Wednesday, April 07, 2010

Narut & NauhatTänään sain inspiraation ommella säilytyspussin naruille ja nauhoille. Ovat pyörineet tiellä siellä sun täällä joten nyt ne on koottu yhteen paikkaan. Kaytän yleensä niitä lahjojen koristelussa, muuten olen aika varovainen käyttämään esim. pitsejä ettei mene liian romanttiselle puolelle :)
Ompelin pussukan vanhasta käsipyyhkeestä. Periaatteella pyyhe kaksinkerroin ja sauma taakse, pohjaan löysin kangasjemmasta pienen palasen. Ajattelin ommella pussukat myös sipuleille.


Hyvää loppuviikkoa !
Marie

9 comments:

 1. Kaunis <3
  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle myös!

  ReplyDelete
 2. Kauniin pussukan olet ommellut. Itsekin yritän karttaa sitä liikaa hörsöilyä. En kuitenkaan osaisi elää sellaisen keskellä.

  Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

  ReplyDelete
 3. Tuommoinen luonnonvärinen, pelkisetty nauha on kaunis juuri sellaisena. Ja pussi on taidokkaasti tehty!
  Kaunista, keväistä loppuviikkoa!

  ReplyDelete
 4. Oi kunpa minäkin osaisin tehdä noin ihania käsitöitä. Suloinen pussukka pitää nyt nauhat järjestyksessä.
  Kommentoin sinulle sivullani blogimuistoista, käy kurkkaamassa ;) Iloa loppuviikkoosi. Halauksin Omenaminttu

  ReplyDelete
 5. Tuollaisia pussukoita ei koskaan ole liikaa, kaunista & käytännöllistä yhdessä. Ja nuo vanhat pyyhkeet, lakanat yms. ovat minusta upean näköisiä "uusiokäytettyinä", itsekin aina haalin niitä jos vain sattuu kohdalle.

  Mukavaa & aurinkoista viikon jatkoa sinullekin!

  ReplyDelete
 6. Ai että miten ihana pussukka! Sinulla on kaunis maku!

  ReplyDelete
 7. Voi kuinka hyvä idea. Kaunis kokonaisuus ja minusta tuo käänne pussin ylälaidassa on ihana. Minäkin olen tänään ommellut pussukkaa, nimittäin sellaista, jonne voi kutimen laittaa ennen kuin sujauttaa sen käsilaukkuun. Minun pussini jäi vielä kesken, kun pienet sormet olivat liian kiinnostuneita ompelukoneesta...

  ReplyDelete
 8. Kiitos Kesäkukka :)

  Näin on Emilia ja meillä kun elää vielä mieheni lisäksi kaksi aikuista poikaa (18 ja 16v)niin vähän romusempi meininki käy paremmin etteivät pötki pakoon :)

  Lumiomena olen samoilla linjoilla yksinkertainen on monesti kaunista.

  Täytyisköhän meidän Omenaminttu perustaa ompeluseura ? :))

  ReplyDelete
 9. Nan olen ratkaissu monet säilytys ongelmat pussukoilla. Vievät pienen tilan ja roikkuvat huomaamattomasti :)

  Kiitos Ekaterina :)Kiva kun kävit kurkkaamassa!

  Anu täällä hymyilen loppu kommentille :) Muistan sen ajan kun meilläkin oli vikkelät jalkaset ja kätöset. Aikaa kun menee eteenpäin niin haluavat itse ommella, meillä kävi niin pari vuotta sitten. Vanhin poikani halusi ommella itselleen villakangastakin.Piirsi itse kaavat ja teki semmosen harmaan armeeja maisen kun ei kaupasta mieleistään löytänyt. Käsityöpussukka onkin hyvä idea jolloin työ on suojassa. Mukavia ompeluhetkiä sinne :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.