Sunday, January 09, 2011

Vesisade
Tänään on satanut vettä miltei koko päivän. Sohvalla istuessa on kuulunut vain kumahduksia ulkoa, kun katolta on tippunut lunta. Jugend-taloissa on niin monimuotoisia kattoja kaikkine torneineen, vaikka ovat yrittäneet tiputtaa lumimassoja alas työ on osoittautunut aika mahdottomaksi.
Hiukan on hassu tunne kun ympärillä on korkeat lumikinokset ja taivaalta tulee vettä. Odotan sitä pientä pakkasta jos ihan rehellinen olen :)

Tänään ollan luettu ja nautittu sunnuntain kiireettömyydestä, niin ruokailun kuin ajankäytön suhteen.
Sähköpostiin on tipahdellut kysymyksiä astioista. Jossain vaiheessa voisin tehdä postauksen astioista, jos kiinnostusta riittää :)

Viikonloppu käy kohden loppuaan ja uusi viikko alkamassa. Mielenkiinnolla kohti uutta viikkoa, töissä uusi esimies hyppää puikkoihin huomenna. Onkohan kukaan koskaan tutkinut minkä stressireaktion esimiehen vaihtuminen työyhteisössä aiheuttaa? ;))

Nautitaan vielä sunnuntai-illasta, mutta samalla toivotan iloista ja valoisampaa uutta viikkoa sinulle!

♡ Marie

28 comments:

 1. Teillä on kyllä niin kauniita ja tyylikkäitä astioita ja kattauksia! Että ilmanmuuta oma juttunsa niistä!:)

  ReplyDelete
 2. Voimia uudelle työviikolle ja kaikkeen mitä se tuo tullessaan!
  Minä luen kiitollisena kaiken ja katselen kuviasi.Kaikki käy:D
  Lumiloska kaudelle turvallista kulkemista sinulle kaduilla.Voi hyvin!
  Maria

  ReplyDelete
 3. Huomenna arki astuu taloon täälläkin! Hieman harmitusta siitä mutta ohimenevää kun ajatus tottuu. Sinulla kattaukset vain kaunenevat siellä. Valkoiset astiat kun ovat kaikkein käytännöllisimpiä, sopii niin pyhään kuin arkeenkin. Kiitän sinua kauniista kommenteistasi, pellavalakamoita ja tyynyjä saa ainakin täällä vielä tilattua postimyynnillä, joten uskon että löytyy suomestakin. Suosittelen, vaikuttavat hyvänlaatuisiltakin.
  Kaikkea hyvää alkavalle viikolle!
  Eija

  ReplyDelete
 4. Tänään ei ollut mikään ulkoilijan ykköskeli. Lunta tosiaan metrin verran ja aito kaatosade siihen lisäksi. Pari päivää kun on lauhaa, niin liukasta riittää. Sivutiet ovat kuin sian selät.

  Pomon vaihtuminen on varmasti jonkinmoinen stressipiikki. Toivottavasti kuitenkin hyvä sellainen!

  ReplyDelete
 5. Hauska ajatella ihmisiä jugendtaloissa lumisena aikana! Omakotitalossa lumi joko tulee peltikatolta ryminällä alas (kuten tänään auton päälle, oijoi) tai sitten mietitään, että joko se pitäisi pudottaa tiilikatolta (kuten meillä).

  Ihana kattaus! Olet taitava luomaan ihania tunnelmia.

  Voimia uuteen työtilanteeseen. Toivottavasti esimiehesi on mukava, ja varmasti on. ♥

  ReplyDelete
 6. KAuneus kietoo viittaansa kaiken, mitä sormistasi sanoiksi ja kuviksi tänne jaat!
  Sade on puhutellut minua tänään. Juuri lopettelin omia sanojani, kun hymyillen huomasin sinun otsikkosi...
  Iloa sunnuntain iltahetkiin!
  Ja tsemppiä uudenlaiseen työtilanteeseen uuden ihmisen kanssa!

