Sunday, October 24, 2010

Joulunodotus 2009


Vihdoinkin taas täällä! :) Tämän postauksen kanssa on ollut haastetta enemmän kuin kaikissa aikaisemmissa yhteensä. Tunteja ollaan takkuiltu ja ehdin jo ajattelemaan pitkää blogitaukoa, mutta onneksi asia ratkesi. Koneet on koneita ;)

Kaksi kuukautta jouluun on laskin aivan itse eilen, kun näin....
Nyt on aloitettava tekemään hieman laajempaa suunnitelmaa. Marras-joulukuun vaihteessa on muutaman viikon työkiiret jotka imaisevat kaiken ajan. Kokemus kertoo että siitä selviää hyvällä suunnitelmalla :)

Ruuat, leipomukset, lahjat, kukkaset ja kuusi siitähän se joulun tunnelma lähdetään kotia luomaan. Rakkaat ympärillä ja kiiretöntä aikaa, miten toivonkin ajan vierähtävän sinne ♥

Joko teillä on alkanut joulusuunnitelmat ja mitä jouluperinteisiinne kuuluu?

Meillä perhe valmistelee joulua yhdessä. Sen lisäksi jokaisella on pieniä kivoja erikoisuuksia joita perinteisesti hoitaa. Nuorukaiset taittelevat servetit tossuiksi ja järjestelevät kinkkuvalvojaisia. Mieheni kirjoitaa arvoituksia lahjojen kylkeen, niitä sitten aattoiltana pitkään pohdimme :) Miten pienistä ja ihanista hetkistä perinteet syntyykään.

Kivoja asioita tapahtui viime viikolla. Voitin arpajaisissa Sarpun luona,  blogissa sitä tätä tota  ja loppu viikosta postissa odotti  kiva nahkareppu. Kiitos Sarppu!
Sähköpostiin on kilahtanut kivoja viestejä. Uusia lukijoita on tullut, lämpimästi tervetuloa sekä ihanan ihania kommentteja :)
Nyt on kuitenkin alettava valmistelemaan tulevaa viikkoa.

Toivotan ihanaa sunnuntai-iltaa koteihinne !

Marie

ps. kuvat on viime joulun valmistelemisesta. Ei sentään tunnelmoinnissa näin pitkälle olla edetty ;)

43 comments:

 1. Hui ! Jo toinen jouluaiheinen blogipostaus tänään. Pitää kai itsekin alkaa miettiä toimenpiteitä. Onneksi joulutunnelmaa saa aikaiseksi pienellä vaivalla, kynttilöitä ja glögiä se vaatii ihan yksinkertaisimmillaan.

  Onnea arpajaisvoitosta !

  ReplyDelete
 2. olen odottanutkin jo postaustasi!:)

  ReplyDelete
 3. En tiedä kauanko on mennyt, mutta tulos on loistava, tunnelmaa ja harmoniaa kerrakseen. Olen jouluhullu ja aloittelen myös pikkuhiljaa joulujuttuja. Perinteisesti näin syyslomalla alan pikkuhiljaa käymään kaappeja läpi ja miettimään mitä metsästä tarvitaan jne. Sitten marraskuussa mailegin tontu pompsahtavat matka-arkusta ja alkaa todellinen odotus, sen avulla selviää tästä kaameasta pimeydestä.

  ReplyDelete
 4. Aivan ihanaa joulutunnelmointia :) Pikkuhiljaa kiirehtimättä tulee meidän joulu, yhdessä tehden :)

  ReplyDelete
 5. Ihania joulutunnelmia! Odottelen jo hyasintteja! Tässä vaiheessa on suunnittelussa lasten joulukalenteri. Tekisikö joulusukkasysteemin vai numeroidut piparit naruun vai mitä...

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 6. Ihania, kauniita ja rauhallisia joulukuvia, tykkään tosi tosi paljon.

  Minun joulupuuhailuni alkavat myös ensi viikolla, kun on lomaa. Lähinnä suunnittelua, glögiä ja joululehtien ja kirjojen selailua. Sitten pikkuhiljaa muutaman viikon päästä pientä jouluista esille.

  Meillä lasten joulun odotus on lähinnä sitä tavaran toivomista, mutta heilläkin se siis on jo alkanut ja joka päivä me mietitään montako päivää jouluun on.

