Sunday, August 15, 2010Mistä aloittaisi ? Loppuviikko on ollutkin aika haastava.  Mieheni oli leikkauksessa ja hetkeen ei asiat mennytkään suunnitelmien mukaan. Tällä hetkellä potilas on kotona ja voimme jo levollisesti huokaista. Tarvittaessa sitä on reipas mutta jälkeenpäin tulee väsymys...olo on kuin hiekkasäkillä.

Tänään olen yrittänyt tankata akkuja tulevaan työviikkoon. Merenranta on minun terapia paikkani. Siellä kävellessäni käyn ajatuksiani läpi. Meri oli tänään ihanan tyyni. Pihlajan marjat kivasti heijastui merta vasten. Otso, Sisu, Kontio, Urho ja Voima odottavat jo merille pääsyä. Turistit käyvät kuvaamassa näitä jykeviä jäänmurtajia. Minulla alimmassa kuvassa heijastuksena veden pintaan.Vielä oli väkeä maton pesussakin :)

Kävellessä alkoi mielessä soimaan Carolan kappale När löven faller. Miten lohduttava tuo kappale onkaan. En valitettavasti löytänyt sitä suomeksi käännettynä, joten tässä se on laulun tekijän esittämänä. Minulle Carola on ollut idoli melkeinpä koko ikäni. Olen häntä muutaman vuoden sopivasti nuorempi,  joten ystävien kanssa kerättiin kuvia hänestä. Minulla oli myös ilo tänä kesänä olla hänen konsertissaan on hän vaan niin vahva tulkitsija.

Leppoisaa tätä päivää toivotan ja oikein hyvää tulevaa viikkoa halauksien kera teille.

♥ Marie

PS. Tänään oli kattaukseen löytänyt jo tiensä syksyiset höysteet.  Tuotteet löytyvät  Two Faces of Sweden valikoimasta. Kivoja tuotteita ja jos olen oikein ymmärtänyt niin entinen puutarhuri on alkanut taivuttelemaan rautaa kasvien muotoon :) Toipilaskin nautti katetusta pöydästä ja miten ihanaa onkaan kun perhe on täysilukuinen.

33 comments:

 1. Syksyn tunnelmaa ja tuoksuakin vaikka ilma niin uskomattoman lämmin ja pehmeä.Carolasta pidän minäkin samoin Ankista.Ihanaa että perheesi tilanne parempaan menossa!Voimahalaus tulevalle elokuun viikolle,
  maria

  ReplyDelete
 2. Ihanat rautakoristeet !! Kuvasi ovat häkelyttävän herkät ja paljon tunteita herättävät. Pidän pihlajanmarjaoksista ja niitä mielelläni maljakkookin taita ! Carola ja hänen musiikkinsa tuo nuoruuteni "takaisin" ;) Kadotettu nuoruus sanoo tyttäreni kun ajoittain kuuntelen sen aikaista musiikkia !

  ReplyDelete
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia, hienosti olet saanut tallennettua kuviisi taas levollisen tunnelman.

  Lämpimiä ajatuksia sinulle ja perheellesi, halit <3

  ReplyDelete
 4. Maria tunnelma luonnossa on ihastuttava tällä hetkellä. Syksy yrittää tehdä tuloaan mutta lämpö ei taida antaa myöden ihan vielä. Toipilasta täällä hoidamme :)

  Anne ihan naurahdin tuota tyttäresi kommenttia, samaa meillä nuorukaiset hymyillen vihjaavat :)Pihlajanoksat maljakossa on kauniit ja rauhalliset.

  Marielisa kiitos haleista ja sanoistasi :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kauniista kuvistasi taas Marie. Ihanaa kun perheesi on taas koossa, yhden sairastaminen ja poissaolo tekee suuren suuren onton kolon sydämen sopukoihin.

  Halauksin toivottelen sydämenlämpöistä viikkoa teille sinne!

