Friday, March 25, 2011

Rapeaa juustoa



Aurinkoinen perjantai on kääntynyt iltaan. On perheen yhteisen illan aika. Suolainen piiras on uunissa ja salaatti odottaa valmiina :)  Piristin salaattia rapeilla juustolastuilla. Mieleisistä juustoista oli kannikan palat jääkaapissa, joten raastoin ne pieniksi kasoiksi uunipellille. Paistoin uunin keskiosassa 200 asteessa muutaman minuutin. Joukkoonhan voi laittaa myös kuivattuja yrttejä tuomaan lisämakua :) Näin saalaattiin tuli pientä suolaista lisärousketta.

Näillä eväillä toivotan oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Marie

34 comments:

  1. Hyvää Viikonloppua!

    Kiitos taas kauniista kuvista - tunnelma täällä on aina niin rauhallinen. Pidän kovasti :)

    ReplyDelete
  2. Tuohan onkin hauska idea, täytyy kokeilla!
    Ihanaa viikonloppua :)

    ReplyDelete
  3. Ihanan simppeli idea tehdä juustosta tuommoisia!! Lämppäreitä tehdessä sitä aika rouskii sitä juustoa mikä valuu pellille ja kovettuu siihen. Hyvää on ja tuollatavoin varsin esteettistä!!
    Mukavaa viikonloppua ja herkullista iltaa koko poppoolle!

    ReplyDelete
  4. Rauhallista viikonloppua ♥
    Kiitos kauniista kuvista, niin puhuttelevia ja tunnelmaa täynnä.

    ReplyDelete
  5. Mahtava idea! Eipä ole ikinä pälkähtänyt päähän tehdä tuollaisia juustosnackseja. Njam.
    Kaunista viikonloppua!

    ReplyDelete
  6. Ihanaa viikonloppua sinnekin! Herkulliset kuvat ja herkullisen kuuloinen ilta!

    ReplyDelete
  7. Kuulostaa kivalta idealta nuo juustolastut! Ihan pakko on kyllä kokeilla, muutama juustonkannikka kun kaapissa tuomiotaan odottee.

    Mukavaa viikonloppua!
    -kisu-

    ReplyDelete
  8. Heips, kiitos kivasta ideasta, varmasti tulee kokeiltua! Juuri salaattia huomiseksi varattiin:)

    ReplyDelete
  9. mukavaa viikonloppua Sinullekin. Juustolastut kuulostavat mukavilta salaatissa. sinulla on aina niin kivoja ideoita ja uskomattomia kuvia:)
    -Hanne-

    ReplyDelete
  10. Ihana blogi sinulla! Nuo valkoiset kukat ovat tosi kauniita, leinikit vai mitä ovat.

    ReplyDelete
  11. Tuohon tarkoitukseen onkin hyvä käyttää juustonkannat, joita meillä kertyykin paljon.
    Kauniita kuvia ja hyviä ideoita, niitä täältä saa aina!
    Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

    ReplyDelete
  12. Kiva idea! Ja ihania nuo leinikit!

    Mukavaa, valoisaa viikonloppua! Villaa ylle! =)

    ReplyDelete
  13. Onpa hyvä idea! Mukavaa viikonloppua teidän perheelle:)

    ReplyDelete
  14. what a beautiful blog you have!!
    Coming back soon!
    have a wonderful weekend
    Astrid

    ReplyDelete
  15. Loistoidea! Täytyy kokeilla... Yleensä juuston jämät menee koiralle, mutta nyt pellille. :)))

    Aurinkoa viikonloppuusi!

    ReplyDelete
  16. Kiitos Ulrika ja kiva kun kävit kurkkaamassa :)

    Hannele helppo ja nopea. Viikon jälkeen tulee turvauduttua näihin ominaisuuksiin ;)

    Heidi samat on harrastukset. Ihana rapina sekä maku ja tässä versiossa riittävästi...ei tarvitse perheen kilpailla kuka ehtii putsaamaan pellin ;))

    Marianne kiitos ♥

    Thilda pieniä suolaisia herkkuja....niitä alkoi kummasti katoamaan pelliltä. Onneksi salaattiin jäi ihan riittävästi :)

    ReplyDelete
  17. Kuullostaapas ihanalt teidän perheen ilta <3 Ja nam mitä herkkuja! Varmasti hyviä juustoset. Mukavaa lauantaita!

