Monday, September 10, 2012

Pieni tervehdys


Sinulle on varmaan hyvin tuttu esiin tuomani ajatus. Pidän itselleni tärkeänä olla läsnä asioissa joihin olen sitoutunut. Ajatus siitä että olisin enemmän tässä ja nyt, sekä taito poimia elämääni kaikkein tärkeimmät asiat. Joskus meille annetaan enemmän aikaa sekä tilaa kiireettömään ajatteluun.

Olen alkanut syksyn kainalosauvojen saattelemana. Pienen tapaturman jälkeen olen levännyt, levännyt ja vielä kerran levännyt. Jalka kohden kattoa on aikaa miettiä ja suunnitella. Ajatus ja näkökyky alkaa kirkastumaan  ;) Vielä en tiedä kuinka monta viikkoa toipuminen vie..
Vaikka kehoni ei tällä hetkellä juurikaan mihinkään pysty, iloitsen ajatuksen virrasta, annan sen kulkea ja tutkia. Toivon sen löytävän uusia ulottuvuuksia :)

Toivottavasti sinun syksysi on alkanut hyvin, arjen pienillä hetkillä jotka antavat mahdollisuuden elää tässä ja nyt ♥

Nyt oloni on parempi säikähdyksestä ja kivusta selvinneenä. Vaikka lepo onkin vielä  tärkein asia tuo kepeillä kompurointi  uusia haasteita arkeen. Olen myös huomannut että  liikkumiseni saa hymyn huulille ympäristössäni :)

Voikaa hyvin ystävät!
♥ Marie


50 comments:

 1. Voimia ja pikaista paranemista <3 Syysterveisin, Maria

  ReplyDelete
 2. Osaat kyllä aina nähdä asiat niin valoisasti! Pikaista paranemista ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hanna <3 Kumpa osaisinkin aina valita valoisuuden..

   Delete
 3. Miten sinä ovatkin asiat niin positiivisesti, Marie! Kaunista ja miellyttävää luettavaa jälleen kaikesta sattuneesta huolimatta♡
  Pikaista paranemista ja voimahaleja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kumpa olisit ollut seuraamassa minua tapaturma päivänä ;) Miten nolo voikaan olo olla kun on täysin avuton. Hetken kurkisti ajatus ylpeyden loukkaantumisesta, valitsin nähdä itseni ulkopuolisin silmin...aloin hymyillä tilanteelle. Paljon tuli myötätuntoa niin lääkäreiltä, hoitajilta sekä muilta potilailta :)

   Delete
 4. Voi sinua. Hellä halaus ja pikaista toipumista. Toivottavasti kipu ei kiusaa ja saat hetken syventyä rauhassa olemisen ihanuuteen. Kuvasi ovat uskomattomia, niitä on ilo katsoa ja tuntea kuvattava hetki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Piupau <3 Miesväkeni ovat ihanasti pyörittäneet keittiötä. Olen saanut nauttia valmiista ja näistä hetkistä pari kuvaa. Rauha ja hiljaisuus on laskeutunut :) Tauko blogimaailmastakin on pidentynyt sen myötä että tietokoneeni on ollut minun ulottumattomissa. Onneksi puhelimen avulla on voinut seurata ystävien kuulumisia facebookista :)

   Delete
 5. Voi kuinka ihastuttava suhtautuminen ikäväänkin aisaan. Pitäisi ottaa sinusta ihan oppia! Itse sitä helposti jää takkuamaan pikkuasioiden äärelle, eikä meinaa millään selvitä takuista. Riippuu tilanteesta.

