kesken <3

    ReplyDelete
  6. Hieno postaus, ja mahtavia kustavilaisia huonekaluja sinulla!
    Tilkkutäkistä puheenollen, sain idean omaan postaukseen, minulla semmoinen myös työn alla pienimmälle pienokaiselleni...nyt kuvailemaan vaan!
    Kram Eija

    ReplyDelete
  7. Kaunis täkki ja kaunis taulu sekä huonekalut todella kauniita.

    Tilkkuja on täälläkin leikattuna pienen peiton verran, rauha ompeluun vaan on kortilla.

    Rauhaisaa lauantai- iltaa ja hyviä herkkuhetkiä!

    ReplyDelete
  8. Kiitos Marie! Sanasi lämmittävät kovasti ja tunnustus on niin kaunis! Iloisten jos olen osaltani ollut innoittamassa sinua ihanaan tilkkutäkkien maailmaan. Sain itsekkin aikanaan innoituksen täältä blogilandiasta ja olen edelleen ihan hullaantunut täkeihin, ihanaa saada siirtää sitä iloa eteen päin. Ostinpa muuten tänään kirpparilta kauniita kirjailtuja pellavia, sellaisia joita voisin käyttää joskus peittoon.
    Peittosi on kaunis, sinun näköisesi. Pellava on varmasti ihanan tuntuista peitossa. Toivottavasti esittelet sen vielä tarkemmin.
    Taulu pysähdytti minutkin, ihailin sen värejä ja sitä jotain, en osaa edes sanoa mikä siinä saa minut vain tujottamaan lumoutuneena.
    Ihanaa iltaa sinulle!

    ReplyDelete
  9. Parhaat palat tilkkutäkkiin saa varmaan just vanhoista pellavakakaista.
    Tosi kaunis taulu ja oikein mukavaa viikonlopun aikaa myös sinnepäin!

    ReplyDelete
  10. Voi, että miten ihanista asioista tykkäät. En ole edes erityisemmin ajatellut hetkeä anteeksi pyynnön jälkeen. Mutta onhan se erityisen herkkä hetki. Onnea tunnustuksista! Mukavia hetkiä koko perheesi kanssa!

    ReplyDelete
  11. Ihana idea tilkkutäkiksi, vanhojen kankaiden hyödyntäminen. Pellavahan paranee vanhetessaan, siihen tulee kaunis kiilto ja pellava on kestävää.

    Taulu on tosiaan hyvin rauhallinen ja huokuu kaunista kukkatunnelmaa.

    ReplyDelete
  12. Maria oi onko se flunssa sinunkin kiusana? Harmi...pikaisia paranemisia ja hyvää viikonlopun jatkoa :)

    Yaelian tack detsamma :)

    Mari taulu tuo väriä kivasti, jokseenkin vain yhteen nurkkaan olohuoneessa :)

    Mindelii odotan utelijaana :) Tilkut vei minutkin mennessäni ja uutta projektia jo alkamassa. Toteutustapasi kuulostaa kivalta. Kiitos kun tulit kommentoimaan ja hyvää syksyä sinullekkin :)

    Marielisa käsitöissäkin pätee sama sääntö kuin muuallakin, että vaihtelu virkistää. Tikkailu on tosiaan kivaa ja hieman on peittoni vielä kesken.
    Perhe on ihanasti taas täysilukuinen :)

    Eija odotankin että näen tilkkutäkkisi :) Muutama noita kustavilaisia kunnostettuja huonekaluja on ja sitten noita rosoisia riittää :) Pikku hiljalleen kunnostelua ;)

    Mari rauhan tilkkutäkin tekeminen kyllä tarvitseekin. Vaikeampi vielä on jos tilkut saa jalat alleen :) Mukavia tikkailu hetkiä sinne.

    ReplyDelete
  13. Piupau kiitos sinulle, olet ollut kovasti innostamassa kokeiluun :) Niin monen montaa peittoasi olen ihaillut. Esittelen peitot kunhan jotakuinkin valmiiksi ne saan ;)

    Eija kiitos ja viikonlopun jatkoja sinnekkin :)

    Tuire kiitos toivotuksista. Kovin ollaan yhteisestä illasta nautittu ja tarinaa kuunneltu.

    Arleena pellava näyttää toimivan hyvin. Erinlaiset kudonta aiheet tuovat kivasti eloisuutta.

    ReplyDelete
  14. Ihana peitto tlossa. Minäkin pidän taulustasi ja sen väreistä!
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    ReplyDelete
  15. Uskon että syksyn tuomat flunssat verottaa jaksamista yhdellä jos toisella ja juuri silloin kun sitä vähiten odottaa ja on melkein pakko olla työkuntoinen ! Myös täällä on iltaisin pientä lämpöä, mutta tulevan viikon messut lähestyvät ja on PAKKO jaksaa ja lisä c-vitamiinit on jo otettu käyttöön :)
    Tilkkuilusi näyttää todella ihanalle, ja varsinkin vanha pellava on mitä ihanin matsku.
    Mukavaa lepopäivää :)

    ReplyDelete
  16. Kaunis pöytä ja tuoli kauniin taulusi kanssa samassa ryhmässä !Upea kokonaisuus.
    Ihana idea tehdä valkoinen tilkkupeite.
    Mukavaa sunnuntai päivää sinulle :)

    ReplyDelete
  17. Kaunis kiitos sinulle tunnustuksesta ja kauniista sanoista. Ilolla nappaan tunnustuksen matkaan, se on niin kauniin värinenkin :o)

    Ihanaa tilkkupeittoa olet tehnyt. Tilkkupeitot ovat kyllä kivoja tehdä, niitä on ihana suunnitella ja sommitella tilkkuja toisiinsa. Välillä minun peitoista tulee riemunkirjavia, välillä taas vaaleita, aivan siis fiiliksen mukaan. Muutaman ns. muistojen peiton olen tehnyt: käytin tilkkuina tyttöjen vauva-lakanat, mummon liinan ja meidän kodin ekat verhot. Ja vain peittoon vilkaisu saa ihania muistoja mieleen.

