Wednesday, November 17, 2010

Valoa



Tervehdys! Ihanasti olette täällä käyneet ja kommentoineet. Uusia lukijoitakin on napsahtanut joten heti aluksi haluan kiittää kauniisti jokaista teistä täällä käynyttä! ♥

Pimeitä päiviä on tämäkin viikko pitänyt sisällään, mutta aletaan olla sen kynnyksellä että pimeä loska-aika on selätetty :) Jouluvalot on sytytetty Aleksilla ja nosturit nostavat viimeisiä valoja ylös. Kotonakin haen lisävaloja esiin ja ajattelin laittaa töpselit rasioihin  ja antaa sähkömittarin tikittää. Jouluvalot on mitä parhainta lääkettä  alaspainuville suunpielille ;)

Jokin aika sitten muovailin rakusavesta "lätkiä"  somisteeksi. Kaulimella kaulin pitsinauhaa saveen herkäksi kuvioksi ja leikkasin sopivan kokoiset palat. Jouluisethan nämä ei ole, mutta ajattelin tehdä pinon neutraaleja somisteita. Kuusenhavuilla tai kesäkukkasilla voi  vuodenajan tunnelmaa tuoda lahjapakettiin. Samalla "lätkiä" voi käyttää kuusen koristeena, paketeissa, kattauksessa ja ihan koruna pitempään nauhaan sidottuna.

Tänään olen iloinnut taitavasta hammaslääkäristäni. Hänellä on asenne ja palvelu niin kohdallaan! Siitäkin huolimatta että olen saanut monta puudutuspiikkiä, särkylääkkeiden varassa elelen ja peilistä katsoo hamsteri  minulla on sellainen tunne että minua on hoidettu eikä rääkätty ;) Lähimmäisyyttä parhaimmillaan.

Hyvää loppuviikkoa toivottelen ja annetaan valojen tuikkia päiviimme :)

 Vielä yhden viisaudenhampaan omistama
                 Marie

72 comments:

  1. Kauniita pitsilätkiä. Kiva yhteensattuma tein viikonloppuna itsekkin samalla tyylillä pieniä syrämmiä. Nyt voisin kokeilla lopusta massasta lätkän tekoa :) Minun pienet syrämmet menevät joulukortteihin.
    Kuvissasi on jälleen kerran kaunista tunnelmaa.
    Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle <3

    ReplyDelete
  2. Kiva tuo lätkä idea. Minulle tuli ensimmäisenä käytännönläheisenä ajatuksena mieleen, että tuosta saisi kauniit avaimenperät. Johonkin vanhaa naulakkoon voisi sitten ripustella kaikki aitan ja navetan avaimet. Noh, ehkä se olisi vähän turhan arkinen kohde, ja joulukuusi tai servietit koristuvat näillä kyllä kauniisti!

    ReplyDelete
  3. Ihania pitsilätkiä...oikein neutraaleja mielestäni eli voi hyvin käyttää jouluna tai milloin vain. Pitääkin kokeilla tuota pitsillä kuvioimista itsekin.

    ReplyDelete
  4. Onpa kiva idea :-) Tuolla menetelmällä saisi kivoja kuusenkoristeita. Jopa tällainen vähemmän näppäräkin voisi onnistua ;-)

    Hienoa, että olet saanut hyvää palvelua hammaslääkäriltäsi.

    ReplyDelete
  5. Taas niin kauniin herkkää. Mulla kävi tänään mielessä, että oisin tehnyt sydämenmallisia lätkiä ja painanut niihin pitsillä kuvion. Nuo sinunkin lätkät ovat tosi kauniita!

    Valoa!

    ReplyDelete
  6. Tosi kivoja nuo savietiketit - sopii niin jouluun kuin muutenkin kanssakoristeista riippuen. Tosi tunnelmallista käsityötä!
    mukavaa viikon jatkoa sinulle,
    Eija

    ReplyDelete
  7. Kauniita pitsikoristeita! Ihanat lahjoissa, kuusessa, somisteena, koristeena! :)

    Suloisia tunnelmakuvia. Ihana yhdistelmä pellaaa, havuja, valkoista, kynttilöitä. Juuri niitä asioita, joista haluaisin meidän joulun muodostuvan. <3

    Iloista viikonjatkoa sinulle!