  ReplyDelete
 7. Huh, ehdin jo huolestua, että olet noin pitkällä jo nyt... :D Vasta tänään olen havahtunut, että joulua voisi siis jo alkaa ajattelemaan...hmm... mukavaa! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!! <3

  ReplyDelete
 8. Minäkin ehdin jo miettiä että missähän kuusia ja hyasinttejä jo myydään ;) Mutta arvelin jossain kohtaa että olisko aimmin otettuja kuvia...
  Minua mietitytti tuo mainitsemasi ajatus blogitauosta??? Ihanaa kun postasit!! Niin kiva saada viestiä ja kuulumisia tämän blogin kautta ja aistia blogissasi visuaalista silmääsi ja kykyjäsi näiden kuvien kautta... Mutta tiedän että niitä ajatuksia tulee, itse usein mietin mm kaiken tarkoitusperää.
  Niin, jouluun ei ole enää kauaa! Kaksi kuukautta on pian tässä käsillä ja kaikki joulutouhut on toivottavasti siihen mennessä tehty...
  Antoisaa alkavaa viikkoa, halauksin -T :)

  ReplyDelete
 9. Petriina onneksi joulun saa loihdittua vähälläkin. Meillä edetään hiljaa ja hissukseen :)

  Leena :)

  Sarppu tunnelmaan keskittyminen on huomattavasti paljon kivempaa kuin tarkkaila pimeyttä, varsinkin kohta kun kelloja siirretään.
  Hissukseen meille joulu tipahtaa, yritän välttää kaikkea stressiä. Levosta käsin juhlakin on huomattavasti enemmän juhlimisen arvoista :)

  Heidi kiitos :) Pikkuhiljaa hyvä tulee.

  Nonna joulukalenterista puheen ollen, siitä voisikin aloittaa :)

  Mari hyvää lomaa ja tunnelmointia sinulle. Loma antaakin kivan mahdollisuuden uusien ideoiden tulla :)

  Elina ei huolta :D <3 Vielä saa kuusi ja piparit odottaa :)

  -T Koneeni takkuili. Ehdin jo miettiä että emme löydä vikaa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)
  Tarkoitusperien ääreen on hyvä aina välillä pysähtyä. Ajankäyttöä pohtia ja laittaa asioita tärkeysjärjestykseen.
  Tällä kertaa ongelma koneen ja nyt onneksi matka jatkuu :)
  Blogin pitämistä jatka niin kauan kuin hyvältä ja virkistävältä tuntuu.

  ReplyDelete
 10. Kauniita joulukuvia. Tuli hyasintti kuvasta heti joulun olo. Apua... onneksi nämä ovat viime vuotisia otoksia! ; )

  ReplyDelete
 11. Onneksi et ainakaan vielä taukoa aloittanut (ja toivottavasti et aloitakkaan). Blogisi on niin kaunis.
  Postilaatikosta tulla tupsahti Maalaisunelman ensimmäinen joulunumero ja kaupassa eksyi Toivekoti ja puutarha-lehden uusin joulunumero kärryyn. Eli kyllä se vähemmälläkin joulu alkaa mielen valtaamaan. Mutta eikö se ole hyvä olla ajoissa tosiaan.:)

  ReplyDelete
 12. Olipas kiva kun olit postaillut. Niin kauniit kuvat viime joululta, silmä lepää näitä katsellessa :) Täällä jouluihminen myös..musta tämä joulun odotus ja hiljalleen valmistelut on parasta! Jouluna kuusi, kynttilät, herkut ja kiireetön yhdessä olo <3 Mukavaa uutta alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 13. Pikku hiljaa ajatukset alkavat kiertää kohti joulun polkua-tosin itse katselen pitkin vuotta lahja-ajatuksia rakkailleni.Glögi jo nyt on tärkeä arjen kohottaja.Mutta hyvä kun muistutit ,pikku hiljaa kun aloittaa ,vältyy turhalta kiireeltä-Ja Joulupäivä on aina koko perheemme pyjamapäivä:)

  Kauniit kuvat sinulla!
  Ja oikein Lämpöinen lokakuun illan ajatus Sinulle
  Maria

  ReplyDelete
 14. Nyt alkoi tehdä mieli valkoisia hyasintteja! Onneksi niitä ei taida saada vielä. Periaatteessa aloitan joulun valmistelut vasta ensimmäisenä adventtina tai sitä edeltävällä viikolla, käytännössä kuitenkin tulee otetuksi varaslähtöjä.

  ReplyDelete
 15. Ihania joulutunnelmia kuvissasi! Joulun toivon aina olevan rauhallinen, rauhallisesti siis jouluumme laskeudutaankin.

