Sunday, September 18, 2011

ArkeenViikonloppu on jälleen takana. Minnekköhän se mahtoi kadota?
Uutta viikkoa vastaanottamassa. Myslin valmistus, jogurttikulhon kääriminen kangaskääreisiin aamua odottamaan, muutamasta oksasta kiedottu marja-aroniakranssi ja kynttilät.

Uusi viikko pitää sisällään syventävää tietoa vanhoista huonekaluista, parisuhdetyön aloitusta, oloa hyvässä seurassa ja opiskelijoiden tsemppausta. Miehelläni on muutama lomapäivä minua enemmän, joten aamulla on tiedossa yksin nousua ;) Näillä eväillä täällä.

Hyvää ja antoisaa tulevaa viikkoa sinulle!

Marie                                                                          

25 comments:

 1. Nyt pitäisi miunkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä mysliä. Kiitos muistutuksesta :) Ja mukavaa viikkoa sinullekin!

  ReplyDelete
 2. Herkullisen näköistä mysliä. Ja aivan upea tuo kranssi/kynttiläseppele.

  ReplyDelete
 3. Tytti hih, vaiva palkitsee aamulla.

  Kodinhenki kiitos. Kranssi on onneksi kuivuessaankin kaunis ja säilyttää värinsä kivasti.

  ReplyDelete
 4. Tänään juuri mielessäni muhi ajatus että kun nyt jään kotiin pariksi kk lasten kanssa, teen myslin itse- vihdoinkin. Itsetehtyä mysliä on oma 5v. tyttärenikin kovsti toivonut, häntä ihastuttanee eniten ajatus hunajasta joka myslin päälle laitetaan ;) Sinulle myös syksyistä viikkoa!

  ReplyDelete
 5. Hyvää viikonalkua Sinulle! Kauniit kuvat ja niin mukavan rauhallinen tunnelma blogissasi. Jogurttia olen myös joskus tehnyt itse, hyvää!

  ReplyDelete
 6. Oikein kaunista viikkoa sinulle sinne!

  Teija Kelorannasta

  ReplyDelete
 7. Mari olen samaa mieltä tyttäresi kanssa, paras kohta on se kun saa hunajan valuttaa päälle.
  Ihania hetkiä sinulle ja lapsillesi. Yhteiset ajat on arvokkaita :)

  Maria haastavinta on muistaa aloittaa valmistus ajoissa,jotta ei tarvisi kovin myöhään valvoa lämpötilan laskemista. Joka kerta maidon muuttuminen jogurtiksi yön aikana on ihme.

  ReplyDelete
 8. Mukavaa ja antoisaa viikkoa sinullekkin :)

  ReplyDelete
 9. Ihanaa taas katsella blogiasi! Olinkin jo hämmästynyt ja ihmeissäni kun olit niiiiiin pitkään tauolla! Kaunista ja aurinkoista syksyä toivottaa Mari-Anne

  ReplyDelete
 10. Upea kranssi! Antoisaa uutta syyskuun viikkoa!

  ReplyDelete
 11. kivaa alkavaa arkea! ihanaa Marie kun olet palannut!! :)

  ReplyDelete
 12. Ihastuttava kranssi! Minä en tiedä mitään itsethdystä jogurtista tai myslistä mutta hyvältä kuulostaa :) Mukavaa viikkoa sinulle myös!

  ReplyDelete
 13. Ihan paras päivän aloitus kun saan tunnelmoida kuviesi parissa. Ja hei, toi kranssi on ihan huippu :) Uskallatko polttaa siinä oikeasti kynttilöitä ? Musta on tullut nykyisin aika arka noiden kynttilöiden suhteen. Poltan kyllä paljon, mutta haukan silmin vartioin :)

  Ihanat aamuherkut sulla, kyllä kelpaa.

  Mukavaa viikkoa !