    ReplyDelete
  8. Ihania koristeita olet tehnyt. Niin kauniita kuvia. Koti-ikävää potien tunnelmista ihan herkistyn, kotoisaa ja lämmintä.

    ReplyDelete
  9. Yhdyn kuoroon: kauniita ovat. Ja kynttilät ja kaikki pienet valot tekevät tästä vuodenajasta pimeydestä huolimatta ihanan. Kotiin tullessani sytytän kynttilöitä melkein ennen kuin olen saanut takin päältäni. Se tuntuu tärkeämmältä kuin moni muu kotiintuloon liittyvä asia.

    ReplyDelete
  10. Pitsilätkät ovat kauniita. Sopivat hienosti lahjapaketteja koristamaan, niin talvella kuin kesälläkin.

    ReplyDelete
  11. Ihania! Niin seesteinen ja jouluinen tunnelma kuvissa- ihan rauhotuin itsekin! Kynttilöiden alla on mun unelmien puupinta, oikea shabby chic kaunotar. Onkohan se pöytä tai lipasto?

    ReplyDelete
  12. Tosi kivoja nuo lätkäsi! Ihan tunnen sen fiiliksen, kun saa kaulita pitsisiä kuvioita taikinaan! Samaahan voisi tehdä muuten ihan pipareihinkin! Pitsipiparit! =)

    Toipumisia sinulle!

    ReplyDelete
  13. Aivan hurmaavia! Sinulla on silmää ja ideoita roppakaupalla. :)

    ReplyDelete
  14. Ihanat pitsilätkät. Tuo on hyvin suosittua myös itselläni kaulita pitsiä saveen, saa tosi kauniita kuvioita.
    Ei taideta ollaan koskaan tarpeeksi vanhoja hammaslääkäriin vaan taitaa aina olla hieman epämiellyttävää enemmän kuin miellyttävää. Kaksi olen antanut poistaa ja kaksi vielä jäljellä ja saavat olla kunnes alkavat oireileen.

    ReplyDelete
  15. Tykkään kovasti pitsilätkistäsi ♥ Kiitos ideasta, olenkin ostanut paketin valkoista massaa, mutten saanut siitä vielä mitään aikaiseksi.

    ReplyDelete
  16. Ihania tunnelmakuvia ja lätkiä! Se on jo paljon, jos hammaslääkäri on inhimillinen...itselläni viisurit leikkasi aikoinaan kiinalainen symppis mies, joka ei juurikaan ymmärtänyt mun "lihää puuhututa =lisää puudutusta"- huudoista mitään ;)) Mutta symppis oli silti!

    ReplyDelete
  17. allidaalia jopas sattui :) Tein muutama viikko sitten ja ole kuivatellut niitä, ovat polttamista vailla valmiit :) Sydämen muotoisina korteissa taatusti kauniit.

    Anne ei arkista ollenkaan, mikä voisikaan olla hienompi hetki kuin hakea avaimet ja mennä navettaan tai liiteriin. Vau , jospa joskus...

    Absolutely white rimpsuja oli kiva kaulia ja sopii varmaan monen moiseen työhön.

    Petriina oli kivaa puuhaa joten suosittelen. Tänään oivalsin sen että ei kaikilla hammaslääkäreillä ole lahjoja työhönsä, tälle lääkärille työ oli kutsumusammatti :)

    Hanni kiitos. Sydämmissä varmaan tosi kaunis! Yritän täällä miesväen keskellä hiukan hillitä sydämiäni ;)

    Eija hain tosiaaan ei niin joulusta ajatusta. Näitä voi sitten suvenakin käyttää :) Kiitos sinulle <3

    Vekarus :)

    ReplyDelete
  18. Voi kuin kivoja lätkiä! Mulla on valkoista ilmakuivuvaa savea jemmassa. Tuota kokeilen!
    Jaksamisia sinulle.