  Minä aloitan laatikoiden valmistamisen ajoissa pakkaseen, siitä tulee jouluinen tuoksu. Pakastan laatikot raakana ja paistan vasta jouluaattona. Ilman itsetehtyjä laatikoita sekä joululimppuja ei meille joulu tule. Olen onnellinen että mieheni kanssa meillä on ollut läpi joulun lapsuudesta saakka samankaltaiset jouluperinteet, ne saamme siis jakaa lastemme kanssa. <3

  ReplyDelete
 16. Tunnelmallinen postaus!
  Joulun kiireetöntä aikaa odottaen ja lumesta haaveillen. Perinteitä vaalien ja perheen seurasta nauttien <3

  ReplyDelete
 17. Oli mukava katsella joulukuviasi, aika hurahtaa ja kohta valmistellaan jo tulevaa joulua. Sade ropisee nyt ikkunaan ei ole lunta vielä.

  ReplyDelete
 18. Juuri tänään olen miettinyt tulevaa joulunaikaa ja pieniä lahjoja. Ja tänä vuonna kun minulla on siihen mahdollisuus, pitkästä sairasslomasta johtuen, olen päättänyt mahdollisimman monet lahjat toteuttaa itse.
  Aijon tehdä itselleni aikataulutuksen ....
  niin eiköhän kaikki suju. ja niinkuin sanoit tärkeintä on yhdessä olo. Perheelläni on tapana viettää jouluaatto kotonamme, usein mukanamme on myös mieheni äiti. Joulupäivää vietämme lapsuudenkodissani, meillä kun on aina ollut perinteenä viettää sisarieni kanssa yhdessä joulupäivä äitimme luona. Ja nyt kun äitiämme ei enään ole vaan lapsuudenkotimme on yhdellä sisaristani haluamme edelleen viettää samaa perinnettä ja pakkaamme joulupäivän aamuna auton ja matkaamme kaikki yhdessä viettämään yhdessä päivää.... porukka on vain kasvanut kun muutamalla sisareni lapsista on jo omia lapsia.
  Mutta perinne josta emme halua luopua, on niin ihanaa nähdä kaikki sisaret ja heidän perheet.
  Omat traditiot on vielä mukana molemmissa päivissä.
  Tulihan pitkä kommentti...
  Mukavaa uutta alkavaa viikkoa!!
  Jaana

  ReplyDelete
 19. nuo lautasliina tossut on kivoja! mistä löysit taitteluohjeen? =)
  mukavan seesteisiä, kuulaita ja herkkiä kuvia. juuri sellaista kun joulun pitääkin olla. Sun blogi on muutenkin mukavan rauhaisa. tulee mukavalle tuulelle kun täällä piipahtaa! :)

  ReplyDelete
 20. Kuului vain bling ja pienten tiukujen helinää, kun joulukuume iski. Kiitos kauniiden kuviesi!

  Joulukuume on oikein kiva tauti, siihen "sairastun" niin kovin mielelläni joka vuosi juuri tähän aikaan ;-)
  Pikkuhiljaa siis itsekin aloittelen suunnitteluhommia. Joulukorttien suhteen olen jo loppusuoralla.

  Taidamme viettää tulevan joulun ihan kotosalla. Eipä ole kovin pitkät Joulunpyhät tiedossa, joten olen päättänyt, että joulukin tuodaan sisään ajoissa. Meille se tarkoittaa kuusta (sähkökynttilöin, mutta muuten hyvin vähäisin koristein), kynttilöitä ja herkkuvateja, vanhanaikasen näköisiä lahjapaketteja (meilläkin lahjaan on liitettävä aina joku arvuutteleva runo!!) , rauhallista joulumusaa....ja hienostunutta herkuttelua ei-niin-perinteiseen-tyyliin. Ensin pukeudutaan "hienosti", mutta myöhemmin illalla alkaa pyjamabileet. Se on IHANAA!

  Nuorukaisesi taikovat taitavasti tossuja! Ja muutenkin...taas niin kertakaikkisen kaunista. Enkelinsiipiä lienet itse tehnyt? Nekin ovat suloisen herttasia!

  ReplyDelete
 21. Voi mitä ihania, raikkaita valokuvia ja lämpimiä joulutunnelmia! Siirryin jo mielessäni piparintuoksuiseen keittiöön, kynttilänvaloon joululahjoja paketoimaan.