  T. Marianne / Mariannen talossa

  ReplyDelete
 14. Beautiful photos!
  Have a nice week!
  Kathrine

  ReplyDelete
 15. Aroniakranssi marjoineen on kaunis.
  Pitäisi tehdä itse jogurttia joskus.

  ReplyDelete
 16. Hei Marie:)
  Tänään viimeksi olen miettinyt jutusteluhetkiämme :) Aloitin muuten nyt yhden John B:n kirjan lukemisen (saikku lienee tullut myös sopivaan saumaan!?), jonka sain eilen lainaan. Uskon että jokin tarkoitus silläkin!
  Kauniita ja kodikkaita arjen hetkiä sinulla suloisten kuvien kera :) Vuodentakainen aroniakranssini on säilyttänyt värinsä ja marjansa edelleen.. se todellakin säilyy!! Jugurtin teko-ohjeeni pitäisikin kaiva esiin, joskus opiskeluaikoina se tuli tutuksi. Muistaakseni sen valmistin silloin termarissa. Viilin valmistus on vastaavanlaista, jos olisi viilin ystävä.. Itse tykkään joghurtin koostumuksesta enemmän :)
  Viikkoosi voimia ja lämpöä, -T :)

  ReplyDelete
 17. Miten kaunis onkaan aroniakranssisi!

  Minäkin ennen käytin aroniaa vain koristeeksi, mutta eilen keitin siitä vispipuuroa ja tykkäsin. Myös lapset tykkäsivät:)

  ReplyDelete
 18. Kiitos näisä tunnelmista Marie. Niiden ääressä oli mukava viivätää ja minusta kranssisi on kerrassaan viehättävä.
  Viikkoosi kepeitä askeleita,
  Anu

  ReplyDelete
 19. Ainosofia kiitos, maanantai todella mielenkiintoinen. Opin uusia värisävyjä ja tekstiilimateriaaleja vaikka aika kauan olen tehnyt työtä vanhoissa miljöissä :) Aina voi oppia uutta.

  Mari-Anne kiitos kaunis! Tauosta tuli piiitkä ja me ei harmiksi edes nähty sen aikana. Oikein kaunista syksyä sinulle ja perheellesi <3

  Intianminttu aronian oksat on taipuisat ja samalla vahvat, soveltuu hyvin kranssiksi.

  Laura lämmin kiitos!

  ReplyDelete
 20. Anskuliini hih, juu maistuu hyvältä. Kiva kuulla sinusta!

  Marianne rohkeasti olen poltellut kynttilöitä kranssissa. Pöydän ääressä tietenkin istutaan ja on valvonnan alla. Kynttilän käydessä lyhyemmäksi vaihdan oitis. Rutirutikuivana poistan kranssin :)
  Haukan vikaa täälläkin ;))

  Arleena aronia on kaunis, mutta helposti ohitettava :)

  ReplyDelete
 21. Pioni vispipuuroa en olekkaan kokeillut, kuullostaa maukkaalta. Kiitos vinkistä! Hilloa olen tehnyt ja sekin on ollut herkkua.

  -T täällä myös pohdiskelen keskustelujamme ja miten lohdullista että meitä on kaksi pohtijaa. Uskon että asiat hahmottuvat pian. Rauhoittumisella on oma paikka ja aikansa. Onneksi tulee niitä hetkiä että saa tilaisuuden arvioida suuntaansa.
  Aronia tosiaan pitää värinsä, lähinnä kevään kyllästyminen saa heittämään edellisen kranssin roskiin.
  Kaikkea hyvää sinulle <3

  Anu kiitos :) Yritän pikkuhiljalleen palautua blogimaailmaan. Paljon on asioita rästissä mm. sähköposti. Kaikki ajallaan :)

  ReplyDelete
 22. Ihana käydä kurkkaamassa täällä :) Millä reseptillä jugurttia sekä mysliä teet ? Olisi kiva itsekin kokeilla.
  Hyvää alkanutta syksyä :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.