Monday, July 05, 2010

Paikka auringossa



Lämmöstä ollaan nautittu ja pientä suojaakin haettu. Tässä lämmössä minä kaipaan välillä varjoa kun taas mieheni joka on lapsuutensa asunut vanhempiensa työn takia muualla kuin pohjoismaissa alkaa vasta nauttimaan :) Ikean suoja on palvellut minua hyvin tässä toiveessa. Illan jo ollessa aika pitkällä keräsimme kimsut ja matkalla nappasin niin rauhallisesta merestä kuvan. Aamupäivällä tehtiin mielenkiintoinen retki eikä niin kovin perinteinen kesäpäivälle mutta ajatus lähti aamiaspöydässä ja päätimme toteuttaa sen pikenmiten. Siitä vähän myöhemmin :)

Auringon laskiessa alamme perheen kanssa katsomaan elokuvaa ja nauttimaan vilvoittavia pakastettuja viinirypäileitä. Pidän niitä hellesäällä varana pakkasessa niitä on niin kiva nautiskella. Pesen tertut, laitan rasiaan ja pakkaseen :)

Oikein ihania kesäpäiviä teille ja olen iloinen että olette jaksaneet käydä helteestä huolimatta tervehtimässä :) Nyt lähden kurkkailemaan mitä teidän kesäpäiviinne on kuulunut.

<3 Marie

23 comments:

  1. Oi mikä tunnelma, taas kerran! Tekisi mieleni paeta joskus kaaosta ja kitinää elämääsi ja nauttia tuosta seesteisyydestä ja rauhasta joka kuvistasi ja sanoistasi välittyy ja istahtaa ruokapöytääsi maistelemaan ihania herkkuja. Mistä kaikki noin ihanat paikatkin löytyvät?
    Näytin miehelleni tänään blogistasi sitä makuuhuoneen lintutapettia, ei hän nyt heti tyrmännyt.On todennut että päätän asian kuitenkin :D
    Mietti vain josko kohdistus on matalaan vinttikammariin liian suuri.Joko olette tapetoineet? Voi hyvin!

    ReplyDelete
  2. Elina tiedän tunteen kaipuusta rauhaan. Meillä on nautiskeltu pidämme ensimmäistä välivuotta avioliittoleiristä. Leiri olisi alkanut tänään ja olisi täysi hulina oman ryhmän, luennon sekä menttoroinnin kanssa. Niin rakas kun työmuoto meille onkaan niin ratkaisu tuntuu hyvältä :)Ensi kesänä sitten ja jäähän potkua työmuotoon telven varalle.
    Tapetista uskon että toimisi ihan hyvin tapetin toisto on 70 cm. Ainut mitä kannattaa pohtia on onko kuvan koko omalle silmälle mieluinen, itse valitsin tämän isomman kuvioinnin perusteella. Tilattavissa tapeteissa antavat kansion kotia lainaksi jolloin saa ihan rauhassa mutustella näkemäänsä :)Meillä ei vielä olla tapetoitu ja luulempa että odotamme viilempiä ilmoja :) Päätöksen iloa sinulle :D

    ReplyDelete
  3. Ja kuinka suloinen tuo paikka onkaan! Minä nautin näistä kuvista oikein kovasti. Kiitos. Teille kotoisaa elokuvailtaa,
    Anu

    ReplyDelete
  4. Ihana tunnelma totta tosiaan ai että! Mukavan kuuloisia kesäpäiviä teillä. Mukavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  5. Välillä varjoon kyllä vaan!Niin ihanaa kuin aurinko onkin.Tuo vihje pakastetuista viinirypäleistä oli kiva-huomenna meillä edessä tyttöjen retki Suvisaaristoon=sisareni,hänen 8v tyttärensä ,minulta kuopus ja neljäs jatoinentytär sekä mamma;)-pojat lähtevät Sotamuseoon Kruunauhakaan ja Suomenlinnaan .Otankin rypäleet kylmälaukkuun antamaan meloonien lisäksi viilennystä.Ihanaa tuo mitä kerroit leireistä,haluaisin kuulla enemmänkin.Voi hyvin Marie ja hyvänmielen hetkiä "prinsessa"verhon alla:)

    ReplyDelete
  6. Hei, oi herttaisen söpöinen suojapaikka. Nuo pakatetut viinirypäleet kuullostivatkin mielenkiintoisilta! -Tiina

    ReplyDelete
  7. Tunnelmallisen kaunista!

    Minustakin pakastetut vinskut tuntuvat herkullisilta, enpä ole ennen kuulutkaan, aina sitä oppii uutta... ;)

    ReplyDelete
  8. Varjoa on pakko välillä hakea, mutta muuten lämpö tuntuu ihanalta, sitä on niiiin vähän Suomessa. Sinun varjopaikkasi on houkuttelevan ihana..
    Olisi tosiaan kiva kuulla enemmän niistä leireistä.
    Minullekin oli uusi tuttavuus jäiset viinirypäleet, ei mennyt tämäkääm päivä hukkaan, kun oppii jotain uutta.

