Sunday, December 25, 2011

Joulupäivä Helsingissä


Kaunis joulupäivä alkaa käymään iltaa kohden. Päivää olen nauttinut villasukat jalassa ja kamera kädessä  sekä  perhekeskeisestä päivästä :) Pitkästä aikaa oli aikaa kävellä merenrantoja pitkin ilman kiirettä ja istahtaa hetkisen tuomiokirkon puisella penkillä. Huomaan että marras ja joulukuu olivat aivan liian kiireiset työn osalta, nyt on ihana nauttia levosta!
Meri ei ole jäässä eikä lunta maassa, mutta kuitenkin joulupäivästä tuli rauhaisan kaunis.

Istahdan sohvalle nauttimaan palasen sacherkakkua ja teetä, avaan ensimmäisen aukeaman lahjaksi saamastani kirjasta. Miesväkeni oli kovin tehnyt työtä että löysi kirjan minulle. Kaikki liikkeet ilmoittivat kirjan olevan loppu, yhdessä liikkeessä ottivat numeron ylös ja sinnikäs myyjä oli jäänyt etsimään.  Kolmen tunnin päästä oli myyjä ottanut yhteyttä ja ilmoittanut että yksi kappale on löytynyt :)

Rauhaisaa iltaa <3
Marie

18 comments:

 1. Beautiful photos!!
  Ha en fin fortsätning på Julen
  Kramar Kathrine

  ReplyDelete
 2. Rauhaisan kaunista selvästi on ollutkin, kuvat kertoo sen :)
  Aamu valkeni täällä myös kirkkaana ja pikkupakkasen puraisemana oli kaunis kuura ympärillä.
  Ihana levollisuus on näissä joulunpyhissä... Ajatuksella että mitähän sitä tekisi vielä kun iltaa on eikä aamusella ole lähtöä mihinkään, elokuvan paikka kenties..
  Toivotaan ettei myrsky nostata vedenpintaa liiaksi siellä rannikolla!! Hyvää illan jatkoa&tapania <3

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia ja tunnelmia, niinkuin sinulla aina <3

  Mukavaa tapaninpäivää :)

  ReplyDelete
 4. Kaunista joulun tunnelmaa. Hyvää Tapanin päivää!

  ReplyDelete
 5. Ihanan rauhaisat kaupunkijoulun tunnelmat! Meidän viisivuotias ei oikein ymmärrä, miksi on joulu, eikä lunta. Hyvää tapaninpäivää!

  ReplyDelete
 6. Mukavaa Tapaninpäivää Marie!

  Täällä on kutakuinkin samanlaiset touhut menossa. Eilen uskaltauduin ulos, mutta tänään tuntuu, että pitelen sisälläkin tukkaani, ettei lähtisi tuulen mukana päästä. Hui, että puhisee!

  "Pojat" pelaavat jotain lautapeliä. Välillä kuuluu äijämäisiä naurunremahduksia ja välillä kiivastakin sananvaihtoa. Sitten taas selvästikin käydään herkkupöydällä...sulassa sovussa...hankkimassa evästä peliin.

  Minä olen linnoittautunut sohvan syövereihin tutkimaan hienoa joululahjaani. "Kirjan" sain minäkin, mutta vähän toisenlaisen. Alkaa sanalla Mac...;-) Vähän väliä tosin pysähdyn tuijottamaan ikkunasta kaukaisia koivunlatvoja. Toivottavasti ne kestävät!

  Taustalla soi BB Kingin joulubluesit. Jotenkin sopivaista tähän Tapaninpäivän letkeyteen.

  Nautitaanhan kybällä!

  ReplyDelete
 7. Kaunista tunnelmaa! Rauhaisaa Tapaninpäivää sinulle.

  ReplyDelete
 8. Kauniita kuvia ja tunnelmaa taas, mukavaa ja leppoisaa Tapaninpäivää!

