Sunday, June 06, 2010

Tuoksua kaappiin


Aikaisin aamulla lähdin nauttimaan kävelylenkistä mieheni kanssa. Luonto oli tosi hiljainen eilisen jäljiltä. On ollut kiva ladata akkuja aamupäivän nyt tuntuukin jo siltä että voisi suunnitella päivälle jotain :) Keräsin aamulla syreeninoksia ja ajattelin kuivattaa kukintoja tuoksupusseihin. Kotia päästyäni toki laitoin niitä kuivumaan mutta sitten sain myös ajatuksen  että sitoisin kevyen kranssin.
Kiinnitin kranssin kaapinoveen antamaan meidän keittiötekstiileille kesätuoksua. Tuoksupussien aika on myöhemmin. Näin tuo jo heti vienoa syreenintuoksua kotiimme :)

Nyt on juhlittu omia ja ystävien nuoria. Muistojen akkuja täytetty.  Iloinnut olen myös Mamman uunissa blogin Marian kanssa <3 Hänestä tuli mummu pienelle tytölle lauantaina.
Onnittelut täältä vielä Maria !

Sunnuntaita on vielä jäljellä joten toivotan hyvää jatkoa sille ja myös tsemppiä alkavaan viikkoon !
Illalla tulen kurkkailemaan mitä teidän viikonloppuun on kuulunut ja niiden joiden viikonvaihteeseen en pääse kurkkaamaan niin  toivon sen olleen hyvä :)

<3 Marie

24 comments:

  1. Lautasliinat, joissa vieno sireenin tuoksu, ihanaa! Ja niin kauniita kuvia.

    ReplyDelete
  2. Ai mikä ihana idea! Taidanpa käyttää hyödyksi kunhan täällä syreeni alkaa kunnolla kukkimaan :) Tuo kranssi on ihana enkä koskaan olekkaan ajatellut, että niistä voisi tehdä myös tuoksupusseja. Kiitos vinkeistä ja ihanaa sunnuntaita sinulle!

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana idea. Meillä ei vielä syreenit kuki ja toisekseen ne on senverran pieniä, etten raaski kovin montaa kukkasta puusta katkaista. Mutta ehkä jo muutaman vuoden kuluttua teen minäkin syreenikranssin;)

    ReplyDelete
  4. Onpa ihana kranssi!

    Kauniita kuvia ja mukavia tunnelmia täällä blogissasi :)

    ReplyDelete
  5. ...så underbart...jag njuter varje gång jag hälsar på hos dig...

    stor kram

    magdalena

    ReplyDelete
  6. Voi kiitos vielä Marie! Ja niin mukava idea tuo sireeninoksa kranssikin!Tuoksupusseja olen tehnyt vain lavendeleistä sekä ruusuista ja kuivatuista esim appelsiinin sekä sitruunankuorista.Rosmariinista saa myös hyvää keittiöpyyhetuoksua.
    Olimme juuri pienokaista ensimmäistä kertaa tapaamassa.Hän on niin kaunis ja pikkuinen mustahiuksinen orvokin siniset silmät -voi voi-taisimme mykistyä koko iso perhe -ja se on harvinaista.Olen niin onnellinen kun saan tälläistä kokea jo nyt.Lämmin halaus sinulle Marie tuntuu niin hyvältä sinun mukana iloitsemisesi!

    ReplyDelete
  7. Sireenin tai syreenin tuoksu on ihan siitä pitää nauttia. Aurinkoista viikkoa.
    Mia

    ReplyDelete
  8. Ihastuttava kaappi! Ja tuo kranssi on niin herkkä ja kaunis, tuoksu varmasti mykistävä. Valkoinen siireeni on vallan kaunis, sellaisen itselleni toivoisin.

    ReplyDelete
  9. Heippa!

    Kiva, kun kävit jättämässä kommenttia blogiini, niin löysin tieni tänne! :)

    Aivan ihana blogi! Pitää tulla vielä myöhemmin lukemaan ja ihailemaan lisää...

    Upea kranssi ja liinakaappi!