  ReplyDelete
 6. Lämmin ajatus ja "virtuaalinen halaus " myös täältä. Voin vain kuvitella huolesi miehesi puolesta.. ihana kuulla, että kaikki meni kuitenkin hyvin. Voimia myös toipilaalle!

  Voikaa hyvin ja kaunista alkavaa viikkoa!

  ps. Carola on ihana;-) ihan samoin sanoin kuin sinä, hänen edesottamuksiaan on tullut seurattua vuosien varrella. Hän on kyllä upean näköinen edelleen ja tulkintansakin ehkä vain paranevat ajan myötä.

  ReplyDelete
 7. Todella ihanaa, että kaikki kuitenkin ovat jälleen saman pöydän ääressä. Myös minä lähetän lämpimän ajatuksen Sinulle sinne :)

  `Tarvittaessa sitä on reipas mutta jälkeenpäin tulee väsymys...olo on kuin hiekkasäkillä.` Tämä lausahduksesi oli ilmaistu jokseenkin niin tämän elämän makuisesti. Tällaisia hetkiä on varmasti kaikilla, ja toisilla useammin kuin toisilla. Se sai minut pysähtymään, ja ajattelemaan...

  Kaunista alkavaa viikkoa.

  -Sanna

  ReplyDelete
 8. Onneksi olette voineet jo huokaista helpotuksesta. Hali täältäkin.

  ReplyDelete
 9. Kaunis kynttiläjalka tai -kruunu se lienee.
  Mukava, että miehelläsi on taas kaikki ok. Tuollaiset käynnit aina pysäyttävät ja silloin haluaa eritellä asioita aivan hiljaa yksin. Se auttaa ja helpottaa.

  ReplyDelete
 10. Pikaista ja hyvää toipumista miehellesi ja voimia koko perheelle ♥ Ihanaa, että olette kaikki kotona!

  Minä viihdyn jäänmurtajia katsellen. Näen itse asiassa ne päivittäin työpaikkani lähellä. Hauskan lisän tekee se, että kuopukseni on nimetty yhden jäänmurtajan mukaan ;)

  Carolan kappale Himmel in min famn on koskettava.

  Sujuvaa alkuviikkoa ja lämpimiä ajatuksia sinne suuntaan!

  ReplyDelete
 11. Syksyn sävyjä jo kaipailen minäkin vaikka nautin niin kesästäkin. Kivaa viikkoa!

  ReplyDelete
 12. Minäkin pidän kovasti Carolasta! Kaunis ääni ja hyvä esiintyjä. Konserttiin en päässyt, mutta ehkä toisella kertaa. Kaunis syksyinen kattaus!

  ReplyDelete
 13. Mielettömän kauniita kuvia ja mikä tunnelma! Voimia toipilaalle ja hoitajalle :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 14. Marina kiitos toivotuksista sinulle. Perheen ollessa koossa on huomattavasti levollisempi olo.

  Aamunkukka kiitos halauksista. Carolan tuotokset ovat tosiaan saaneet vuosien varrella tummemman ja kauniimman sävyn. Ehdottomasti paranee vanhetessaan ;)

  Sanna näinpä se on , meillä jokaisella on niitä päiviä tai jaksoja kun on säkkimäinen olo. Helpompi olisi vastaan ottaa niitä hyviä ja kauniita mutta välillä on otettava niitä toisiakin tuntemuksia. Näissä risteyksissä pysähtyy aina itsekkin miettimään...

  Pioni kiitos sinulle :)

  Arleena oma aika ja pohdiskelu tuo selkeyttä ja hoivaa. Kiitos sinulle.

  Lumiomena jäänmurtajissa on tosiaan sitä jotain. Tuovat aina kevään tullessaan saapuessaan takaisin :) Ihana saada kaimakseen jäänmurtaja. Nuo nimet muuten ovat ihastuttavia ollan niitä mieheni kanssa pohdittu kävely reissuilla :)
  Himmel i min famn on mielestäni Carolan yksi ehdottomasti parhaimmista. Pysäyttää joka kerta.

