Monday, February 07, 2011

PysähdysTänään ruokaa hitusen suurempi määrä. Meidän perheessä on riittänyt juhlimisen aihetta. Kahdet syntymäpäivät. Ei yhtään hassumpi katkaista sitä ihanan turvallista arkea hetkeksi.
Juurihan edellisiä synttäreitä vietettiin. Tähän alkaa jo tottumaan, ettei ajankulku kysy lupaa. Nyt jos joskus haluaisin pysäyttää ajan hetkeksi. Nuorukaiset alkavat olla niin suuria, että äidin itsekäs ajattelu saa vallan, tuskimpa nuoret haluaisi aikaa pysäyttää. ;)

Nuorukaisten herkkua valmistin, fetasalaattia ja  tacopiirakkaa.

 Tänne  jään sopeutumaan ajatukseen ja toivotan oikein hyvää alkanutta viikkoa :) Näissä ajatuksissa tällä kertaa.

♥ Marie

23 comments:

 1. Voi kunpa voiskin ajan pysäyttää hetkeksi.. Vasta lapset oli vauvoja, tuntuu et aika menee liian äkkiä..
  Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin ja nautitaan näistä hetkistä!

  ReplyDelete
 2. Salaatti näyttää herkulliselta. Lueskelin tänään blogisi alusta alkaen läpi, en ole sitä ehtinyt aikaisemmin tehdä. Nappasin sieltä heti yhden iltapalaohjeen ja tänään onkin sitten herkuteltu! :) Ihana tunnelma täällä jälleen. Mukavaa alkanutta viikkoa Sinullekin!

  ReplyDelete
 3. J aika vierähtää liian nopeasti. Äidin muistot kulkee voimakkaasti mukana, vaikka vuosia vierisi monia. Onneksi on kauniita muistoja joihin saa palata :)

  ReplyDelete
 4. voi olen niin samaa mieltä!!
  mun esikoinen täyttää 14.2 20vuotta, ja on armeijan harmaissa nyt kiinni monta viikkoa, ei edes päästä kunnolla juhlimaan täysiä kymmeniä..
  ja iltatähti täyttää 8.3 naistenpäivänä 8vuotta..juurihan hän oli vauva, pikkutyttö, eskarilainen..
  niin se aika vaan kulkee ja kohta ollaan mummoja-mammoja-fammuja mitä kukin nyt sitten onkaan..
  mutta nautitaan näistä hetkistä ja vuosista <3

  ReplyDelete
 5. Sinun nuorukaisillasi on onnea kun heillä on sinut äitinä♥
  Lämpöisin onnentoivotuksin
  Maria

  ReplyDelete
 6. Onnea myös äidille! Aika on ihmeellistä. Välillä hidasta, välillä ihan kiitävää. Sinä osaat aina kauniisti pukea ajatuksesi sanoiksi. Aurinkoista viikonalkua!

  ReplyDelete
 7. Onkohan tämä aika voinut mennä aina näin nopeasti! Tuntuu, että vauhti vain kiihtyy. Olen totisesti yrittänyt elää tässä hetkessä ihan arkisinakin päivinä ja keskittyä nauttimaan oikeista asioista. Kiitos taas käsittämättömän kauniista kuvista ja myös ajatuksista!

  ReplyDelete
 8. Ensimmäinen kuva on kaunis kuin ruusukimppu!

  ReplyDelete
 9. Ihanat liinarullat ovat kuin ruusuja! Salaatti näyttää niin herkulliselta. Aika tosiaan menee niin hurjaa vauhtia ettei perässä pysy. Missäköhän vaiheessa elämää ihminen alkaa toivomaan ajan pysähtymistä, kun nuorempana ei moista toivetta ollut ollenkaan...

  ReplyDelete
 10. Så vackra bilder och salladen ser så god ut! Ja, tänk om man kunde stoppa tiden lite!:)
  Kram

  ReplyDelete
 11. Ihanan näköistä salaattia, mums och smaskens! :-) Paljon onnea sinne synttärisankareillekin! Näinhän se on, että vuodet kiitävät; vastahan lapset olivat vaippaikäisiä, nyt nuo ovat jo minusta paljon pidempiä...

  Hauskaa iltaa!

  T. Sari Puumulista

  ReplyDelete
 12. Herkulliset antimet on teillä ollut pöydässä. Onnentoivotuksia täältäkin sankareille.
  Niin se aika vierii. Äidin sydän ei aina tahdo pysyä perässä tai tahtoisi ainakin jäädä kiinni hyviin hetkiin. Ja onneksi sydän saakin kiinnittyä kaikkeen sellaiseen onnelliseen ja lempeään ja muistoihin voi aina palata. Meillä poika kertoili, että vaimonsa asuu Helsingissä ja sillä on vihreä tukka. Tuntuu olevan moderni nainen tämä miniä :) Ja aika yllätyksenä tuli tämä juttu noin niinkun kolmivuotiaan suusta :)
  Hyviä hetkiä teille,
  Anu
  ps. aivan ihastuttavia kuvia myös edellisessä postauksessa, olen ihan jälkijunassa...