    Kiva idea myös tuo kukintojen kuivaaminen ja tuoksupussit! :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    ReplyDelete
  10. Ihanasti kätkee kaappi sisuksiinsa kaikkea kaunista ja kranssissa hehkuu itse kesä. Kiitos ideasta; en olekaan ajatellut, että syreeninoksiakin voisi kuivata ja saada niistä tuoksua. Maljakossa on niitä tälläkin hetkellä, joten taidankin yrittää. Mulla on tuoksuna tähän saakka ollut kuivatut laventelit.
    Hyvää alkavaa viikkoa ja kesämieltä.
    ps. Lupasin kertoa siitä grillin putsauksesta. coca cola toimi yllättävän hyvin. Käytetään kyllä sitä toistekin.

    ReplyDelete
  11. hei marie!

    ystäväni löysi blogisi, kun olit käynyt kommentoimassa minulle. hän oli kokeillut kirjoittamaasi raparperivaniljaherkkua ja oli aivan myyty! kiitokset ja terveiset siis sinulle, täytyy itsekin kokeilla tuota herkkua. helppo, nopea ja yksinkertainen toimii aina parhaiten!
    -kerttu

    ReplyDelete
  12. Mahdottoman kaunis seppel. Minulle ei olisi ikinä tullut mieleen tehdä syreenin oksista seppelettä, mutta sehän on ihan älyttömän kaunis. Kiitos vinkistä :)

    ReplyDelete
  13. Häkellyttävän kaunista jälleen kerran!

    Enpä minäkään ole ajatellut koskaan, että syreeniä voisi kuivattaa, saatikka siitä kranssia tehdä, mutta voisin hyvin kokeilla sitä tänään! Oman syreenin kukintoja ollaan nautiskeltu maljakosta käsin.

    ps. onko kukintojen kuivattamiseen joku spesiaali juttunsa?

    ReplyDelete
  14. Ihana idea, uskaltaisinkohan minäkin poimia piha syreenistä muutaman oksan tuoksuksi.. Mukavaa viikon alkua sinulle!
    Sanna-Pauliina

    ReplyDelete
  15. Uskomattoman kauniita kuvia!

    Ihanaa viikon alkua!

    ReplyDelete
  16. Jokaiselle tasapuoleisesti; Kiitos ihania olette ! :) Ihanasti olette innostuneet syreeneistä. Kiitos kun myös opetitte miten sana syreeni kirjoitetaan.
    Vähän taiteilen suomen kanssa kirjoittaessa joten astun kyllä miinaan jokaisessa kinkkisessä sanassa ;)

    ReplyDelete
  17. Pioni voisi olla hyvä idea odottaa muutama vuosi :D

    Maria kiva että laitoit minulle vinkkiä lisää tuoksupusseihin. Kävin kurkkaamassa sivuillasi prinsessaa ja niin ihana vauvan tuoksu välittyi tänne :)

    Iida Emilia kiva kun kurkkasit ja tervetuloa uudestaan :)

    Anu kiva kuulla että Coca Colalle on löytynyt parempaa käyttöä ;)

    Kerttu palautteesi teki tosi iloiseksi. Kiitos terveisistä :) Aurinkoa päivääsi !

    Marina olen kuivannut pimeässä ja kuivassa paikassa. Lähin mikä itselläni on on keittiön kaappi :)

    ReplyDelete
  18. Kiitos kauniista, rauhaisista kuvista ja kivasta ideasta. Minäkin lähden keräämään syreenin kukkia. Jospa tuoksua olisi jäljellä vielä talvellakin...

    ReplyDelete
  19. Oi kun kauniita kuvia jälleen kerran! Kiva idea tuo kuivatus tuoksupusseiksi. Ja mitä ihanuuksia sulla kuvan kaapissa onkaan... Oih! <3

    Ihanaa uutta viikkoa sinne! :)

    ReplyDelete
  20. Sari toivotaan että talveen asti jaksavat :)

    Katri ihanaa viikkoa sinullekkin ja kiitos kun kävit kurkkaamassa.

    ReplyDelete
  21. Nuo kuvat ovat kauniin sävyisiä! paistaako niihin aurinko, vai miten olet saanut niistä noi kauniita?Koko liinavaate kappisi on ihana!
    Kiva idea tuo karanssi ! Ja niin kauniskin!

    ReplyDelete
  22. Sanna iltapäiväaurinko paistaa kuvien otto hetkellä ja kaappi on huoneessa johon tulee valo pohjoisesta :) Kiitos kauniista palautteesta !

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.