    Myös minä jäin ihastelemaan taulusi kauniita sävyjä!

    Mukavaa sunnuntaita!
    -kisu-

    ReplyDelete
  18. Hanni kiitos, vielä pitää malttaa pistellä ;)

    Anne kiitos täällä lepäillään ja nautitaan rauhallisesta aamusta. Pientä sisustus projektia käyn tänään kurkkaamassa. Värimaailma pitäisi valita, on jo ajatus miten toteutetaan :) Tsemppiä tulevaan viikkoon ja toivottavasti c-vitamiini puraisee flunssapöpöt.

    Sinisen talon kuulumiset kyllästyn helposti väreihin joten vähäänkään työläämmät jutut kannattaa tehdä valkoisena. Innostun kyllä väreistä kovasti ja ihastelen niitä, mutta kokemus kertoo etten saman katon alla en kauaa viihdy :)

    Kisu Värikkäät peitot on ihania . Sinulla on muodostunut kaunis ja vahvan oma värimaailma jota on kiva ihastella <3 Minulla on myös tekeillä muistojenpeitto :) Laitankin tuonnempana postauksen valmistuneista täkeistä.

    ReplyDelete
  19. Onnea tunnustuksesta! Olet sen kyllä todella ansainnut kauniilla blogillasi. :)

    Kaunis tilkkupeitto, ihanan yksinkertainen, mutta varmasti niin lämpöisen tuntuinen. Todella kaunis.

    -Päivi-

    ReplyDelete
  20. Nuo kolme asiaa ovat kyllä kaikki rakastettavia. Hetki anteeksipyynnön jälkeen: mikä helpotus ja tunnekuohu, uusi alku tavallaan. Tuota kolmosta on ihanan paljon täällä blogimaailmassa.

    Taulusi on kaunis!

    ReplyDelete
  21. Onnittelut tunnustuksesta.

    Kauniita ajatuksia sinulla...mukava lukea :)

    On tosi, että jotkut taulut "puhuttelevat" meitä ja ajatus tosiaankin juoksee taiteilijaan ja hänen elämäänsä... tällä tarkoitan tietty näitä vanhoja tauluja.
    Oma tyttäreni on myös taidekouluja käynyt ja niinpä sitä miettiikin, että missä hänen töitänsä tulevaisuudessa onkaan...

    Tilkkupeittosi on kaunis - ja hieno idea käyttää samaa väriä, mutta kerättyjä kankaita... tosi kiva. Minä en varmaan koskaan saisi aikaiseksi tilkkutäkkiä...haaveissani vaan :)

    ReplyDelete
  22. Onnittelut tunnustuksesta, olet sen kyllä ansainnut!
    Taulussa on tunnelmaa ja tuo tilkkupeite on kertakaikkisen upea, kaunis!

    Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa Sinulle!

    ReplyDelete
  23. Minäkin tykkään täkistäsi! Ihanaa, kun ihmiset tekevät kaikenlaisia tilkkutäkkejä. Muitakin kuin niitä kaikenkirjavia, jotka tietysti ovat myös kivoja. Taulussa on sitä jotakin. Väritkin ovat tähän syksyyn sopivat. Poikkesin tänään Claire Ahon valokuvanäyttelyssä Virka Galleriassa ja tykkäsin. Katselin haastatteluvideon ja Claire kehoitti naisia enemmän valokuvaamaan, koska he ovat niin kiinni arjessa... Antoisia kuvaushetkiä siis sullekin! :)

    ReplyDelete
  24. Kauniit mööpelit, voi että ennen osattiin! Kaunis tilkkutäkkikin, erilaisten vaaleiden kankaitten yhdistäminen ei varmaan ole ihan helppoa, mutta lopputulos näyttää todella onnistuneelta.
    Täälläkin on bloggeri tökkinyt: kuvia on välillä mahdoton ladata, sitten taas sujuu helposti.

    ReplyDelete
  25. Päivi kiitos sinulle aina niin kannustavista sanoistasi :)

    Lumikko uudet mahdollisuudet ovat kullan arvoiset, harmi että niin harvat sen oivaltaa. Monesti pidämme mielummin omasta mielipiteestä kiinni kuin että saisimme sopua aikaiseksi.
    Täällä blogimaailmassa on paljon kaunista ja kannustavaa onneksi :)

    Ainasofia miten kiva että on taiteilija omasta takaa. Hänen taiteensa saa varmasti kauniistaa niin montaa mieltä kuin kotiakin. Uutena tilkkutäkin ompelijana meni minullakin tovi miettiessäni missä järjestyksessä minkäkin vaiheen teen :)

    Kiitos kaunis Kesäkukka :)

    Sini kiitos kannustuksesta. Kuvista useasti näkee onko kuvaaja mies vai nainen. Intressit taitavat olla hiukan erilaiset. Valokuvanäyttelyt on kivoja paikkoja, hiljattain käytiin mieheni kanssa Signe Branderin näyttelyssä. Siinä oli myös nainen osannut kuvata Helsinkiä ja menneen maailman arkea kauniisti :)

    Pirkko minä ihastelen myös menneen ajan kädentaidoista ja viitselijäisyyttä.
    Toivottavasti tuo bloggeri rauhoittuu :)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.