    ReplyDelete
  9. ...det där ser riktigt skönt ut!

    kram

    magdalena

    ReplyDelete
  10. Olen yrittänyt vastailla tänne useaan otteeseem mutta jättää vastauksia tekemättä ja lisää poistettuja jälkijunassa.

    Yritän vielä näin yhteisesti. Varjoa on tosiaan välillä haetteva että jaksaa. Viivirypäle ajatus syntyi vuosia sitten vahingosta. työpaikkamme jääkaappi oli liian kylmä ja minä olin sijoittanut rasiallisen niitä jääkaapin seinämää vasten. Joten olivat ihanasti jäätyneet. Vähän aikaa sitten yhdestä keittokirjasta huomasin rypäleet ideana ja sekös minua hymyilytti ohje on nytten virallinen.
    Kiva kun avioliittoleirit kiinnostaa osaa mietin tänään että tekisinkö aiheesta pienen postauksen...katsotaan...? :)

    ReplyDelete
  11. Blogger on temppuillut aika lailla ja kokeilen nyt lähettää kommenttini uudelleen :) Tuo Ikean varjo on ihana! Meillä lapsilla on huoneissaan sellaiset, joita sanomme prinsessa- ja prinssikatoksiksi. Ja tänään sain itselleni oman :) Se tuli työhuoneeseen, jonne sain samalla myös lukunojatuolin. Tuntuu melkeinpä romanttiselta, vaikka lasten mielestä katoksen alla oleva nojatuoli käy leikin autopesulasta...

    Pakastetut viinirypäleet lähtevät kokeiluun meilläkin!

    Ja avioliittoleireistä olisi kiinnostava kuulla lisää. Tee ihmeessä postaus aiheesta!

    ReplyDelete
  12. Kauniita kuvia! Täällä Suomessa on tosiaankin parin päivän ajan ollut niin kuumaa ja nihkeääkin,että on jopa välillä tuntunut tukalalta.Parin päivän jälkeen palaan etelään,jossa paljon lämpimämpää kuin täällä ,mutta onneksi kaikki paikat ovat ilmastoituja,toisin kuten täällä.Mukavia kesäpäiviä lisää toivottelen...

    ReplyDelete
  13. Näyttää niin rauhalliselta ja tunnelmalliselta paikalta auringossa!

    Pistänpä myös viinirypäleet pakkaseen, kuulostaa hyvältä!

    ReplyDelete
  14. Lumiomena autopesula kuullostaa loistavalta idealta :D Lukunurkkauksena varmasti rajaava ja rauhittava vaikutus uppoutua kirjojen maailmaan. Pohdin täällä miten postauksen toteuttaisin :)

    Yaelian täältä tosiaan puuttuvat ilmastoinnit. Monen monta ammattia on missä tämä lämpö tekee työn teon haasteelliseksi. Toivotan sinulle turvallista kotimatkaa ja nauti vielä niistä parista päivästä täällä :)

    Marina vinkkinä itse pidän niistä punaisista enemmän ovat makeampia ;)

    ReplyDelete
  15. Olen viihtynyt täällä ihastelemassa kuviasi pitkään. Tulen varmasti kun aikaa on kurkkimaan ja tulemaan hyvälle tuulelle!
    Ilona

    ReplyDelete
  16. Ilona kiitos piristävistä sanoistasi :)

    ReplyDelete
  17. Tuollaisen ihanan kesäkolon minäkin haluaisin! Meidän partsille ei paljon laitella.

    Pakastetut viinirypäleet, hyvä idea!

    Ihania kesäpäiviä :)

    ReplyDelete
  18. Hanna parveke voi olla hitusen haasteellinen :)Kauniita päiviä sinulle myös.

    ReplyDelete
  19. Ihana tunnelma kuvissasi! Niin kaunis levähdyspaikka. Ja varmasti se tarpeen on ollut, niin helteistä on ollut!
    Ja ihana idea, viilentävät viinirypäleet. Niitähän on pakko kokeilla!

    Lämmintä loppu viikkoa!
    -kisu-

    ReplyDelete
  20. Kisu tarpeen on tosiaan ollut tuntuu välillä että hiukan liian lämmin minulle :) Lämpöä sinulle myös :)

    ReplyDelete
  21. Pitää kokeilla ideaasi viinirypäleitä pakkaseen. Hellepäivinä varmasti virkistäviä.

    ReplyDelete
  22. Arleena nyt kaipaisin niitä pakastettuja rypäleitä mutta täytyy odottaa että pääsee kotiin :)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.