    ReplyDelete
  19. Esmeralda noistapa juuri meidänkin joulu koostuu.
    Kukkasin, kynttilöin ja tuoksuin :)

    Heidi Kiitos ♥

    Piupau toivottavasti pian pääset kodinlämpöön <3

    Pirkko tutulta kuullostaa :) Aamuisin etsin tulitikkurasiaa ennen kuin olen edes saanut kunnolla silmiäni auki :) Siitä kyllä seuraa se että töihin lähtiessä kynnykseltä palataan aina tarkistamaan että kaikki kynttilät on sammutettu :)

    Pioni kiitos sinulle piipahduksesta ja sanoistasi :)

    Selma meidän keittiön pöytä pilkottaa kuvissa :) Ruotsalainen klaffipöytä alkuperäisellä värityksellä 1800-luvun puolivälistä. Pöytää ei kovin vauhdilla pyyhitä ettei rätti jää kiinni :)

    Nonna sehän voisi olla hauska idea :) Taikinaterapiaa :))

    Tuire kiitos sinullle, ihan punastuin :)

    ReplyDelete
  20. Etikettisi niiinkuin kuvasi ihastuttavat!!:)

    Tuntuu aina niin hyvältä, kun työssään ihmiselä on oikea asenne:)

    ReplyDelete
  21. Taas niin kauniita kuvia ja nuo koristeet!! Sopii niin hyvin tuohon kattaukseen lautasliinan kanssa.

    ReplyDelete
  22. Henrietta pitsi ja savi on ihana yhdistelmä. Ostin viime keväänä pienet lautaset sillä tavalla toteutettuna, niin ja kesällä toiset ruotsin reissulta. Olen tykännyt kovasti. Haastavintahan noissa töissä on saada savi kauniin ohueksi.
    Näinpä, ei hammaslääkäri varmaan koskaan kivaksi muutu :) Minä myöhästyin hitusen tuon viisaudenhampaan kanssa ja nyt sitten hoidetaan kunnolla.

    Amelia kiva onkin aloittaa työ niin että tarvikkeet on jo kotona :) Luovia hetkiä toivottelen sinulle :)

    Rva pioni <3

    Maria :) paljonpa vaikuttaa että on inhimmillinen...minulla on ollut huono tuuri valitessani hammaslääkäriä. Tällä kertaa yllätyin todella, näppärä ja nopea. "Potilas" oli tilanteen keskipiste. Lääkäri selosti, kyseli ja puhui koko ajan. Sinulla on ollut hurja kokemus;/

    Johanna kiva kun on sellainen jemma niminen paikka :) Ihania hetkiä sinulle saven pariin :)

    ReplyDelete
  23. Marge iloitsen oikeastaan aina kun näen että ihminen on oikealla paikallaan oli ammatti sitten mikä hyvänsä :) Kiitos sinulle kauniista palautteesta!

    -J- Kaunis kiitos sinulle!

    ReplyDelete
  24. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Kuvissa kaikkea kaunista mistä minä tykkään.. pellavaa, lasia, vihreää,valkoista, kynttilöitä ja havuja. Näistä koostui meidän hääjuhlamme kuusi vuotta sitten joulun alla ja tykkään laittaa näitä aineksia jouluumme.
    Pitsilätkät ovat kivan näköisiä. Mulla on suunnitelmissa tehdä samalla tyylillä sydämiä ja taidanpa kokeilla noita lätkiäkin. :)

    ReplyDelete
  25. Minäkin liityn lätkäfanien joukkoon! Kauniit!

    ReplyDelete
  26. Saara hääjuhlat noista tuotteista kuullostaa talvisen satumaiselta. Enpä ihmettele että on kulkenut perinteenä mukana. Hyvää tulevaa hääpäivää <3

    Bean emäntä hih, kiitos sinulle :))

    ReplyDelete
  27. Voi miten ihania kuvia jälleen kerran! Nuo pitsilätkät ovat todella kauniita ja sopivat niin talveen kuin kesäänkin. Ja valoa olla pitää vaikka kohtahan se talvi jo kääntyy kevättä kohti :)

    ReplyDelete
  28. Ihana idis! Ja niin kauniita, tunnelmallisia kuvia.

    ReplyDelete
  29. Satu oikeassa olet, kevät voi olla lähempänä kuin uskookaan ;) Joten jos haluaa pimeässä poltella kynttilöitä sen aika on nyt :)

    Nonnukka kiitos sinulle :)

    ReplyDelete
  30. Ihania koristeita ja niin tunnelmallisia kuvia! Pellavaa ja havuja käytetään meilläkin paljon joulun kattauksissa - upeita luonnonmateriaaleja!

    ReplyDelete
  31. Hyvää toipumista ja mahdollisimman levollista loppu viikkoa sinulle.Joulun odotus on kaunista täällä luonasi.

    ReplyDelete
  32. Todella kauniita kuvia ja nuo "lätkät" ovat ihania. Mukavaa loppuviikkoa myös sinne.

