Sunday, July 11, 2010

Lämpöä


Lämmöstä nauttien. Miten ihanaa onkaan ollut olla perheen kanssa. Kiireettömiä aamuja ja pitkiä ihania iltoja. Kivaa on myös ollut seurata lämpöä mitä blogimaailmassa on saanut ihailla. Lähimmäisyys ilahduttaa aina,  ilman vuorovaikutusta ja kohtaamisia blogimaailma olisi aikas tylsä paikka.

Kuumuus saa turhan tohinan karsittua aikaa jää levolle, retkille ja yksinkertaiselle ruualle. Luonnosta ja merestä nauttien. Leijan lailla nauttia vapaudesta ilman aikatauluja. Vanha kivitalomme on vielä viileä verrattuna ulkoilmaan mutta luulempa että kohta seinät lämpenee ja sitä riittääkin sitten varastoituna pitkään :)

Miesväki seuraa jalkapalloa ja minä olen laittanut musiikin soimaan sekä sytyttänyt pari kynttilää. Miten nautinkaan hääräillä kotona ja pakkailla kasseja pientä reissua varten. Ja parastahan on saapua reissulta siivottuun kotiin.

Oikein kaunista ja kesän tuoksuista alkavaa viikkoa teille ihanat!

<3 Marie

34 comments:

 1. Ihania kuvia sinulla kuten aina. Tulin kiittämään vinkistä, jonka muistan saaneeni täältä blogistasi- meillä on viinirypäleitä pakastimessa ja niitä on kiva popsia. Kiitos, ilahdutit meidän perhettä :)

  ReplyDelete
 2. Luojan kiitos meillä ei ole yhtään miestä kotona :) No ei vains, ikävä on miesväkeä, vaikkei jalkapalloa olekkaan! Kivaa reissua teille! Aivan käsittämättömän kauniita kuvia!!!

  ReplyDelete
 3. Kauniita ja niin tuunnelmallisia kuvia sinulla! Ovessa roikkuva musta naulakko on jännittävä ja erikoinen, en ole ennen nähnyt moista.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 4. Viikko vielä sitten meilläkin mies jää lomalle ja mm Porvoon retki edessä!Niin kauniit tunnelmat Marie sinulla ja kuten Runotalon Sarikin sanoi kiitos viinirypäle-vinkistä ja aina vaan maistuvista suklaapalleroista:))teemme niitä pienokaisen nimijuhlaankin (äitinsä pyysi)Hyvän mielen lomailua Sinulle ja rakkaillesi!maria

  ReplyDelete
 5. Sulla on täällä aina niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia, että ei voi muuta kuin kiittää :-) Kaunista kesän jatkoa!!

  ReplyDelete
 6. Me käytiin lasten kanssa perjantaina Peräpohjolan markkinoilla, missä myyjät oli pukeutunu niinku "ennen vanhaa" ja tuotteetkin oli aika perinteisiä, ei mitään muovikrääsää. Ihmettelin siinä kierrellessä, kun lapset oli niin kiltisti ja rauhassa rattaissa. Selvästi ne aisti sen rauhallisen, kiireettömän tunnelman ja muistan ajatelleeni siinä tilanteessa että samanlainen olo tulee itselle kun tulee tänne sinun blogiin. Voi katsella rauhassa eikä ole kiire minnekkään...

  Ihania kuvia!

  ReplyDelete
 7. Sari Hauska kuulla :) Täälläkin on niitä napsittu ja pieniin tummiin rypäleisiin jääty ihan koukkuun.

  Viivu :) Nauti hetkisen ja siten on ihanan olla taas perheen voimin koossa :) Täällä on miehet paikalla ja säpinää jalkapallon ympärillä on riittänyt :)

  Eena kiitos sinulle ja tervetuloa seuraajaksi :) Naulakko on Tukholman tuliaisia. Näppärä ei tarvitse käyttää poraa ollenkaan.

  ReplyDelete
 8. Maria ihana että teilläkin perhe kohta pääsee viettämään lomaa täysilukuisena. Kiva kun vinkeistä on olut iloa silloin ne ovat palvelleet tarkoitusta :) Porvoo on kyllä niin kaunis paikka ja näyttäisi tulevan vuosi vuodelta elävämmäksi paikaksi. Lämpöä alkaneeseen viikkoon sinulle Maria ;)

  Hannis kiitos sinulle ja toivotan kaunista kesän jatkoa sinulle ja perheellesi.