    ReplyDelete
  18. mainio salaatti :) ja mukava tekstuuri tulee tuosta kun on vähän rouskettaa :) mukavaa viikonloppua sulle!

    ReplyDelete
  19. Näyttipä hyvälle. Taas kerran mietin täällä sun blogilla miten hyvä idea ruoan suhteen. Meillähän on jatkuvasti tuollaisia juuston paloja jäljellä. Muutenkin oli kauniita kuvia ja tunnelmia.
    Oikein ihanaa viikonloppua Marie! :)

    ReplyDelete
  20. Maistuvia rouksuja.
    Mukavaa viikonloppua.

    ReplyDelete
  21. Kommentti edelliseen postaukseen: tälle lokkijutulle pitäisi tehdä joku tasaustemppu. Sinä kaipaat niitä. Minä kaipaan niitä jonnekin kauas tästä pihastamme, jossa ne pitävät hurjaa metelia joka aamu klo 5.

    ReplyDelete
  22. Ompa mukava ja tervetullut vinkki mitä tehä juustokannikoille ! Lepposata löörtaaki-iltaa:)

    ReplyDelete
  23. Mainio idea käyttää juustokannikoita noin:)

    ReplyDelete
  24. Olipas hauska idea, nuo rapeat juustot! Täytyy kokeilla pika puoliin. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

    ReplyDelete
  25. Tosi hyvä idea käyttää juuston loput : )
    Ja voi miten ihania leinikkejä tuossa kuvassa...
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin !

    ReplyDelete
  26. Kiva idea,,,,otanpa opikseni !

    Iloa kesäaikaasi :-)

    ReplyDelete
  27. Kodinhenki jep :D

    Emilia kiitos, vauhdilla viikonloppu etenee :)

    Kultsin kämppä toi kivan lisän salaattiin :)

    Kisu uusia ideoita on jo syntysyt siitä miten ajatusta voisi kehittää vielä ;)

    Peurankello maukkaita salaattihetkiä :)

    Hanne kirjoituksesi sai suun hymyyn :)

    Kauniit kuvat kaunis kiitos :) Leinekkejä ovat...tieskö kuinka mones kimppu kevään aikana ;)

    Kesäkukka kiitos ja lämmittää mieltä jos reissulta tarttuu jotain mukaan <3

    Nonna villaa ylle on kiskottu :) Tosi kymä tuuli on puhaltanut. Untuvatakistanikaan en ole vielä suostunut lupumaan :)

    Sannu kiitos :)

    Ira :D jospa rapea maistuisi karvakuonollekkin <3

    Maria samoin ♥♥♥

    ReplyDelete
  28. Olipas rouskuvan makoisa idea, vähän vaihtelua salaatin sekaan. Kiitos ihanista kuvista, piristivät taas kerran!

    ReplyDelete
  29. Nonnukka ihana ilta oli. Nautin niin joka hetkestä minkä saamme yhdessä viettää :)

    Akissfromthepast kiitos. Rouskutettu ollaan :)

    Dahlia kiitos kiva kun kävit tervehtimässä <3 Annetaan kannikoille kyytiä :)

    Arleena lämmin kiitos :)

    Pirkko :D tasapaino tässäkin olisi tervetullutta. Mitenhän ottaisivat vastaan uuden osoitteen? ;D
    Viisi aamulla on hurjan aikaisin....

    Lovviisa kiitos :)

    Pioni kannikoita tosiaan tuppaa pyörimään jääkaapissa ja vielä kun olemme suuria juuston ystäviä :)

    Marleena kiva, kerro mitä pidit :)

    SariW kiitos. Leinikeistä olen nauttinut jo monen kimpun verran :)

    Marimeri Ihana :)

    Liinu vaihtelu tosiaan virkistää...salaatissakin :)

    ReplyDelete
  30. olipa uusi vinkki tuo juusto, täytyypä kokeilla. Kiitos kun jaoit :)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.