  Taikku syksyä odotellaan täälläkin kovasti :) Riemun kiljahduksia jo kuuluu kun uutisissa kerrotaan viilenevistä öistä :)

  Mirva harmi ettet päässyt toivotaan että pian taas on täällä käymässä :)

  ReplyDelete
 15. Nonnukka ristiin mentiin. Kiitos toivotuksista <3
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle myös!

  ReplyDelete
 16. Hyvä kuulla, että perheenne on koossa ja jaksamista tulevaan viikkoon. Sinulla on kaunis ja tunnelmallinen blogimaailma.

  ReplyDelete
 17. Kauniita nuo rautaesineet!
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 18. Taina kiitos virailusta ja sanoistasi :)

  Kesäkukka Kiitos ja sitä samaa sinulle:)

  ReplyDelete
 19. Voimia sinulle ja myös toipilaalle! Kattausesineet ovat todella kauniita. Ja niin, syksyhän se ovella kolkuttelee, vaikka minä kesäihmisenä yritänkin olla sen kolkutuksia kuuntelematta ainakin elokuun ajan :)

  ReplyDelete
 20. Voimia kera halauksin :)
  Kaikki kääntyy onneksi aina parhainpäin. Minä olen ollut jos jonkinmoisessa leikkauksessa parin viime vuoden aikana ja kyllä se tottavie vie voimia koko perheeltä ja eritoten lapsilta.

  Mutta kauniita syksy kuvia , pidän nouista rautaisista esineistä.

  ReplyDelete
 21. Kaunis syksyinen kattaus! Pihalajanmarjatkin melkein punaisena jo, niin se aika rientää.

  Pikaista paranemista miehellesi!

  ReplyDelete
 22. Voimia ja palautumisen tuulia sinne teille. Luonto todellakin hellii kauneudellaan. Ruskaan on vielä hetkinen kuljettavan mutta aavistuksen voi aistia, pihlajanmarjat antavat esimakua tulevasta loistosta.

  ReplyDelete
 23. Jännästi minunkin ajatukseni ovat selvästi jo kääntyneet syksyä kohden. Eilen tuli jopa hieman haikea fiilis, kun huomasin, ettei kymmeneltä illalla enää olekaan valoisaa.

  Onhan syksy kuitenkin kaunista ja ihanaa, joten tulkoon vain. Otetaan ilolla se vastaan!

  Toivottavasti potilas tokenee ja paranee ASAP.

  ReplyDelete
 24. Ensimmäisellä vierailulla kauniissa blogissasi.
  Kuvasi ovat niin kauniita ja aistikkaita, että jäin katsomaan niitä pitkäksi toviksi.

  Ihania elokuisia päiviä
  Toivottaen Jaana

  ReplyDelete
 25. Seija onneksi lämmin syksyn alku :) Katsotaan kuika pitkälle jatketaan lämmön kanssa. Minä vuorostani ole niin syksy ihminen kun vain olla ja saattaa :)

  Wilhelmiina kiitos sinulle <3 Onneksi toipua saa perheen kanssa yhdessä.

  Teija niin rientää :))

  Piupau syksyn värit on tosissaan kauniit. Nautinnollista on myös että hiljaa hiipien saapuu :)

  Kultsin kämppä kyllä sitä jo syksyä ja talvea kohti ojentautuu :) Vaikka päivän lämpömittari ei sellaisia lukemia näytäkkään.

  Taburetti Lämpimästi tervetuloa Jaana. Kiitos kauniista sanoistasi :)Kauniita elokuun päiviä toivon myös sinulle :)

  ReplyDelete
 26. Heissan!

