Friday, August 24, 2012

ValintojaValintoja valintoja isoja tai pieniä tuntuu aiheuttavan pienen pulman. Aika rajallista ja paljon asioita joita haluaisi kokeilla. Suunnittelin että olisi kiva lähteä harrastamaan jotain kodin ulkopuolelle pitkästä aikaa, yleensä harrastukseni ovat kulkeneet arjen  lomassa ihan kotioloissa :)

Omia tekemisiä ja kiinnostuksen kohteita tulee näissä tilanteissa arvuutettua. Yksi ilta ja miten vaikea päättää mihin sen käyttäisi ;) Onneksi pulmani eivät tällä hetkellä ole sen suurempia kuin ajankäytön haasteita. Miten teillä, miten teette valintoja?

Minä valitsin kuvanveiston, tiedä sitten kuinka ontuvin perustein ;) Isommat työt olisi mahdollisia isommassa työhuoneessa, opetusta lisää on myös kiva saada ja kieltämättä työhuoneen ikkunasta näkyvä syksyinen auringonlasku merelle tuo myös oman ihanan tunnelmansa jonka haluaa kokea uudestaan menneiltä vuosilta. 

Nyt viikonlopun viettoon :) Betonilastia  hakemaan huomiseen projektiin, jos onnistun siitä lisää myöhemmin.

Aurinkoisa viikonloppua ystävät!

♥ Marie

10 comments:

 1. Niin nämä valinnat,niitä tässä pähkäillyt jo pidempään.Lähinnä koskien työvalintoja. Valittavana vähemmän työtä jota myöden myös vähemmän palkkaa ja hiukan enemmän vapaa aikaa. Puntarissa enemmän töitä jota lopulta sitten kuitenkin usein liiallinen väsymys. Hirvittävän vaikeita asioita ja kuitenkin pitäisi luottaa että elämä kantaa siitäkin huolimatta ettei kukaan meistä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ihania kuvia ja aivan ihana kukka, mikä se mahtaakaan olla. Kiitos ihansta blogistasi:) t.Hellen

  ReplyDelete
 2. Délicatesse...

  Amicalement,

  Manon

  ReplyDelete
 3. Really like the first photo..looks like fireworks!
  Greatings
  Dario

  ReplyDelete
 4. Hellen työn pohdinta onkin iso asia, koskee niin isoa osaa elämäämme. Helpoksi ei tee sekään että moni seikka voi muuttua työelämän aikana.
  Se mitä itselleni opetettiin ammatin valinnasta nuorena on muuttunut tähän päivään mennessä ja muutoksessa eletään edelleen. Toivon että tämän hetkinen tilanne muuttuisi, kilpailutukset ja pelkkä säästäminen ei motivoi ketään työelämässä eteenpäin. Ollaan jossain mielessä tultu kauemmaksi parempaa luullessamme saavuttaneen jotain.
  Tämän hetken arvoilla on on jokaisen luovuutta tai laatua arvostavan haasteellista tehdä työtä.
  Onneksi on liikehdintää tällä hetkellä ainakin suurimmissa kaupungeissa kohti muutosta, ihailen sivusta ihmisten rohkeutta ajatella uusiksi ja tehdä asioita toisin.
  Kieli keskellä suuta opastankin tällä hetkellä nuorisoani valinnoissa. Huomaan omienkin ajatuksien jälleen muuttuneen, tuon samaisen tasapianon kanssa pohdiskelen kuin sinäkin.
  Toivon Hellen että löydät itsellesi sopivan tavan ja aiheen tehdä työtä ♥ Voima halauksen lähetän täältä tilanteeseesi, elämä kantaa.
  Olen huono kukkasten nimissä suomeksi, yritän katsoa sinulle nimen ;) Kiitos itsellesi on kiva kun käyt täällä kurkkaamassa.

  ReplyDelete
 5. Kiitos kauniista sanoistasi. Pohimmiltaan varmasti oikein olisi se että tekisi elämässään ja myös työssään niinkuin itsestä oikealta tuntuu. Tiedän sen oikean tavan mutta jostain syystä sitä pyristelee vastaan ja yrittää ajatella järkevästi. Ihminen kuitenkin haluaa palata niiden perusarvojen äärelle ja mikä elämässä on loppujen lopuksi tärkeää. Uskon että se kantaa elämässä pidemmälle.Aurinkoista viikonloppua sinulle:)t.Hellen

  ReplyDelete
 6. Hellen niin tutulta kuullostaa. Olemme ystävieni kanssa pohtineet ja miettineet samoja ajatuksia. Järki vastaan tunteet, oikeastaan tunteet on lievä ilmaisu voisi puhua hiljaisesta sydämmen tiedosta :)
  Arvot kantavat pidemmälle! Kaikkea hyvää matkallesi <3

  ReplyDelete
 7. Aivan hirmuisen kauniita kukkia ja tietenkin myös kaunis kuva!

  ReplyDelete
 8. hummm !!!j'adore ce beau visage !!
  joyeuses fêtes

  mo

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.