    -Tuija-

    ReplyDelete
  33. Vilpittömästi ihaillen sekä tämän viestin kuvissa olevia tunnelmia ja käsitöitä että blogiasi. Oli ilo huomata että piipahdit blogillani ja jätit vielä niin kauniin kommentin. Tulin siitä kovasti iloiseksi. =)

    ReplyDelete
  34. postauksen tunnelmia siis ( tämä oma kirjoitustaito taitaa vaatia pientä hiomista)...;)niin ja mukavaa loppuviikkoa!

    ReplyDelete
  35. Heipss :)

    Sinulla riittää kivoja ideoita täällä blogissasi.
    Ja miten oletkaan niin ahkera.
    Itse olen niin saamaton, että on niin kiva ihailla muiden kauniita aikaansaannoksia.

    "Tunnelmavaloja" on täälläkin alettu jo virittelemään :)

    ReplyDelete
  36. ihana idea! Tuon aion toteuttaa hetimiten. Minusta nuo näyttäisivät hurjan kauniilta joulukuusessa ja pikkujoulupakettiinkin niitä voisi hyvin muutaman kääriä <3

    jouluvaloja, tunnelmaa ja lämpöä. sitä on haettu jo monenmonta viikkoa meilläkin. ihana kun kaupunkikin hiljalleen pukeutuu kaivattuun rauhallisenomaiseen tunnelmaansa.

    ...niin, ja onni "omistaa" taitava hammaslääkäri, todentotta!

    ReplyDelete
  37. Todellakin kauniita koristeita.

    ReplyDelete
  38. Onpa kauniita nuo pitsilätkät!! Hieno idea myös!

    ReplyDelete
  39. Kun silmäni ja sieluni kaipaa harmoniaa, tiedän hyvän osoitteen minne mennä, sinun blogisi..Kiitos siitä ja kiitos kommenteistasi myös minun blogissani :)

    ReplyDelete
  40. Heissan!

    Kaunista ja ihana idea!!!
    Muistin muuten silloin kotiin lähdettyäni että ootkohan tehnyt savijuttuja... olisin niin kätevästi voinut ottaa ne mukaan polttoon...
    Olen laittanut postiakin :)

    Ihanaa loppuviikkoa ja hyvä hyvä hammaslääkäri on sulla ollut :)

    ReplyDelete
  41. Tyylikkäitä ja monikäyttöisiä lätkiä! En erota kuvista, mutta onko noissa lasitetta ollenkaan vai ovatko vain raakapoltettuja? Missä teet savitöitä?

    Hei, apua, mulla on kauhee hammaslääkärikammo (johtuen kouluvuosien kauhukokemuksista ja yhdestä järkyttävästä kesätyöntekijän kahden tunnin verisestä viisaudenhampaanpoistosta)...mistä löytyisi sinun lekurisi kaltainen hammaslääkäri?

    Itsekin olen päättänyt, että pimeys ei valtaa kotiani ja olenkin jo useamman töpselin napsauttanut seinään...

    ReplyDelete
  42. Kiitos Marie kauniista sanoistasi blogini kommenteissa... lämmittivät minua..:))
    Kauniita "nimikortteja" olet tehnyt savesta....
    Taas niin kauniita kuvia sivuillasi.
    Itse olen saanut tänään yhden joulutöistäni tehtyä, vaikka kello on jo paljon, nimittäin joulukirjeeni on kirjoitettu... enään puhtaaksi kirjoitusta vailla... olen tyytyväinen...<
    Mukavia joulun odotus hetkiä!!
    Lämmöllä Jaana

    ReplyDelete
  43. Tykkään, tykkään !!! Voi, olen niin iloinen että ihan hyppelen. Ihana tunnelma vie menessään ja antaa siivet myös omille suunnitelmille.
    Halaus :)

    ReplyDelete
  44. Nuohan käy tosiaan mihin vaan.
    Aivan ihania.
    Ja kuvat on taas niin niin tunnelmallisia.
    Blogisi on kyllä arjen hengähdyspaikka.
    Kiitos<3

    ReplyDelete
  45. Lena miten kiva "nähdä" sinua taas blogimaailmassa!
    Kävin heti kurkkasemassa sinun luona ja aivan ihastuttavan arvonnan olet käynnistänyt :)