  ReplyDelete
 7. en skön kväll och en härlig vecka önskar jag dig också!
  kram

  ReplyDelete
 8. Iloista viikkoa sinullekin, ja tsemppiä töihin uuden pomon kanssa!

  Tämä vesisade on kyllä ihan omituinen juttu, kun oli tottunut kunnon pakkasiin... Mutta onneksi tämä lienee väliaikaista!

  ReplyDelete
 9. Teillä on sitten jännät hetket töissä edessä. Se on aina kyllä iso iso juttu kun esimies vaihtuu. Meillä on viimeisen 5 vuoden aikana ollut 3 eri esimiestä. Voit vain kuvitella millainen tunnelma töissä on ollut. Itsekin pidän pakkasesta enemmän kuin tästä vesi ja loska säästä. Tämä on niin masentava ilma. Voimia sinulle ensi viikkoon ja tulevaan. Halauksia <3

  ReplyDelete
 10. Mukavaa viikkoa! Minä tunnustaudun talvi-ihmiseksi enkä pane pahakseni vaikka kunnon pakkaset jatkuisivat hankineen vielä pitkään. Pidän lasten kanssa ulkoilustakin talvella tosi paljon. Kumma miten tuo plusasteet ja vesisade rumentaa heti maisemaa, niin kamalasti. Ja toivotaan kaikkea parasta esimiehen suhteen. Esimiehellä on ainakin minun työssäni ISO merkitys.

  ReplyDelete
 11. Pari tuntia sitten saavuimme kotiin pieneltä reissulta. Tänne oli sillä aikaa tullut kauniita asioita - oi tuota edellisen postauksen tyynyä. Kaunis. Ajelimme sateessa kinosten ympäröiminä ja tuntui samalta, että pientä pakkasta odotan.
  Uuteen työtilanteeseen ja työviikkoon voimia ja toivon, että uusi ihmissuhde aukenisi positiivisena ja työhösi kannustavana. Minulla on huomen aamulla vähän sama tilanne, vaikkakaan ei esimiehen suhteen. Kaksi uutta työkaveria kuitenkin saan. Jännittää myös.

  ReplyDelete
 12. Niin kauniita ovat kattauksesi. Ihailen ja toivon että joskus itsekkin onnistuisin tuollaisen loihtimaan.
  Meillä on ollut ulkoilukelit parhaimmillaan, pari astetta pakkasta, välillä pumpulisia lumihiutaleita. Toivottavasti vesisateet kaikkoavat vielä pitkälle kevääseen.

  ReplyDelete
 13. Edelleen meillä sataa lumiräntää, suurimmaksi osaksi vettä, aika ankeaa sanoisin. Ja jos nyt jäätyy, niin pääkallokelit ovat pahat..
  Mainitsit että teet työtä nuorten kanssa..haluatko kertoa siitä?
  Tsemppiä uuteen viikkoon, kaikki tulee menemään hyvin :)

  ReplyDelete
 14. Maija kiitos, jotenkin ei ole tullut ajatelleeksi kertoa astioista. En kovin suuri keräilijä ole, mutta jokunen kokonaisuus on kerättynä mikä palvelis niin arkea kuin juhlaa :)

  Maria toivottavasti ei pakkaselle vielä mene, aamu olisi aivan liian liukas. Iloa alkavaan työviikkoon <3

  Eija kaikki mukava loppuu aikanaan ja arki tuo kivasti ryhdin elämään. Loma tuntuu lomalta ahertamisen jälkeen. Täytyykin käydä kurkkaamassa josko täältäkin löytyisi kauniit petivaatteet :)

  Anne ulkoilukeli ei tosiaan houkutellut. Olisi tehnyt mieli käydä luistelemassa, mutta jäi väliin. Toivottavasti pian taas sää sallii :)

