Wednesday, June 16, 2010

Pannumyssy



Tänään on saanut nauttia kauniista auringonpaisteesta. Aamulla kun lähdin töihin kaupungin yllä leijui kahvipaahtimon tuoksu sattui tuuli tulemaan niin sopivalta suunnalta :)

Pitkään on suunnittelu listalla ollut pannumyssy ja tänään töistä kotia kävellessäni sain idean ja tervikkeetkin löytyivät kotoa. Joten tässä se on...vanhasta käsipyyhkeestä ommeltu. Koristeluun valitsin yksinkertaisen nauhan ja vuoreksi villahuopaa. Villahuopaa saa ostettua mm. Stockmannilta.
Nyt pysyykin tee lämpimänä kauemmin ja saa haudutus ajankin olla myssyssä lämpöä pitelemässä :)

Tänään ollaan iloittu nuorukaisen pääsystä mieleiseensä lukioon :) Lauantaitakin jo kovasti odottelen ja jos oikein rehellinen olen niin vähän jännitänkin jo naapurimaan häitä. Alankin katsomaan kohta teekupposen kera ykköseltä alkavaa ohjelmaa Victoriasta ja Danielista.

Mukavaa loppuviikkoa jokaiselle ja tervetuloa uusille seuraajille :) Olenkin jo pohtinut pientä arvontaa ja luulenpa että aika piakkoin saan sen aikaiseksi.

<3 Marie

30 comments:

  1. Kaunista sinulla Marie taas kerran!Meinasin aloittaa elokuvaillan tyttösieni kanssa kun tämä blogisi ponnahti listalleni.Teetä minullakin ja niitä ihania suklaapalloja taas kerran(lenkin jälkeen voi syödä hyvällä omalla tunnolla:))-onnea llapsellesi !Meilläkin neljäs tytär pääsi toivomaansa lukioon -siitä tämä "erityisillan viettokin isojen kesken.Voi hyvin!

    ReplyDelete
  2. Oi kuinka ihana! Sinulla on sitten silmää todelliselle kauneudelle, ei voi muuta sanoa. Paitsi sen kyllä vielä voisin lisäätä, että lisäksi osaat toteuttaa ideasi niin taitavasti.

    Minä ainakin kernaasti etsisin teepannua tuolta alta ja totta, että pitää varmasti teen kauemmin lämpimänä. Olin jotenkin ihan unohtanut pannumyssyt.

    Kahvin tuoksu kaupungin yllä kuulosti urbaanin romanttiselta ja mukavalta. Minä tykkään kahvin tuoksusta vaikka vannoutunut teenjuoja olenkin.
    nautinnollista iltaa,
    Anu

    ReplyDelete
  3. Onpa kaunis pannumyssy! Välillä tuntui, että se on katoavaa kulttuuria. Huomasin mökillä, että siellä oli käyttöä pannumyssylleni, elämä siellä jotenkin hitaampaa ja rauhallisempaa.

    Kaunis kuvaus aamutunnelmastasi.

    Kesäisin terveisin Maria

    ReplyDelete
  4. Voi mikä söpöläinen! :)

    Muistan pannumyssyjen olemassaolon jostain kaukaa lapsuudestani... pannumyssyä nostettaessa sen uumenista pystyi haistamaan pannukahvin tuoksun <3

    Teekuppisi näyttää kovin tutulta. Harmittelin etten ostanut niitä aikoinaan enempää.
    Kuvissasi on aikaisemminkin vilahtanut tuo "teekupin alunen", mistä oletkaan tuollaisia ihania ostanut/löytänyt?

    Ja loppuun vielä onnentoivotukset lukio-haaveen täyttymisestä! Hieno juttu!

    Lämpöisin tunnelmin,
    Marina

    ReplyDelete
  5. Ihana idea tuo teemyssy;-) Voi,miten ylenpalttisen romanttisia kuvia sinulla on,taas kerran.

    Kauniita unia!

    ReplyDelete
  6. Soma myssy kertakaikkiaan! Tunnustan minäkin odottavani lauantaita ja naapurimaan häitä :) Aion napittaa televisiota kerrankin oikein kunnolla keksikulhon ja teekupposen kera!

    ReplyDelete
  7. Kaunis pannumyssy ja viehättäviä kuvia!

    ReplyDelete
  8. Maria miten kiva että Tytölle järjestyi mieleinen koulu ! Vaikuttaa opiskeluun kummasti :) Sinulla tämä järjestys maria on ihailtavan oikea ensin lenkille ja sitten herkut :)

    Anu kiitos kauniista sanoista :) Vannoutunut teen juoja täälläkin mutta kahvin tuoksu on hyvä. Jälkiruuissa ja suklaassa pidän kyllä kovasti kahvin mausta:)

    Maria taitaa olla katoavaa sorttia...mutta yritän herätellä ajatusta henkiin :) Meillä istutaan pitkiä aikoja niin aamu kuin iltapaloillakin joten lämmittäjää tarvitaan :)

    Marina teekuppeja olen täällä Helsingissä nähnyt olevan myynnissä vieläkin. Tosin onhan tässä jo muutamia viikkoja mennyt kun olen viimeksi kyseisessä kaupassa käynyt. Aluslautaset on vanhaintavaroiden liikkeestä :) Toivottavasti löydät lisää kuppeja :)

    Aamunkukka kaunis kiitos Sinulle :)

    Satu kiva sitten meitä on ainakin kaksi ;)

    Kiitos sinulle Mirjami!