    Maria hih nyt me saatiin lunta ...ainakin hetkeksi tänne keskustaan :) Lumen narinaa toivottelen työmatkallesi :))

    Kiitos Tuija, tänään tänne saapui lumi joten siitä toivottavasti loppuviikon saamme nauttia :)

    Dahlia kiitos niin kauniista palautteesta. Kävin luonasi vastavierailulla ja ihastuin aiheiseesi ja elämääsi :) Kiitos sinulle! Elä stressaa kirjoituksesta, vähän aikaa kun olet seurannut minun kirjoituksia taatusti tulet ihmettelemään sitä :)) En ole päivääkään käynyt Suomessa koulua ja se aina välillä näkyy :) Joten ei huolta termeistä. Iloa päivääsi!

    ReplyDelete
  46. Ainosofia ahkera... ei kuullosta tutulta, kallistun sinne nautiskelijan puolelle :) Välillä havahdun ja toteutan jonkun mielessä pyörineen ajatuksen :) Valon tuiketta sinulle!

    Marina nyt on ihanaa aikaa seurata päivittäin mitä tapahtuu kun lähestytään joulua, niin luonnossa kuin kodeissa :)
    Jouluvaloissa on jotain rauhoittavaa, sallii ajatuksen tunnelmointiin ja lepoon. Kiva näin kiireisen syksyn jälkeen :)

    Nina kiitos :)

    Mirjami kiitos! Saimme muuten tänään ensilumen tänne :)

    Jaana olipa kauniisti sanottu! Mieltäni lämmittää kovasti <3

    -T ei hätää! Enhän minä nyt käsitöitä muistele kun saan ystäväni kylään jutustelemaan :) Lätkät muuten oli ihan meidän vieressä rasiassa :)) Hammaslääkäri oli tosiaan hyvä, särkykin tänään hieman hellittänyt :)

    ReplyDelete
  47. Noista "lätkistä" taas huomaa, kuinka yksinkertainen on usein sitä kaikkein kauneinta. <3 Ihanat!
    Ja voi vitsi, miten hyvä tuuri hammaslääkärin kanssa! Nimim. kaikki neljä viisuria tallella... ;)

    -Päivi-

    ReplyDelete
  48. Miten niin "eivät ole jouluiset"??? Siinä olet oikeassa, etteivät ole LIIAN joulusia; voi käyttää ympäri vuoden ja mihin vain.
    Mielettömän ihania. Minä olen ihan lätkässä lätkiisi!!

    Rakusavesta en tiedä mitään.Tahtoisin. Mistä olet hankkinut, ja missä meinaat polttaa? Olen askaroinut sydämiä ja tähtiä Fimomassan oloisesta massasta, mutta en oikein ole tyytyväinen materiaaliin.

    Kiva, että "hampupipu" alkaa lannistua! Minun pitäisi varata aika ihan vaan tarkastukseen, mutta kaikkea sijaistoimintaa keksin. Tyhmää huiputtaa itseään!!!

    Juuh, lumi tuli...ja kohtako suli? Harmi. Aamulla oli niin kaunista!

    Iloisia ja "valoisia" päiviä toivotellen,
    Helmi

    ReplyDelete
  49. Ihania tunnelmakuvia taas!
    Mä kävin puoli vuotta tosi hyvällä hammaslääkärillä, kun mulle istutettiin hammas. Olen joskus aiemminkin päässyt hänelle, kun on ollut jotain erityistä, mutta harmi kun en "tavallisissa" tapauksissa pääse hänen vastaanotolleen. Kaikenlaisia kaivajia on ollut matkan varrella, mutta tämä yksi erottuu joukosta. Aivan huippu lääkäri!!!

    ReplyDelete
  50. Hih, taas on liikuttu samantapaisissa puuhissa niin täällä kuin sielläkin :)
    Itse en tosin vielä aio aiheesta kirjoittaa, sillä joulukalenterinomaisesti ajattelin postailla tuonnempana...

    Kauniita askarteluja olet tehnyt ja kuvissasi on aina jotain niin taianomaista tunnelmaa, että jään katsomaan niitä pitkäksi toviksi. <3

    Ihania hetkiä loppuviikkoosi & viikonloppuusi!

    ReplyDelete
  51. Tulin taas fiilistelemään tänne. Ihanaa tunnelmaa joka kerta. Ikävää tuo särky, mutta loppuu aikanaan. On mukavaa käydä lääkärillä johon luottaa.
    Lumista leppoisaa viikonloppua toivottelen!