  Hyvää uutta viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 22. Aloitan jouluvalmistelut tällä viikolla, kun haen joulukoristeet varastosta.... ja kohta laitan ensimmäisen valosarjan.
  Nautin joulusta ja sen valmistelusta, etenkin kun minulla on joulun aikaan lomaa : )
  Nuo kuvasi ovat niin kauniita. Ihailen aina sommittelujasi ja kuvaustaitoasi : )
  Mukavaa viikon alkua !

  ReplyDelete
 23. Minäkin olen jo suunnannut katseeni kohti joulua. Olen aloittanut lahjojen laiton. Osan teen itse ja osan hankin valmiina. Suunnittelen aina muistikirjaan lahjat, ruuat ja leipomukset, kirjaan pitkin syksyä kauniita koriste-ideoita, suunnittelenpa siivouksiakin kynä kädessä :) Jouluna meillä vietetään aikaa kolmen polven kesken. Tietyt ruuat kuuluvat aina jouluun, samoin leivonnaiset. Silti on hauska kokeilla uutuuksiakin siinä rinnalla. Sauna, herkuttelu, jouluevankeliumi, yhteinen kiireettömyys, lahjakääröjen antaminen, leppoisa tunnelma ja joulumusiikki, kynttilät...kaikista nautin.

  ReplyDelete
 24. Suunnittelen aloittavani joulusuunnitelmat ajoissa joka vuosi ja käytännössä toteutan kaiken viimeisellä viikolla. Tänä vuonna hyväksyn asian, enkä edes aloita itseni sättimistä, vaikkei aikataulua olekaan.

  Ihanalta kuulostavat teidän jouluperinteet!

  ReplyDelete
 25. Joulusuunnitelmia on jo pikkuisen tehty, lähinnä kukkasten osalta. Kävin eilen hakemassa metsästä sammalta yms. tykötarpeita jouluisiin asetelmiin. Nyt ne odottavat leikkimökissä muutamia viikkoja:)

  ReplyDelete
 26. Ihania joulutunnelmia postauksessasi :).
  Minäkin olen jo hieman aloitellut jouluun valmistautumista joululehtien silmäilyllä... on ihanaa käpertyä lueskelemaan edellisvuosien lehtiä uusia odotellessa.

  Eilen maistoin jo glogiä! Olimme sukuloimassa ja illan ratoksi maistelimme vaaleaa Marlin glögiä. Tykkäsin ja aion hankkia sitä tänä vuonna kotiinkin, aikaisemmin kun ollaan juotu punaista.

  Mukavaa viikkoa sinulle ja voimia työkiireisiin!
  Siu! Sisko <3

  ReplyDelete
 27. Ihastuttavia jouluisia kuvia :) Joulu on ollut minulla mielessä jo syyskuusta lähtien... Pikku hiljaa saa ruveta toteuttamaan suunnitelmia. Meillä joulu sujuu vielä omien vanhempieni luona, mutta perinteisiin kuuluu aattoaamun sauna, riisipuuroaamiainen ja kuusen koristelu. Illalla syödään ja käydään haudoilla viemässä joulutervehdys pois nukkuneille. Mukavaa viikon alkua!

  ReplyDelete
 28. Oi miten kaunista, nuo tontun tossukat ihanan valloittavat!
  Ilona

  ReplyDelete
 29. Mukavaa joulutunnelmaa -
  kiva käydä hakemassa inspiraatiota täältä.

  Kävin omatkin joulukuvat läpi ja tuntuu, että vastahan se oli ja nyt on vuosi mennyt vauhdilla.

  Kivaa viikkoa!

  ReplyDelete
 30. Kauniita jouluisia kuvia! Ihana tunnelma niistä välittyy.

  Joulu on minullakin ollut mielessä. Tunnustan, olen jouluhömppä, tykkään siis hyvissä ajoin valmistella joulua. Mutta tänä vuonna valmistelu on erityisesti tarpeen, kun tiedän että rakennus hommissa on tiivis rupeama edessä. Ja todellakin, aikaa jouluun ei ole enää kahtakaan kuukautta...mihin se aika/vuosi oikein on taas mennyt?

  Mukavaa viikon jatkoa!
  -kisu-

  ReplyDelete
 31. Osaat luoda kaunista tunnelmaa juhlaan ja arkeen. Ajan käytöstä olen samaa mieltä, suunnittelu on paras tapa selvitä kiireisestä vaiheesta.