  ReplyDelete
 13. Liebe Marie-Elisabeth,
  die Servietten sehen aus wie weiße Rosen, wonderful...and you have your memories.
  x Ariane.

  ReplyDelete
 14. Nam miten herkullista salaattia. Aika kulkee kyllä kamalan nopeasti. tuntuu, ettei sitä itse muutu miksikään, mutta ajan kulumisen huomaa muista eniten... pysähdysnapille olis kysyntää :)

  ReplyDelete
 15. Niinhän se on, että aika kuluu luvatoman nopeasti... täällä myös yksi äiti jolla tuntuu olevan hienoinen kriisikin tässä asiassa.
  Sitä haluaisi niin kovasti pitää nuo lapset aina luonaan.... mikä on mahdotonta... heidän sielua kun jo uudet haasteet ja haaveet.
  On vain annettava aikaa muutokselle ja nautittava uudesta ajasta....
  Ja olla kiitollinen lapsista...)))
  Lämmöllä Jaana

  ReplyDelete
 16. Ai ai Marie, samassa veneessä ollaan. Tänään täyttää tyttöni kans vuosia ja minustakin tein juuri edellisistä syntymäpäivistä inserttiä...;) Sopeudutaan ja nautitaan ihanista nuorista. Taivaan lahjoja ovat! =)

  ReplyDelete
 17. Som alltid härinne underbart!!!!!
  Så fina bilder!!!
  Kram Kathrine

  ReplyDelete
 18. Meilläkin vanhin kohta 25 ja aina se äitin lapsi...Vanhemmuus muuttaa alati muotoaan ja oon jo oppinu nauttimaan tästä uuvesta vaiheesta ennen lapsenlapsia:)

  ReplyDelete
 19. Ihanasti kirjoitettu ja mahtavat kuvat, jälleen...jäin tuijottamaan fetasalaattia, makeet värit siinä :P ja muutenkin kuulosti menyy herkulliselta!!

  mukavaa viikkoa sinnekin!!

  ReplyDelete
 20. Jaana vauhti on hurja. Lapsen kasvu kehdosta kohti aikuisuutta on ihana matka seurattavaksi. Olemme aika etuoikeutettuja :) Toivottavasti pian pääsette juhlimaan tasalukua <3

  Maria ♥

  Maria kiitos, ajalla on taipumus kulkea omaa rataansa ja meidän tehtäväksi jää tasapainoilla kokemuksiemme kanssa. Kivat asiat vierähtää nopeasti ja haastavat liikkuu etanavauhdilla :)

  Selma samaon olen yrittänyt aina elää hetkessä enkä mitään ottaa itsestäänselvyytenä ja siitä huolimatta tulee yllätetyksi :)

  Thilda näin ratkaisin nuorukaisen juhlapöydän kukkakimpun :)

  Hanni minä ainakin yritän jo jarrutella ja havaitsen itsessäni pientä muutosvastarintaa ;)

  ReplyDelete
 21. Heissan :)

  Mietinkin viikko sitten kolmannen päivän tienoilla että olikohan teillä synttäsankareita :) Joskus kun nimittäin näistä päivistä oli puhetta.
  Ajankulku on huimaa... Nuoret ovat innoissaan kun täyttävät aina lisää vuosia ja se toinen puoli...ymmärrän että itse tekisi mieli aika pysäyttää!
  Loppuviikkoon kivoja hetkiä :)

  ReplyDelete
 22. Sari näin se menee :)

  Anu tälle jutulle nauroin. Vihreä tukka ja Helsinki aika hyvä yhdistelmä <3 Täällä on moderneja miniöitä ;) Paljon ihanaa muisteltavaa on ja juuri näistä ihanista lausahduksista.

  Akissfromthepast napilla olisi kysyntää. Sisäinen ikä jää jonnekkin menneisyteen eikä täsmää peilistä näkemänsä kanssa :)

  Jaana hyvä on asiasta puhua, samalla sitä valmistaa ajatustaan tulevaan <3

  Dahlia taivaan lahjoja ovat! <3 Nautitaan kiitollisin mielin.

  Lovviisa muuttumisessa saa nauttia monista eri vaiheista :) Ihanaa!

  Heidi Kiitos :)

  -T oli oli ja kakkua on syöty :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.