    ReplyDelete
  52. Aivan ihania lätkiä. Ja nämä kuvatkin niin kauniita. Neutraalit koristeet ovat mitä parhaita , kun juuri vuodenajan mukaan ne taipuvat vaikka mihin.
    Toivon, että olosi kohentuu hetki hetkeltä ja suukipu olisi pian tiessään. Laitetaan jouluvalot tuikkimaan ja otetaan ilo irti pimeästä vuodeanjasta. Meillä ripustettiin eilen illalla taas yksi valotähti lisää. Tällä erää sängyn taakse. Pienet sormet ovat käyneet sytyttämässä ja sammuttamassa sen jo aika monta kertaa :)
    Leppoisaa loppuviikkoa,
    Anu

    ReplyDelete
  53. Intianminttu Kaapelitehtaalla olen käynyt sekä kuvanveistossa että keramiikassa. Kuvanveistossa vuosia ja keramiikassa satunnaisia lyhytkursseja.
    Kotona olen myös tehnyt pienimuotoisempia töitä, talossamme on ihana kerhohuone :)
    Näissä töissä ei ole lasitusta ollenkaan, halusin niistä matat :)
    Ymmärrän pelkoasi tosi hyvin <3 Toivottavasti löydät hyvän oman hammaslääkärin. En tiedä missä päin asut, mutta tiukan paikan tullen kannattaa vaikka matkustaa tänne. Hän on erikoistunut pelkopotilaisiin ja on taitava ja mikä tärkeintä nopea :)

    Jaana joulukirje on ihana idea. Saa lukea vähän enemmän kuin pelkät nimet kortista :) Viime yönä satoi ensilumi tänne, mutta on muuttunut kaiken kastelevaksi loskaksi. Hetken saatiin iloita :)

    Marianne ihana kuulla! Anna siipien viedä <3

    Onnenkyynel kauniisti sanottu, kiitos sinulle <3

    Päivi yksinkertainen on monesti helposti muuntautuvaa :) Täällä ollaan enää yhden varassa noiden visurien suhteen :))

    Helmi rakusavea saa mm. Kaapelitehtaan Septariasta. Polttavat myös maksua vastaan :)
    Tämän savisatsin sain ystävältäni :)
    Jep, ei kannata huiputtaa, luuri reippaasti käteen. Lumi tuli ja tosiaan milteipä suli. Kasteli sukkanikin työmatkalla :)

    ReplyDelete
  54. Eeviregina kiva että sinullakin hyvä kokemus, toivottavasti löydät saman kaltaisen normikäynneillekkin :)

    Marielisa mielenkiinnolla jään odottaamaan....kokemus kertoo että luvassa on jotain kaunista kätösistäsi <3

    Alma onneksi on hetkittäistä ja voiton puolella jo nämä hammaskoukerot. Kiitos kauniista palautteesta :)

    Anu hih, siellä on pienellä miehellä ihmettelemisen aihetta. Ihanaa seurata lasten joulun odotusta. Valot kuuluu varmaan yhtenä mielenkiinnon aiheena piparkakkutaikinan kera :)
    Nyt on nautittava ilosta jonka valot ja kynttilät antaa :)

    ReplyDelete
  55. Ihanat kuvat ja tunnelmat jälleen. Hammaslääkärissä on täälläkin oltu tällä viikolla, ei mukavaa mutta tulipa hoidettua. Nuo pitsilätkät ovat tosi kauniita...♥

    ReplyDelete
  56. ompas täällä nättiä taas :) Suloinen tunnelma ja hieno idea nuo lätkät. Olisipas ollut kiva olla askartelemassa niitä sun kanssa! Mun betoniprojekti saa päätöksensä ensi viikolla kun maalaan pöydän metalliruongon ja asetan pöytätason paikoilleen. Käytin myös hevoskastanjan lehteä, mutta vähän eri tavalla kuin sulla :)

    ReplyDelete
  57. Ihania ja kivan monikäyttöisiä. Pitsiliinojakin voisi varmaan kivasti hyödyntää savitöissä, voi kun pääsisi joskus kokeilemaan. Joskus yritin ilmoittautua työväneopiston savikurssille, mutta paikat olivat saman tien täynnä. Kotonakin olen joskus savijuttuja työstänyt, mutta siitä on aikaa jo yli kymmenen vuotta! Kunhan lapset ovat vähän isompia... ;)

    ReplyDelete
  58. vackra ....mysiga bilder påminner mig om att julen snart är här...i år känns att jag har glömt det på ngt sätt...

    kram på dig

    ReplyDelete
  59. your images are sweet and sober, adorable!
    Have a lovely day xx

    ReplyDelete
  60. Blogisi on täynnä kauniita kuvia ja tunnelmia :) Meilläkin jouluvalot lisääntyy päivittäin, ihana tunnelmoida näinm iltaisin kynttilän valossa!