  Ensinnäkin pikaista paranemista ja toipumisterveisiä!!! Hyvä että tilanne nyt levollisempi!!
  Kauniit kuvat J-Ä-L-L-E-E-N! Ja sinun kattaukset ovat niiin juhlavan oloiset aina :) Pihlajanmarjat ovat saaneet syvempää väriä kuin parisen viikkoa sitten :) Niin se syksy tulee... Ihastelin jo yhdessä näyteikkunassa kaunista ruskean väristä villapaitaa... Villaista saa jo kohta pukea ylle!
  Carolan laulut ovat kauniita. Hänen "Störst av allt"- levy on ollut viime aikoina lempparini ja tykkään kuunnella sitä!

  ReplyDelete
 27. Voimia teille koko perheelle! Suurien asioiden edessä elämän peruskysymykset saavat vastauksia. Sen olemme myös me tänä kesänä joutuneet oppimaan. "Onni ei ole tasainen tie, vaan erikoislaatuinen kyky edetä miellyttävästi erämaassa."(Axel Fredenholm)

  Kuvasi ovat aina niin rauhoittavia ja mieltä tyynnyttäviä.Kiitos! Maria

  ReplyDelete
 28. Ihanaa, että kaikki on nyt kuitenkin hyvin. Balanssin järkkyminen vie kovasti voimia ja järkyttää. Minulla on aina myös niin, että peljästyksen jälkeen se paha olo ja voimattomuus vasta iskee oikein kunnolla. Pikaista toipumista toivon toipilaalle ja voimia teille kaikille - yhdessäolo on hoitavaa.
  Kattauksesi on aivan ihastuttava. Katselin oikein keskittyen ja nautiskelin kuvistasi. Tuon pöydän ääreen on ollut juhlaa istua ja nauttia perheen yhteisestä olosta.

  ReplyDelete
 29. -T Kiitos ja välitän toipumis terveisiä eteenpäin.
  Luonto alkaa saamaan auringon polttamia sävyjä :)
  Villaista odotan saavani pukea ylle myös. Nuo syksyn värit minulla lienee aina vaatekaapissa. Välillä teen itseni kanssa sopimuksia siitä ettei enää yhtään ruskean, mudan, vihertävän sävyisiä vaatteita ja kas kummaa niitä aina kotia kiikutan :) Störst av allt on ihastuttava! Joulu levystä puhumattakaan sitäkin voi muutaman kuukauden päästä taas kuunnella :)

  Maria miten osuvasti kiteytetty! Juuri noin ja tuon mielessäni haluan pitää. Kiitos Sinulle!

  Kiitos Anu <3 Jokainen päivä onneksi vie tällä hetkellä eteen päin. Toipilas havitteli jo luontoon :) Tänään taidamme pienen reissun kodin ulkopuolella tehdä.

  ReplyDelete
 30. Kiitos tästä rustiikkisesta ja rauhaisasta kuvasarjasta. Sinun kauniiden kattaustesi äärellä ihan mieli lepää. Huolenpito omistaan vie joskus voimia. Onneksi kaikki jo taas koolla teillä siellä kotosalla! Syksyn tuntu on jo ihan tässä, vaikka elokuun viimeisissä päivissä viipyy vielä kostea lämpö. Meillä täällä ulkosalla tuoksuu juuri puitu vehnäpelto.
  VAloisia ajatuksia viikkoosi!

  ReplyDelete
 31. Tinttarus onkin kulunut jo aikaa kun olen viimeksi nähnyt vehnäpellon puinnin. Ihana silloin tietää syksyn olevan ovella :) Kiitos, valoisiin ajatuksiin keskitymme.

  ReplyDelete
 32. Kaunis ja niin levollinen kuvasarja!
  Lämpimiä ajatuksia täältäkin lähettelen teidän koko perheelle, onneksi olette saaneet huokaista ja tilanne rauhoittunut. Tunnistan niin tuon hiekkasäkki-tunteen, kun läheinen sairastaa.


  Mukavaa viikon jatkoa!
  -kisu-

  ReplyDelete
 33. Kisu kiitos sinulle. Onneksi toipilaamme on jo jalkeilla. Tästä eteen päin luottavaisina.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.