Saturday, June 06, 2015

InstagramMistä sitä oikein alottaisin. Viime päivityksestä tähän päivään on ehtinyt tapahtua paljon sekä iloisia kuin surullisia tapahtumia. Niin ilossa kuin surussa on ollut läsnä luopuminen. Olen tarvinnut aikaa itselleni työstää tapahtuneita, arvioida asioita ja etsiä uutta suuntaa. Tämän matkan aikana olen oppinut paljon itsestäni, en edes uskonut sen olevan mahdollista... tässä laajuudessa ;)

Blogimaailmaan palailen hissukseen. Olen ollut täältä kokonaan poissa ja tovin jouduin pohtimaan miten kirjaan itseni sisään, mieheni avustuksella lopulta pääsin tänne :) Serkkuni sai minut tutustumaan instagramiin, päätimme aloittaa päiväkirjan pitämisen kuvien muodossa. Lapsena kirjoitimme yhdessä päiväkirjoja aina päivien käydessä iltaan. Lapsuuden muistoihin ollaan useaan otteeseen palattu käydessämme suruprosessia läpi.

Instagramiin  päivityksiä tulee useammin. Aiheet ja kuvat jatkavat samaa kerrontaa arjen pienistä hetkistä. Minut löytää sieltä nimellä marieelisabeths. Alla vielä linkki :)

https://instagram.com/marieelisabeths/

Oikein hyvää kesää sinulle ja pidetään huolta rakkaista ja läheisistä <3


20 comments:

 1. Ihanaa, etta olet palannut. Oikein hyvaa kesaa myos sinulle <3

  Eleni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eleni <3 Hiljalleen takaisin :)

   Delete
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och bot mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Delete
 2. Tervetuloa takaisin! Voimahali arkeesi!

  ReplyDelete
 3. Kiitos Nonna vastaanotan voimahalauksesi <3

  ReplyDelete
 4. Ihana kuva ja mahtavaa, että olet palailemassa bloggaamisen pariin! Oikein hyvää kesää!

  ReplyDelete
 5. Ihanaa, että olet taas täällä !!!
  Aurinkoa kesään ♥

  ReplyDelete
 6. Iloitsen paluustasi! Aurinkoista kesää ja lempeitä hyvänolon hetkiä sinulle ja rakkaillesi♥
  Voimahalaten,Hannah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hannah! Tänään paistaa aurinko ja odottelen serkkuni tuloa. Kohtaaminen saa hymyilemään.

   Delete
 7. Ihanaa, että palasit!
  Maarit

  ReplyDelete
 8. Iloinen yllätys paluustasi! Olen silloin tällöin käynyt kurkkimassa.
  Oikein hyvää kesää ja pidetään huolta toisistamme!

  ReplyDelete
 9. Ihanaa, hyppäänkin heti Instaan katsomaan! Siunattua kesää sinulle Marie <3.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.