  Paranemisia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mari, onneksi kyseessä on vain jalka, olisi voinut käydä pahemminkin. Nyt täytyy vain antaa ajan tehdä tehtävänsä. Vaikeampi on suhtautua positiivisesti asioihin joiden lopputulos ei ole vielä nähtävissä :)

   Delete
 6. Harmillinen onnettomuus, toivotan pikaista paranemista ja keppitekniikan nopeaa hallintaa! Joskus pakkopysähtyminen avaa uusia ovia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahkerasti harjoitellaan keppitekniikkaa. Olen löytänyt itseltäni sekä uusia että puuttuvia lihaksia ;) Tuntuu että tämä vuosi on tuonut tähän mennessä monta uutta ovea ja uteliaana kurkkaan tuleviinkin kohdalleni osuviin oviin. Kiitos sinulle :)

   Delete
 7. Sinä se osaat löytää ikävistäkin asioista hyvätkin puolensa :) Itse myös tykkään kääntää negatiivisen positiiviseksi. Taas nautin noista kuviesi tunnelmista, kiitos ♥ Paranemista !!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riitta ei kai tässä muu auta ;) Hyvällä mielellä on helpompi levätä.

   Delete
 8. Ajatukset kulkevat levossa kuin pilvet taivaalla tuulen mukana huomasin itse pakollisen pysähtymisen aikana.Nauti omista hetkistä toivon että saat toipua ilman kipuja ja pian kulkea kauniissa syyskaupungissamme.Halit sinulle suloinen siellä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä ystäväni kävit lävitse pysähtymisen joka on tarvinnut ponnisteluita, olen ihaillut ja ihmetellyt voimaasi ♥ Maria nautitaan kohta kadut täyttyvät kahisevista lehdistä ja sinne mieleni tekisi :)

   Delete
 9. Hallo Marie, I love your photos! Best wishes and good health, Geli

  ReplyDelete
 10. Kauniita kuvia. Voimaannuttavia ajatuksia. Elämän rosoa.

  ReplyDelete
 11. Täältäkin pikaisia paranemisia, toivottavasti toipuminen sujuu hyvin. Ihastuttava on ensimmäisen kuvan veistos...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos IInu :) Veistos oli sellainen pikainen muutaman tunnin työ jonka tein kun inspiraatio yllättäen valtasi :)

   Delete
 12. Voi sentään, toipumista ystäväni! Tuollainen haveri pysäyttää ykskaks arjen menon. Toivottavasti kipuilu on hellittänyt ja voit jo nauttiakin levosta.

  Muistui nin mieleeni omakin "keppikokemukseni",kun vuosia taapäin päädyin luistelureissulta päivystysleikkaukseen katkaistuani jalkani hokkareilla. Kuopus oli yhdeksän kuun ja arvannet huokaisinko muutaman kerran tuona talvena köpötellessäni kepeillä jalka paketissa ja pikkanen rintarepussa.. Vaan siitäkin selvittiin sisulla ja huumorilla.

  Voimia ja valoa♥ Ja niitä uusia ulottuvuuksia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuh, tähän kun yritän kuvitella pienokaista rintareppuun voisi jo hymy hyytyä ;)
   Minulla täällä miesväki pitää hyvää huolta ja helpottavat olemistani :)
   Olet ihailtava Hannah ♥

   Delete
 13. Pikaista toipumista ja aurinkoiset kevätterveiset pallon alta!

  Ja taasen niin kauniita kuvia sinulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mirjami aurinkoiset terveiset lämmittävät :)

   Delete
 14. Paranemisia! Tuollaiset tulevat aina yllättäen, odottamatta. Suhtaudut kuitenkin positiivisti olotilaasi.
  Toivottavasti pääset pian kepeistä eroon ja normaaliin arkeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moni ajatus meni uusiksi...uskon että näin hyvä :) Arkea jo odotan kiitos sinulle kannustuksesta.

   Delete
 15. Kiitos jälleen tunnelmallisista kuvistasi, ja paranemishalit täältä ruudun takaa! <3
  Ihan on pakko kysyä onko tuo ihastuttava kahvikupponen kenties tuijasin?

  Mukavaa syksyistä viikkoa sinulle ja voimia!

  Riikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riikka astiani ovat ranskalaista työtä. Olen kerrännyt astiastoa monen vuoden ajan ja työ on vielä kesken :) Ihastuin aikoinani astiaston herkkään posliinimaisuuteen. Hankittu suurimmaksi osaksi Anne's Past & Present liikkeestä.
   Mukavaa syksyä sinulle myös :)

   Delete
 16. Voi, kylläpäspelästyin. No onneksi sentään olet yhtenä kappaleena!
  On totta, että kun täytyy levätä, alkaa pää kehitellä kaikenlaisia ajatuksia. Levänneenä- pakon edessä tai muuten vain- kaikki on jotenkin selkeämpää kuin väsyneenä tai stressaantuneena.

  Kauniita ajatuksia, samoin kuvasi. Osaat pukea molemmat upealla tavalla sanoiksi ja otoksiksi.
  Toivon pikaista parantumista Sinulle, sekä lisää ihania ajatuksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sanna :) Ajatteluun on ollut tosiaan aikaa, uusien ajatusten tullessa kirjaan niitä vihkooni. Kaikki suosikki elokuvat on tullut jo katsottua tällä hetkellä vietän aikaa kutimien äärellä :)

   Delete
 17. Lähetän täältä voimahalauksen. Läsnä oleminen ja rauha tekemisessä ja olemisessa on tosiaan tärkeää. Ihailen niin kovasti tapaasi nähdä asiat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ystäväni. Täällä on tosiaan rauhan tyyssija ;) Pienen hetken antaa jalka myöden istua tuolilla. Pari päivää olen seurannut sohvalta sateen ropinaa ikkunaruutuja vasten.

   Delete
 18. Oi, kuinka harmillista! Kovasti parantumista! Käytä lepoaika hyvin, anna mielen tasoittua ja kerää voimavaroja. Niitä voi kerätä varastoonkin ja ammentaa sitten pitemmän ajan kuin jalan parantuminen tarvitsee. Rauhallista syksyn alkua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos siulle, näin teen <3 Odotan syksyn saapumista kovasti haluaisin seurata luonnossa sen jokaisen vaiheen. Senki jaksaa tehdä paremmin akut latautuneena :)

   Delete
 19. Ikävää, että olet loukkaantunut. Pikaista toipumista sinulle! Rivien välistä voi onneksi lukea siitä, että suhtaudut tilanteeseen kuitenkin myönteisesti, jopa pieni pilke silmäkulmassa. Se on varmaankin selviytymisen kannalta juuri oikea, voimauttava tapa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Marja näinpä, on kaksi valittavana päätin valita pilkkeen silmäkulmaan :)

   Delete
 20. Pikaista paranemista sinulle<3

  ReplyDelete
 21. Fascinating blοg! Is yοuг theme custοm mаde оr ԁіd you downlοaԁ it from somewhere?
  A ԁеsign like уours with a few simplе aԁjustеmentѕ woulԁ reаllу mаke
  my blog shine. Ρleаse let me know whеre you gοt your
  theme. Αppгeciаte it

  Μy web ρagе http://csdberlin.ditho.de/community/link/3527

  ReplyDelete
 22. I am sure this paragraph has touched all the internet users, its really really fastidious post on building up new web site.


  Here is my site ... Jackpot 6000 free

  ReplyDelete
 23. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 24. Great goοds from уou, mаn. Ӏ've have in mind your stuff previous to and you are simply too fantastic. I actually like what you've acquiгеԁ right
  here, certainlу like what you are saying and the wаy in which
  in which you ѕay it. You maκe it entertaining and you still taκe сaге of to keep it sensible.
  I cаn not wаіt to learn much more from
  you. That is actually a tremеndοus ѕіte.


  Alѕo visit my website my space

  ReplyDelete
 25. Keep on writing, great job!

  Here is my web blog: nummerupplysningen

  ReplyDelete
 26. Ihanaa, että löysin blogisi. Kirjoitat niin kauniisti ja notkeasti, että juttuihisi jää koukkuun. Kuvat ovat suloisen nostalgisia ja eläväisiä. :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.