  Tanja kiitos kaunis sanoistasi! Markkina reissunne kuulostaa ihastuttavalta ja lapsetkin aistivat jos asioita on tehty ajatuksella. Ihania ja rentouttavia kesäpäiviä sinulle.

  ReplyDelete
 9. Kauniit kuvat! Niistä oikein huokuu lämpö ja rauha.
  Lämmöstä ja kiireettönyydestä nauttien!
  -kisu-

  ReplyDelete
 10. Ai, että miten kauniita kuvia taas! Voi tosiaan miten kivaa puuhaa onkaan pakkailla reissua varten tavaroita mukaan ja todella ihana tulla puhtaaseen kotiin reissun jäljiltä :) Ihanaa viikkoa!

  ReplyDelete
 11. Sanot niin osuvasti, että leijan lailla...Siitä minäkin nautin, että ei ole aikatauluja ja saa olla vapaasti, tehdä perheen kanssa niitä yhteisiä mukavia juttuja ja pyrähtää välillä puuhaamaan jotakin ihan yksinkin. Vapauden fiiliksessä kaikki arjen tavallisetkin asiat ovat erityisempiä. Ja retket - niiden ei tarvitse suuntauta kaukomaille ollakseen todella virkistäviä ja onnellisuutta tuottavia.
  Oikein virkistävää ja siunattua reissua teille!

  ReplyDelete
 12. Kisu kiireettömyydestä nautin kovasti :)

  Nonnukka Kiitos ja olipa reissu pitkä tai lyhyt niin kotiin on aina kiva palata :)

  Anu Kiitos reissusta tosiaan nautimme. Elämässä arjen pienet asiat ja kiireettömyys on listallani aika arvostetulla paikalla. Oikeastaan jos tasapaino on sisäisessä maailmassa ei niinkään kaipaa ulkoisia jännitteitä on aina hyvä olla kulloisessakin hetkessä :)

  ReplyDelete
 13. On se niin parasta aikaa tämän nykyinen hetki, nautitaan siitä. Sinä ainakin nautit, sen lukee ja aistii tekstistäsi! Ja kuvistasi!

  ReplyDelete
 14. ...så vackert...tidiga morgon och sena kvällar...utan schema att passa...bara vara.
  Ha en unerbar vecka du också Marie

  ReplyDelete
 15. Voi miten kauniita kuvia! On tosiaan ihanaa lähteä reissuun ja palata siistiin kotiin. Mulla on juuri pienet siivoilut meneillään, sillä reissu odottaa. Myös pakata täytyisi.

  Lämpöä päiviisi!

  ReplyDelete
 16. Kuvissa on ihana tunnelma. Koska muulloin kuin lomalla tai juhlapäivinä tulee laitettua ruoka kauniisti tarjolle (minulla ainakaan..).

  ReplyDelete
 17. Elsa näin teemme :)

  Hanni kiitos ja kauniita kesäpäiviä myös sinulle :)

  Amelia näinpä lomapäivät suo meille pieniä ihania erikoisuuksia :)

  ReplyDelete
 18. Magdalena det är så skönt när det är sommar. Man måste passa på och njuta av varje stund :)

  ReplyDelete
 19. Kuviesi kauneus sai ihan huokaamaan. Juutuin kiinni viimeisen kuvan portaisiin. I H A N A T!
  Satumainen tunnelma.
  Iloisa ja siunattuja hetkiä teille. Näistä pienistä ihanuuksista saa muistojen kimpun, jota nuuhkaisemalla jaksaa taas syksyn saatellessa arkea kerallemme.

  ReplyDelete
 20. Kaunista valkoista ranskalaista ja ripaus tanskalaista tyyliä huokuu kuvistasi. Runeberg- laiva on kai Porvoossa - muistaakseni.

  Mukavaa viikkoa ja toivotaan leppeää vilvoittavaa tuulta helteen keskelle ja tietysti yöllä saisi sataa.