  ReplyDelete
 15. Sateen ropinaa on riittänyt täälläkin suunnassa. Ihan ihmeelistä kun ei olekaan kymmentä pakkasastetta, niihin ehti jo tottua! Huomenna alkaa meilläkin arki, kun koululaisen loma loppuu. Tsemppiä huomiseen työpäivääsi, esimiehen vaihtuminen jännittää aina! :)

  ReplyDelete
 16. Mä olen ihan hurjan pettynyt, kun alkoi vesisade.. Nyt on ulkonakin tuhruista ja harmaata. Ja tuulee, kovaa! Mutta onneksi viikonlopulle luvattiin taas pakastuvaa. Jos vaikka se aurinkokin taas näyttäytyisi. :)

  Tsemppiä alkavaan viikkoon ja uuden pomon alaisuuteen. ;)

  -Päivi-

  ReplyDelete
 17. Kylläpä vedellä on voimaa. Nyt sitä sitten kahlataan "nilkkoihin asti". Voi, miten surkealta kaupunki näyttääkään! Keskustasta puhumattakaan, mutta kyllä se meillä periferiassakin surkeaa on :-(

  Anna uudelle mahdollisuus....esimiehellesikin. Häntä varmasti jännittää astua uusiin saappaisiin ja miettii päänsä puhki, miten voittaa hyväksymisesi. Kyllä siitä varmasti hyvää tulee! Mutta totta on, että kaikenlainen, pienikin, muutos työarjessa tuntuu joskus todella stressaavalta.

  Astioistasi kuulisin mielelläni minäkin! Sinulla on aina mukavia ja inspiroivia teemoja.

  Voimia viikkoosi (niin kurakahluussa kuin esimiesvaihdoksessa)!

  ReplyDelete
 18. Ainahan se vie oman aikansa, kun uusi ihminen tulee ohjaimiin, mutta yleensä se on aina positiivinen juttu.Vai mitä?

  Mulla on huomenna oman esimieheni kanssa tulos-ja kehityskeskustelu ja plääh...en jaksaisi millään, kun on ollut jo monta vuotta sama esimies, niin tuntuu, että mikää ei koskaan muutu...en tiedä onko vika minussa vai kenessä...

  Mukavaa työviikkoa sinulle.

  ReplyDelete
 19. Varmasti esimiehen muutos aiheuttaa stressi reaktion niin työntekijöissä kuin uudessa esimiehessäkin....
  Meillä myös lumet tuli rytinällä alas katolta...
  ja eihän siinä muu auttanut kuin lumi töihin ja olihan raskasta lunta.
  Mukavaa uutta alkanutta viikkoa sinulle ja tsemppiä töihin!
  Jaana

  ReplyDelete
 20. Mäkin toivoisin pientä pakkasta. Olisi nyt vain hetki kunnon talvea ja sitten alkaisi kunnon kevät.
  Kauniita kuvia ja levollista tunnelmaa täällä ihastelemassa.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  -kisu-

  ReplyDelete
 21. Kiitos taas kauniista kuvistasi.
  Osaat taidokkaasti luoda kattauksia ja ihana tunnelma välittyy tänne saakka! :)

  Ihanaa alkanutta vuotta ja jaksamista tulevaan!

  ps. minäkin jään innolla odottamaan astia-postausta. ;)

  Riikka

  ReplyDelete
 22. Astiapostaus saa kannatusta! Ja taas niin kauniita kuvia.
  Tsemppiä uuden pomon kanssa!

  ReplyDelete
 23. Minäkin olen ihastellut noita astiota kuvissasi : ) Olisikin todella ihanaa kuulla niistä enemmän....
  Mukavaa viikkoa, myös sinne työhösi !

  ReplyDelete
 24. Onnea matkaan uuden esimehen kanssa, toivottavasti on asiansa osaava johtaja ja työyhteisö voi hyvin. Kyllähän siirtymätilanteet ovat raskaita ja vaativat aikaa!
  Sinulla on NIIN kaunis tuo pöytä!