  Tunnelmallista loppuviikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 32. Hyvä että vain kone takkuili!! Minä jo säikähdin jotain muuta...IHANAA että kaikki hyvin ja konekin taasen toimii... :)
  Itse tosiaan pohdin jos jonkinlaisia vaihtoehtoja... toistaiseksi olen aina jatkanut, ei tätä osaa lopettaa noin vain. Niin paljon on saanut ja tuonut mukanaan ja tullut tärkeäksi....jatketaan!!!
  Oikein antoisaa viikon jatkoa ja valoa päiviinne pimeydestä huolimatta <3

  ReplyDelete
 33. Sinun täytyy todella olla hulluna Joulusta! :)

  En mitenkään pysty ajattelemaan joulua ennen joulukuuta, ja silloinkin pitää olla lunta! Joskus joulu tulee ihan nurkantakaa, jos maisemat ei ole olleet jouluiset, ei pääse virittäytymään. Joulu on minulle se lohtu, joka pitää mielen kiireisenä joulukuun alun.

  ReplyDelete
 34. Kauniita kuvia, niistä välittyy rauhallinen tunnelma.
  Ihana idea nuo tontun tossut =)

  ReplyDelete
 35. Ihania kuvia! Söpöt tossut, tosi hauskat!

  Arvaapa mitä olen aloittanut kutomaan :-) Kiitos ohjeesta!

  ReplyDelete
 36. Hei,
  Ihania kuvia sinun sivuillasi,huomasin että siellä pilkahti Ingela Wasimaan/Floora Varian suunittelema KRANSSI,niitä saa jälleen tänäkin vuonna liikkeestäni....terveisin anne-marie/anne's past & present

  ReplyDelete
 37. Hei,
  eli siis :) Ingela Waismaa/Flora Varia tässä vasta harjoitellaan
  mukavaa syksyn jatkoa

  ReplyDelete
 38. Voi miten kaunista! Minä jo salaisesti suunnittelen joulua ja olen ostanut pari joulukehteä. hain metsästä viikolla sammalta. Tarkoitus on mennä hakemaan mustikan ja puolukan varpuja sekä katajan havuja vielä. Voi miten ihanaa on suunnitella ja valmistautua. Raahasimme vanhan mustan reen sisään saliin. Mitähän siihen keksisin. Meille tulee vielä pukki, mutta sitten kun joulupukkiuskovaisuus haihtuu lapsosesta ajattelin alaittaa kauniit paketit rekeen pikkuhiljaa.

  Jouluun kuuluvat ehdottomasti valkoiset, tuoksuvat kukat, oikea kuusi, hiljainen oleskelu ja yhdessäolo. Rakastan kotona olemista ja kotiani. Joulu on kaiken sellaisen kotoilun huipentuma!

  ReplyDelete
 39. Hei ihanaiset! Ihania kommentteja ja niitä on niin ihana lukea kiireisenäkin viikkona. Pimeätä aamulla ja tosi pimeätä kotia tullessa. Ylityöpäivinä otin alkuun kameran mukaan että saan kuvattua merenrantaa työpäivän päätyttyä, se mikä ei ollut käynyt mielessä....työpäivämn loputtua on säkkipimeää. Ja ollutpa sitä vielä monta tuntia :))
  Joten se siitä niistä kuvista.

  Anne kiirettä ei tosiaan vielä :) Kukkasetkin vasta hiipimässä kukkakauppaan.

  Saara kivoja lehtiä kumpaisetkin :) Hissukseen on kiva nautiskella.

  Nonnukka noista juuri on hyvä joulu tehty...joten emme turhaa odota :)

  Maria glögiä täälläkin aloimme nauttimaan vanhimman poikani kanssa. Muut oli vähän sitä mieltä että liian aikaista :)

  Pirkko meillä alkaa jo lisävaloin ja kynttilöin valmistelu. Muutoin ei vielä kiire. Syksyä nyt olen toki huolestuneena seurannut, on monin verroin kiireellisempi kuin olin ajatellut. Vielä ensiviikon rutistus ja muutaman päivän hengähdys ja taas mennään :)

  Marina jouluruokien tuoksut tuovat kyllä joulun. Ehdoton lempparini on imellettyperunalaatikko jota teen hitusen muita laatikoita enemmän :)

  Allidaalia täällä ei ole vielä lunta maahan asti satanut. Pari kertaa on kevyesti ilmassa leijunut. Lunta minäkin odotan :)

  Arleena sateen ropinaa on täälläkin kuunneltu ja lisää näyttää tänään tulevan. Jospa pian muuttuisi lumeksi :)

  ReplyDelete
 40. Hei Marie,

  En ole ehkä aiemmin kommentoinut, katsellut kylläkin. Kuvasi ovat niin kauniita ja herkkiä, kiitos niistä :)

  Joulu hiipii hiljaa ajtuksiini pimeiden iltojen myötä ja ikäänkuin pienenen tai käännyn sisäänpäin ja kuulostelen enemmän kaikkea. Mielestäni nämä pimeät ajat ennen suurta valon juhlaa ovat tarpeellisia.