  ReplyDelete
 21. Nämä sinun kuvasi eivät koskaan petä!!! Takuuvarmoja ihastelun kohteita... jos en ole vielä koskaan sanonut :) Niin tunnelmaa täynnä taasen :) Teillä näyttää olevan niin kepeän ja raikkaan oloista kotona!!
  Kävimme joskus muuten tuolla runebergin laivalla porvoossa pyörähtämässä, ihanan tunnelmallista syödä lohikeittoa harmonikkamusikin soidessa ja tutkia helsingin saaristoa :) Se reissu on jäänyt mukavana muistona mieleen, olihan se silloin myös hääpäivämme kunniaksi tehty reissu :)

  Ihanaa ja antoisaa pikku reissua teille, minne sitten teettekin sen!! Kuvia odottelen taas, -T :)

  ReplyDelete
 22. Meillä aurinko jo lämmittänyt talon sisältä aika lämpimäksi, mittari näyttää yötäpäivää +27 astetta:)
  Ulkona tulee oltua lähes kaikki aika töiden jälkeen, sisällä vain nukutaan. Ihanaa!

  ReplyDelete
 23. Se mitä sanoit tasapainosta ja sisäisyydestä on kyllä juuri niin. Silloin todella on hyvä olla eikä kaipaa mitään eikä mihinkään. Oi, kumpa aina sen muistaisi, kuinka hyvin asiat ovat ja kuinka monesta saa kiittää. Ja kumpa muistaisi kaiken mitä on saanut eikä keskittyisi siihen mitä puuttuu. On onneksi hetkiä, jolloin edellinen tuntuu täysin selvältä eikä tyytymättömyys saa sijaa.
  Edelleen toivon reissuunne kaikkea hyvää,
  Anu

  ReplyDelete
 24. Du har en underbar blogg med fantastiskt vackra och inspirerande bilder! Vi länkar varandra, givetvis: ) Vi ses! Sommarhälsn fr Nordingården

  ReplyDelete
 25. Toivotan teille mukavaa reissua, vaikkakin vähän myöhässä. Niin kesässä kuin arjessa yleensäkin on onni osata nauttia pienistä. Arjesta, yksinkertaisesta ruuasta, ja puhtaasta kodista nauttiminen on parasta!

  ReplyDelete
 26. Tinttarus kaunis kiitos :) Pienistä hetkistä tosiaan syntyy kaunis kimppu.

  Arleena Runeberg tosiaan vie Porvooseen. Noita tyylejä tosiaan taitaa ripaus olla. Vaikutteita paljon ruotsista onhan juureni siellä :)

  -T Huups :) Olet ihana, kiitos kauniista sanoistasi :) Olet ollut reissullani mielessä kun olen katsellut keramiikkaa. Kiva kun kiinnostus keramiikkaa kohtaan on selvästi kasvussa.
  Hääpäivään tuo Runebergin-laiva on täydellinen. Tunnelma niin aito ja kesäinen:) Toivottavasti nähdään pian <3

  Pioni nyt tosiaan saa nauttia lämmöstä :)

  Anu onneksi saamme aina niitä pieniä tökkäsyjä jolloin muistamme pysähtyä ja arvioida hetken uudestaan :)

  Emilia näinpä elämästä ei pidä tehdä liian monimutkaista :)

  ReplyDelete
 27. Voi äh! Kävin kommentoimassa eilen tänne, mutta ei täällä mitään näy. Piti vain sanoa, että tää sun blogi on niin ihanan seesteinen. Käyn aina pyörähtämässä, vaikken aina ehdi silloin kommenttia jättää. Kiitos myös siitä, että jätät kommentteja, ne ilahduttaa aina suuresti <3
  Hienoa reissua teille, jälkijunassa.. :)

  ReplyDelete
 28. Poikkesin blogikierroksella. Täällä on niin harmoninen tunnelma. Ja niin kauniita kuvia. Ja kiva kun olet kirjautunut lukijakseni, kiitos!

  ReplyDelete
 29. Rouva M Kiitoksia toivotuksista reissu oli mukava ja antoisa :)

  Taikku Kiitos sinulle :)

  ReplyDelete
 30. Hello Marie!
  I like your Blog, as usual, very well! Show sometimes please on my Blog... I has there something for you.

  http://farfalla-design.blogspot.com/2010/07/neue-auszeichnung.html

  Hugs, Jana

  ReplyDelete
 31. Löytyipä taas ihana blogi :) Mukavia kesäpäiviä teille!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.