  ReplyDelete
 25. Lumiomena lunta on tosiaan riittänyt. Tänäänkin vielä tippui meidän katolta isoja lumikasoja alas pakkasesta huolimatta. Pelottava näky on kyllä kun seikkailevat katolla valjaiden varassa...jäisi minulta tekemättä :)
  Olen luottavaisin mielin muutosten edessä. Uudet asiat voi olla tervetulleita.

  Tinttarus kauniisti osaat sanat taivuttaa sointumaan, se on taito se :) Monet kivat arkiset asiat voi jäädä puhuttelemaan, tuntuu että viime päivinä niin moni asia on jäänyt puhuttamaan, yritän hiljentyä kuuntelemaan :)

  Nonna onneksi osoittautui väliaikaisesti ei kevättä vielä ennen kuin on ehtinyt luistelemaan kunnolla :)

  Villasukka sinulla on kyllä vaihtunut toivottua nopeammin esimiehet. Meillä on kiva viikko takana töissä ja uutta kohti käydään :)

  ReplyDelete
 26. Selma talvi ja pakkaset on ihania. Hiukan lämpöä olen kotia hakennut väreistä, mutta vähän vaan :)
  Luistelusta nautin ja toivonkin että vielä ehtisi käydä monen monta kertaa jäällä :)

  Anu piristävää saada uusia työkavereita vaikka ainahan se vähän kutkuttaa :) Onneksi pakkaset palasivat ja aurinko sen myötä :)

  Piupau kiitos <3 pakkasen purevuutta ollaan onneksi sateiden jälkeen saatu. Merenjäällä ollaan käyty kävelemässä ja ihasteltu.

  Jaana nyt on ollut liukasta, mieheni kanssa käsikynkkää olen tiukasti kävellyt työmatkoilla :)) Kerran olen kaatunut tänä talvena ja se teki hieman varovaisemmaksi liikkumisen.
  Katsotaan voisinkin tehdä jonkun jutun sopivassa välissä nuorten parissa tehtävästä työstä :)

  ReplyDelete
 27. Satu arki alkaa jo palautumaan ladulleen ja tuntuu kivalta. Uusia haasteita ja kesää kohti :)

  Päivi sade sotki lumen mutta onneksi uusi kerros saatiin nopeasti :) Loskakelin haluaa siirtää mahdollisimman pitkälle, toivottavasti ei vielä viikkoihin ole edessä :)

  Helmi näinhän se on että esimiestä on varmaan jännittänyt minua huomattavasti enemmän :) Uudelle jaksolle on kiva antaa mahdollisuus ja katsoa mitä tuo tullessaan. Jos asiat pysyisi aina ennallaan sitä jämähtäisi nopeammin kuin pian :)

  Tuija olen kanssasi samaamieltä :) Sana kehityskeskustelu saa hymyilemään, kukakohan sen on keksinyt? Mukavia työpäiviä sinulle :)

  Taburetti täällä ollaan seurattu hymyillen lumityöitä. Kasaavat kilpasilla illan hämärtyessä lumet naapuritontille ja lumi muuttaa paikasta toiseen :)

  ReplyDelete
 28. Kisu selväy vuodenajat on kaikkein nautittavimpia. Toivon myös pakkasten hieman jatkuvan ja kevätauringon jossain vaiheessa sulattavan lumen :)

  Dahlia kiva kuulla että olet pitänyt astioista. Mietin parhaillaan miten asian esittäisin :)

  Riikka hyvää alkanutta vuotta sinulle myös ja kiitos kauniista sanoista :)

  Kultsin kämppä kiitos :)

  sariw kiitos viikko takana ja uusi tulossa :) Näin me pian ollaan nauttimassa kesän lämmöstä :)

  Elina kaikki uusi ja tuntematon syö energiaa mutta onneksi uudessa ja haasteessa on aina mahdollisuus.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.