  ReplyDelete
 9. Kuullostaa ihanalta ja rentouttavalta. Ihana perhe sinulla :)

  ReplyDelete
 10. Oi,miten kauniita kuvia! Oikein hyvää joulun jatkoa! terveisin Riitta Sinikka

  ReplyDelete
 11. Ihania joulupäivän tunnelmia! Vaikka joulu tuntui tänä vuonna niin kovin lyhyeltä, niin se toi silti tarpeellisen tauon arjen askareisiin. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  ReplyDelete
 12. Ihanan rauhaisat tunnelmat siellä ollut Marie. Toivotan mukavia lukuhetkiä uuden kirjan parissa. Sinnikkyys ja hyvä palvelu ovat ilon asioita.
  Minäkin olen nauttinut uutukaisista kirjoistani ja vieläpä kynttilänvalossa, sillä sähköt olivat poikki runsaan vuorokauden. Elen kestittiin kymmenkunta lähipiiriin kuuluvaa jouluvierasta sähköttömässä talossa ja vähän jännitin miten saan ruokatarjoilun kasaan. Leivinuuni ja ulkona oleva "jääkaappilämpötila" pelasti tilanteen ja vatsat saatiin täyteen. Väki saapui omat kahvit ja teet termareissa ja niitä availtiin sitten joulukahvipöytään :) Oli aika tunnelmallista vaikkakin työläämpää keittiöpuuhaa.
  Naapurustossa romahti monia suuria mäntyjä katolle ja sähkölinjojen päälle. onneksi suuremilta vahingoilta vältyttiin.Nyt taas sähköt pelaavat, huh.
  Päivääsi suloista tunnelmaa. terv. Anu

  ReplyDelete
 13. Ihana tunnelma kuvissa!
  Hyviä joulukuun ja vuoden viimeisiä päiviä!
  -kisu-

  ReplyDelete
 14. Fågel Blå Tack snälla du! <3

  -T Rauhaisaa on ollut, vuoroin levätty ja vuoroin tavattu ystäviä.
  Täällä ollaan nautittu lämpöasteista, 6 astetta oli tänään mittarissa :)
  Kaivarinrannassa käytiin kävelemässä ja vedenpinta oli noussut tasoihin jalkakäytävän kanssa. Kauppatorilla on vielä parisenkymmentä senttiä äyräiden ylittämiseen.
  Tultiin juuri ulkoa pitkältä lenkiltä ja luulen että meilläkin on illalla tiedossa elokuva :)

  Iida Emilia Kiitos! <3

  Mari kiitos, täällä vietetään samalla nimipäiviä :)

  Tuire uskon että lumettomuudessa on selostettavaa pienelle kun meidän nuorukainenkin harmittelee sitä kun ei pääse lätkäkentälle.

  ReplyDelete
 15. Helmi Kiitos ystäväni! Ihanat tunnelmat teillä. Kiireettömyys ja aikaa sellaiselle mihin arkena ei aina löydy tekee joulusta ihanan.
  Meillä on yritetty kiriä kiinni ulkoilua joka kävi vähiin marras/joulukuussa. Töitä oli riittämiin ja pitkiä päiviä. Tänään oltiin suomenlinnassa nauttimassa ihanasta tuulesta, paikan karuus on minun mieleen....mieheni kyllä haaveili palmupuista ;) Jenkeissä lapsuutensa asunut niin kaipaa hieman erinlaista säätä.

  Allidaalia kiitos <3

  Ruususuun äiti kiitos jälleen kauniista sanoistasi!

  ReplyDelete
 16. Villasukka ovat ihania :) Leppoisasti ollaan nautittu niin levosta kuin ystävistä.

  Riitta Sinikka kaunis kiitos ja lämpimästi tervetuloa lukijakseni! :)

  Satu tosiaan lyhyeksi jäi, olen iloinnut että minulla oli mahdollisuus pitää välipäivät vapaana ja näin hieman pitkittää tunnelmaa.

  Anu uutisia olen seurannut ja huomasin että teillä on tainnut olla aika mielenkiintoiset "seikkailut". Kiva oli kuulla kuulumisiasi ja että kaikki on hyvin. Olimme eilen kylässä ja sieltä perheen isä hälytettiin töihin kesken kaiken, myrsky teki tuhojaan.
  Tänäänkin on vielä myrskynnyt , mutta hieman maltillisemmin :)

  Kisu lämmin kiitos :)

  ReplyDelete
 17. joyeux noël et bonne année!!
  Véro

  ReplyDelete
 18. bonsoir Marie
  vraiment trop jolies vos photos !!
  et cette petite couronne, adorable !
  belle soirée
  monique

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.