    ReplyDelete
  9. Hei- kauniisti kuvattu ja eritoten miten arkisistakin asioista voi tehdä silmiä hivelevää kauneutta, pitäisi vaan muistaa katsoa ympärilleen tarkemmin ja huomioida miten kaunista löytyy arjen(kin) keskeltä ja eritoten kaikkein kauneita :) Meillä myös samanlainen ilonpäivä eilinen ! Joskin tietää sitä että hän kotoa nyt jo näin nuorena muuttaa pois siipiään kannattelemaan.

    ReplyDelete
  10. Kaunis pannumyssy!
    Minäkin tein hiljattain yhden sellaisen tildamaisena versiona (julkaisen kuvan, kunhan päivänsankari ensin itse näkee sen) =)

    Voi, tuota paahdetun kahvin tuoksua olenkin Helsingin vuosiltani kaivannut...paahtimo kun osui sopivasti koulumatkani varrelle.

    Täälläkin pohditaan, mitähän kivaa keksittäisiin lauantaisiin häihin kahvin kaveriksi, prinsessakakkua varmaankin ;))

    ReplyDelete
  11. Kaunis myssy syntyi!

    Täälläkin valmistaudutaan prinsessakisakatsomoon suunnittelemalla kauniita cup cakeja.

    ReplyDelete
  12. Todella sievä tekemäsi pannumyssy.
    Jaksan aina ihastella kuinka kauniita kuvia arjen tavallisistakin asioista saat otettua. Ja niin kauniisti kirjoitat.
    Mukavaa loppu viikkoa!
    -kisu-

    ReplyDelete
  13. hei.. Marie,kiitos ihanista sanoistasi jotka jätit minulle.. kiitos! ihan itku tuli kun luin viestisi.. kiitos... :) olet suloinen ihminen ja ihanaa että olen saanut tutustua täällä blogistaniassa sinunlaiseesi ihanaan ihmiseen.. nykymaailma on välillä niin kylmä ja kovakin, että tuollaiset kauniit sanat tuntuvat aivan sydämessä asti.. ihanaa kesä iltaa sinulle, olet tehnyt taas niin kaunista ja ihanaa... halauksin Laura :)

    ReplyDelete
  14. Anne näinhän se on että helposti arjen kiireet vie mennessään ja moni asia jää huomaamatta. Ympärillä on monta ihmeellistä asiaa....:)

    Helena :)

    Marielisa prinsessaa ollaan täälläkin lauantaiksi pohdittu :) Odotankin että onnelinen lahjan saaja on pakettinsa avannut ja pääsemme täällä blogimaailmassa ihastelemaan pannumyssyäsi :) Paahdetun kahvin tuoksu on ihana ja aina silloin tällöin pääsemme siitä nauttimaan.

    Kultsin kämppä herkullinen katsomo teille sinne nousemassa :) Laahus on kulema 5 metriä pitkä :)

    Kisu kiitos sanasi lämmittivät !

    Laura <3 nyt olen minä sanaton :) Minä iloitsen myös siitä että olen saanut tutustua sinuun täällä! Lämmin sydämmiseen ihmiseen jolla on herkkyyttä elämään :)

    ReplyDelete
  15. Taisin kommentoida pannumyssyä jo edellisessä postauksessasi. Luin nimittäin kauniita postauksiasi pitkälle taaksepäin. Nyt on taas aikaa, kun matka on takanapäin.

    ReplyDelete
  16. Ihana ihana ihana!!! Tässä taannoin ajattelin että täytyisi ostaa joku kiva pannumyssy... Mutta kaunis ideahan löytyy nyt täältä :)
    Ihanaa, kiireettömän oloista tunnelmaa huokuu kuvissasi :)

    ReplyDelete
  17. Arleena :) sinulta on kiva saada viestiä ja luen ne mielelläni. Tervetuloa takaisin ja toivottavasti matkasi oli onnistunut :)

    -T hih ... sattuipa mukavasti. Kiitos ja kiireettömät illat perheen kanssa on parasta mitä tiedämme :)

    ReplyDelete
  18. Aivan mainio idea! Tuollaisen aion tehdä yhdestä kokoelmani tyynyliinasta, niin pääsee monogrammi oikeuksiinsa :) ja häitä katselen myös minäkin..

    ReplyDelete
  19. Voi kuinka kaunis, ihana idea.

    Tottakai voit laittaa meiliä, odottelen kovasti että pääsen vinkkaamaan :)

    ReplyDelete
  20. Sanna-Pauliina tosiaan tyynyliina toimii mainiosti pannumyssyssä :)

    Mari kaunis kiitos sinulle!

    ReplyDelete
  21. Onpa kaunis myssykkä!

    Ja kiitos ihanasta blogista, eksyin tänään tänne ensimmäistä kertaa ja tulen varmasti jatkossakin. :)

    ReplyDelete
  22. Minä en ole käyttänyt pannumyssyä....en muista. Mutta olisihan tuolla yksi kellarissa, pitäisiköhän kaivaa esiin?

    ReplyDelete
  23. Siru Kiitos ja lämpimästi tervetuloa uudestaan :)

    Kirjailijatar hyvä apu aamu ja iltaturinoissa pysyy juotava kauemmin lämpimänä :)

    ReplyDelete
  24. Pięknie u Pani, pozdrawiam serdecznie;)

    ReplyDelete
  25. Kauniita, kauniita kuvia!! Puhdasta ja vaaleaa.

    ReplyDelete
  26. Pannumyssy on kyllä todella upea! Olet kyllä todella taitava!

    Ihanaa sunnuntaita sinne suunnalle!

    - Jaana Kainuunkadulta

    ReplyDelete
  27. Mirva ja Jaana kiitos teille kauniista sanoista :)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.