Saturday, June 09, 2012

" Lomailua"


Päivät ja viikot ovat edenneet eteenpäin nopeaan tahtiin. Valkolakkia juhlittiin ja nautittiin suven alkamisesta. Nuorukaiset pääsivät ansaitulle lomalleen ja minäkin päätin ottaa "lomaviikon". Ilmoittauduin viikon mittaiselle taidekursille. Työpäivien jälkeen matkasin nyssyköitteni kanssa työpajalle, miten antoisaa ja rentouttavaa. Niin kovin nautin tuosta työhuoneen ilmapiiristä, välillä istahdin tuolille katselemaan kauniita ja inspiroivia näkymiä. Iltaisin ei tarvinnut laskea lampaita, pääni kun laskin tyynylle sai uni valtaansa :)
Oikeaa lomaa saan vielä odottaa, mutta saamillani eväillä jaksan vielä loppurutistuksen uurrastaa.

Näillä kuulumisilla toivotan hyvää viikonlopun ja kesäkuun jatkoa :)

Marie

14 comments:

 1. Voi miten hurmaavalta tuollainen kuulostaa, kumpa pääsisi joskus edes kärpäsenä kattoon katselemaan sitä tunnelmää. Voi hyvin!

  ReplyDelete
 2. Mukavia kuulumisia sinulla siellä...Lämpöä ja iloa kesäkuun päiviisi :)

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa ihanalta viikolta ;)

  ReplyDelete
 4. Ihanalta kuulostaa tuo taideleiri! Meillä 2 vanhinta lasta pääsevät taideleirille ensi viikoksi, niin kauniita tuotoksia sieltä on edellisvuosina tullut että innolla odotan mität tänä vuonna :) Tsemppiä viimeiseen rutistukseen ennen lomaa!

  ReplyDelete
 5. hyvä kun sinulla on mahdollisuus käydä taideleirillä nauttimassa. On varmaan antoisaa :)

  ReplyDelete
 6. Uurastetaan vielä hetki ennen ansaittuja lomapäiviä.kiitos niin hyvänmielen kuulumistasi täällä taas kerran.

  maria

  ReplyDelete
 7. Have a great Sunday you too.
  Monica

  ReplyDelete
 8. Lempeää lomanodottelua!
  Sunnuntaillesi paljon ilovaloa!

  ReplyDelete
 9. Piupau joskus olen haikaillut itsekkin tuota kärpäsen osaa ;) Olisi kiva pysähtyä hetkiin ilman mitään kiirettä. Viikko meni nopeasti ja seuraavaa odotellen...

  Lovviisa kiitos, sitä samaa sinulle :)

  Maarit viikko oli ihana. Seuraavan kerran olisi kiva ajoittaa niin että työpäivän väsymys ei olisi lastina, hieman tuntui näin intensiivisessä opetuksessa :)

  Anskuliini oi miten ihana että pääsivät leirille! Meilläkin ovat nuorukaiset käynneet ja miten ihania lasten työt ovatkaan. Kiva harrastus, meillä esikoinen alkoi piirtämään alta kahden vanhan ja siitä asti on kynä ollut ahkerasti kädessä...tämä meidän valkolakin saanut :) Kaunista kesää sinulle ja perheellesi <3

  ReplyDelete
 10. Kesäloma lapsille ja nuorille on nyt paikallaan! Ihana aika!! Kuulostaa mukaansatempaavalle tuo kulunut viikkosi! Niistä hetkistä on varmasti hyvä ammentaa toisiinkin viikkoihin :) Kivoja töitä näyttää olevan.
  Mukavaa uutta alkavaa viikkoa!!

  ReplyDelete
 11. Toivottavasti taideleiri oli antoisa ja inspiroiva ja sai ajatukset lentoon! Kaunista alkukesää sinulle!

  ReplyDelete
 12. Iloista loman odotusta sinulle ♥

  ReplyDelete
 13. Kris hyvää teki kun sai viikon illat keskittyä pelkästään hiilipiirtämiseen. Ihmisen piirtämisessä ei taida valmistua koskaan...anatomiassa riittää haastetta.

  Maria uurrastetaan ystäväni, pian koittaa ansaittu loma :)

  Monica thank you <3

  Tinttarus lämmin kiitos sinulle :)

  ReplyDelete
 14. -T Loma tuli ajallaan vaikka nuorilla miehillä alkaakin tällä viikolla kesätyöt ja armeejan alkukin lähestyy.
  Pienet irtiotot tekee hyvää vaikka sitä irtiottoa en nyt kodista olisi tarvinnut...välillä näin ;) Töistä loman alku odottaa vielä loppukesään asti.

  Désiréé parasta antia viikosta varmaan onkin ne mieleen jääneet kytevät suunnitelmat :) Niitä on kiva purkaa kesän aikana paperille :)

  Riitta kiitos :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.