    ReplyDelete
  61. Mainio idea! Ja niin kauniita, tunnelman vallitsevia kuvia!

    ReplyDelete
  62. Kauniita. Hieno idea kerrassaan. Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle :)

    ReplyDelete
  63. Heippa! Voi kuinka kauniita nuo "savikortit" ovatkaan... Olisi ihana tehdä savijuttuja, mutta nyt ei ole oikein aikaa kodin ulkopuolisille harrastuksille. Ensi keväänä näytti Espoon Työväenopistolla olevan ruukkukurssi, ja sinne meinasin mennä. Ideakin on jo valmiina, olisi ihana vaan päästä sitä toteuttamaan. Tiedätkö onko jossain ns. pajamahdollisuutta, jossa voi tehdä ja lasittaa omia savitöitään?

    ReplyDelete
  64. Huomenta!
    Löysin kauniin blogisi. Liityin ensi silmäykseltä lukijaksi.Ihanan inspiroivaa!

    ReplyDelete
  65. Kateeksi käy, kun olet noin ihanan hammaslääkärin löytänyt! <3 Itse olen kipuherkkä ja kammoksun juuri epäempaattisia hammaslääkäreitä, jotka vähättelevät kipujani ja pelkojani.

    ReplyDelete
  66. Sarppu reippautta tosiaan hammäslääkärikäynti vaatii ;)

    Hanna miten hauskaa olisikin ollut yhdessä tehdä savitöitä :) Mielenkiinnolla odotan lopputyötäsi, tiedän meinaan että sinulla on silmää kauneudelle :)

    Kirsikka paikat savipajoissa täyttyy tosi nopeasti. Itsekkin olen ollut monta kertaa liian myöhään liikkeellä ja se harmittaa.
    Lasten kasvaessa tosiaan harrastaminenkin helpottuu :)

    Anskuliini nyt on ihana tunnelmoida. Meillä on lumi muurannut ikkunat umpeen joten nyt on jouluinen tunnelma ja toivottavasti säilyy h-hetkeen asti :)

    Purnau kaunis kiitos sinulle :)

    Villasukka kiitos, sinulle myös :) Taitaa olla luminen sellainen :)

    ReplyDelete
  67. Hannis pajamahdollisuus olisikin paras mahdollinen, mutta en tiedä sellaista aivan avointa pajaa. Työväenopistolla on kyllä ryhmiä joissa saa tehdä ihan vapaasti mitä haluaa, mutta on tosiaan sidottu päivään ja aikaan. Täytyykin alkaa ottamaan selvää, sellainen meinaan sopisi itsellenikin kaikkain parhaiten. Kotonahan voi kyllä tehdä ja viedä kaapelitehtaalle lasitukseen ja poltettevaksi.Hinnat selviää Septarian nettisivuilta, sijaitsee kaapelitehtaalla.

    Pauliin ai kuinka kiva :) Tervetuloa <3

    Pähkinä ei silleen saa suhtautua pelokkaaseen <3
    Toivottaasti pian löydät hyvän paikan, minulla meni hivenen aikaa löytäessäni ja nyt pidän kynsin ja hampain kiinni :) Onnea löytöretkelle <3

    ReplyDelete
  68. Ihania kuvia, piristävät tätä jalkapotilasta kummasti.
    Mukavaa että sulla on hammaslääkäri joka on inhimillinen... ;)
    ainakin minulle se on paikka jonne ei vaan mene mielellään ja jos siellä saa mukavaa & lempeää palvelua niin on paljon kivempi mennä.

    ReplyDelete
  69. Tiina oi, toivottavasti jalkasi paranee pian! Hyvä hammaslääkäri on aarre ja kestipä pitkään löytää sellainen. Onneksi on nuori ettei ainakaan eläkkeelle ole jäämässä :)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.