  Pikkujoulun tienoilla alan vaivihkaa muuttaa kotia jouluisempaan tunnelmaan: vaihdan verhoja ja muita tekstiilejä, lisään kynttilöitä ja pikkuvaloja, aloitellaan lasten kanssa piparien leipomiset, tehdään ainakin yksi piparkakkutalo, askarrellaan vähäsen...

  Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  ReplyDelete
 41. Todellakin joulusuunnittelu olisi jo aloitettava tosissaan niin sitten ehtii oikeasti nauttia kaikesta. Toistaiseksi olen ottanut esiin suunnitteluvihon ja kirjoittanut siihen muutaman rivin...Aivan ihastuttavia tunnelmakuvia sinulla :)

  ReplyDelete
 42. Jaana joulusi kuullostaa ihanalta. Mikä rikkaus onkin että joulun viettäjiä vuosien varrella tulee lisää :) Sitä odotellessä ...;)

  Akissfromthepast kiitos kauniista palautteesta. Googlettamalla ohje varmaan löytyy. Olemme tehneet vuosia tossukkoita joten alkuohje unohtunut :)

  Helmi enkelinsiivet olen tehnyt itse, olivat viimevuoden joulukortti idea :)
  Pyjamabileiksi meilläkin juhla muuntuu illan venyessä :) Meillä jouluruoka koostuu pääosin ruotsalaisesta perinteestä jossa ripaus suomalaista.

  Hanna piparin tuoksu on niitä parhaimpia tuoksuja kera kuusen tuoksun :)

  Sariw Idearikasta suunnittelua sinulle. Joulukoristeiden haku varastosta onkin jo pienoinen aatto :)

  Anu joulu on kyllä kaikkien aistien juhlaa. Kauneutta tulvillaan. Intensiivinen kuukausi kaiken kaikkiaan :)

  Kultsin kämppä täydellinen päätös olla sättimättä itseään! Peilin eteen vain sanomaan hyvä minä :)

  Pioni leikkimökki onkin oiva apu näin joulun alla. Minäkin olen vähän jäkälää jemmannut :)

  Sisko parasta rentoutumista on istua sohvan nurkassa lukemassa vanhoja joululehtiä ja tunnelmoida.
  Vaaleaa glögiä en olekkaan ostanut, täytyy kokeilla :) Kiitos vinkistä. Halaus sinulle ystävä <3

  Niina Joulusauna on ihana, vaikken sauna ihminen olekkaan. Talvella osaan jo saunasta nauttia. Kauniit perinteet teillä :)

  Ilona kiitos :))

  Ainosofia näimpä kyllä nämä vuodet hurahtaa :)

  Kisu jouluhömppä se täälläkin. Kaikessa rauhassa hääräilen ja jotain pientä toteutan :)

  Alma osoittautu hyväksi tuo aikataulun suunnittelu jo menneellä viikolla. Ilman listaa ja suunnittelua en taatusti olisi kaikkea ehtinyt tekemään :)

  ReplyDelete
 43. eilen tänään huomenna taidan olla vuodenaika hullu ;) Pidän kovasti meidän neljästä vuodenajasta. Joulukuusta minulla menee harmikseni aina puolet työhön ja pitkiin ylityöpäiviin joten on hiukan varastettava ;)

  Ulrika kiitos ja kiva kun kurkkasit :)

  Vekarus kohta sinua lämmittä peitto :)) Ihana!

  pastpresent kiva kun tulit tänne blogilandiaan :)
  Pian opit ja pääset kärryille :) Ostamani kranssi komeilee ovessa ja tykkään kovasti!

  Sanni kirjoituksestasi pääsin heti jouluntunnelmaasi mukaan! Ihanaa valmistelua :)

  Minou Kiva kun tulit kurkkaamaan. Talven aika tosiaan on itseensä sisään katsomista ja monesti suunnan uudelleen arvioimisen aikaa. Katselleen menneeseen ja tehden uusia päätöksiä tulevaan :)
  Kaunista joulun odotusta sinulle myös :)

  Sari suunnittelulla jää myös aikaa pysähtyä monen kivan ja kauniin hetken pariin pitkin kaunista joulukuuta :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.