Sunday, January 29, 2012

Hetkiä


Parhaita ovat rauhalliset hetket jotka pääsee yllättämään. Tämän sunnuntain olen lorvinut. Nauttinut aamuteen kahteen kertaan, ensin keittiössä ja aamutoimien jälkeen vuoteessa, hyvän kirjan parissa. Seurannut valon kiertoa seinillä, aurinko paistoi keittiömme oveen heittäen varjon pöydällä olevasta kukkakimpusta. Kävelylenkki merenrannassa toi punaiset posket ja uuniruoka antoi ravinnon.

Tänään sain hyvän muistutuksen siitä että suurin osa voimaannuttavista ja kauniista hetkistä ovat täysin ilmaisia :) Tällä ajatuksella astun uuteen alkavaan viikkoon. Arjen keskellä otan sen pienen tauon seuratakseni kaunista talven valoa. Monet kauniit hetket tulee liian helposti kiireessä ohitettua.

Hyvää alkavaa viikkoa ja muistetaan hetkeksi pysähtyä nauttimaan rikkaista mutta ilmaisista hetkistä :)

<3 Marie

29 comments:

  1. Sunnuntait ovat täydellisiä lorveilupäiviä! Tänään en ole laittanut tikkua ristiin mutta uskon että myös tällaisia päiviä tarvitaan!
    Hyvää alkavaa uutta viikoa sinulle!
    Eija

    ReplyDelete
  2. Töissä on ollut niin uuvuttava tahti, että kotiin päästyä ei ole tajunnut tarttua hetkiin. Nyt on kaksi kauan odotettua arkivapaata edessä ja aion ottaa niistä ilon irti monin tavoin...ja tosiaan nauttia joka hetkestä! Upea tuo varjokuva postauksessasi!

    ReplyDelete
  3. Tuntuu että viime viikko oli ihan täynnänsä ohjelmaa, kivoja kaikki, mutta hetkessä nauttimiseen ei juurikaan jäänyt aikaa. Ensi viikoksi ei ole paljon suunnitelmia, ehkä ehdin jopa pihalle ennen pimeän tuloa nauttimaan talvimaisemista.

    ReplyDelete
  4. Ihana päivä ollut sinulla! Lisää samanalaisia. Minulle tuli kova ikävä Helsinkiin ja meren rantaan tuosta kauniista lauttakuvasta.

    ReplyDelete
  5. Eija nyt tuli lorvailu tarpeeseen ja tästä on hyvä jatkaa viikon tuomiin haasteisiin. Tosin, otan aina ilolla vastaan lorvailun kun on tarjolla ;)

    Intianminttu kiirettä on liiaksi täälläkin ollut arkeen, siksi pieni muistutus itsellekkin tekee hyvää.
    Oikein antoisia hetkiä lomapäiviisi!

    Pioni onneksi on aikansa kutakin :) Meillä nuoriso kotiutui aamuyön tunteina, olivat purkamassa lavasteita ja uni maistui pitkälle aamun. Äidin oli kiva hääräillä hiljaisessa kodissa :)

    Selma meri on nyt kaunis, jäätyi viime viikolla kauniisti. Lautta vie ja tuo ahkerasti väkeä suomenlinnasta. Olisi kiva käydä siellä kinosten keskellä :)

    ReplyDelete
  6. hei. olipa ihanasti kirjoitettu. ja kauniita kuvia, todella ihanan näköisesti pedattu sänkykin! mitkä ihanat lakanat!! kaikkea hyvää uuteen viikkoon =)

    ReplyDelete
  7. Laura kiitos, nappasin pari kuvaa matkallani kun hain kaapista palan tummaa suklaata :) Onneksi ei joka päivä ole sunnuntai. Lampaantalja on joululahja miesväeltäni vuosi sitten.
    Ahkerasti käytän nyt pakkasten tultua, makuuhuoneessa on lämmintä 18 joten saa etsimään sekä villasukkaa että taljaa :)

    ReplyDelete
  8. underbara bilder som alltid...
    sådan harmoni och lugn...
    perfekt mys söndag...
    tack

    Kram!

    ReplyDelete
  9. Aivan parhautta päiväsi ollutkin♥ Näitä lorvailupäiviä kannattaa vaalia, niistä on sitten taas ammentaa arkeenkin.
    Ihanaiset kuvat jälleen!

    Valoa viikkoosi♥

    ReplyDelete
  10. Juuri niin! Päivissä on paljon niitä kultareunaisia hetkiä, niitä joissa saa kokea suurta tyytyväisyyttä, kiitollisuutta ja iloa.
    Kuviesi valo on kaunis ja niin tekisi mieleni kömpiä tuon taljan ja peiton väliin :) Raikkaassa makuukamarissa on hyvä nukkua mutta tosiaan villat kaikissa muodoissaan ovat silloin tarpeen. Taljan päälle nukahtaminen on muuten jotenkin ihan ihmeellisen taianomaista...
    Voimia viikkoosi Marie.

    ReplyDelete
  11. Pitkästä aikaa blogi-kierroksella.
    Ihania rauhoittavia kuvia!♥
    Mukavaa alkanutta talvista pakkas-viikkoa!

    ReplyDelete
  12. Ihania kuvia jälleen!
    Tuosta lautasta tulee niin muistoja mieleen, serkkuni työskenteli monta vuotta Suomenlinnassa kuvanveistäjänä ja usein kävimme siellä vierailulla, enimmäkseen talvisin.
    Mulla oli eilen myös lorvailupäivä, en laittanut edes kunnon vaatteita päälle! Oli niin kylmääkin, -20C etten pistänyt nenääni ulos...
    Tänään on sitten hommia senkin edestä. Innostuin virkkaamaan kierrätysmattoja, jo seitsemäs menossa.
    Kauniita talvipäiviä sinulle!

    ReplyDelete
  13. Samanmoisissa pehmeissä tunnelmissa oltiin meilläkin eilen, täydellinen sunnuntai! ♥

    Valoa & iloa pian alkavaan helmikuuhun sinulle!

    ReplyDelete
  14. Joskus olisi hyvä pysähtyä, näkee niin paljon ihania asioita. Joskus kun tuntuu siltä että en enää jaksa yhtään mitään menen ulos, katselen kaikkea sitä mitä minulla on - ihania kauniita pieniä asioita - ja taas jaksaa arjessa!
    Ihnia kuvia!

    ReplyDelete
  15. Tuollaiset hetket ovat parhaita, varsinkin kun ne yllättävät.
    Noita varjokuvia minäkin kuvasin eilen.
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle myös!

    ReplyDelete
  16. Oi miten ihanat kuvat! Todellakin, monet parhaat hetket ovat tarjolla, kunhan vaan ne huomaamme. Mottoni onkin: "Pienissä asioissa on hyvän mielen salaisuus!" Löysin tämän lauseen kerran kesälomamatkalla pikku puodista maalattuna pienelle posliinilautaselle. Lautanen on pudonnut ja särkynyt useamman kerran, aina olen sen uudestaan liimannut.
    Aivan ihania nämä Sinun hetkesi!

    ReplyDelete
  17. Ihana hetkiä sinulla on ollut. Arjen pienet hetket voimaannuttavat ihan parhaiten. Paljon ei tarvita, vain pysähtymistä ja oivaltamista.
    Hyviä hetkiä alkavaan helmikuuhun!

    ReplyDelete
  18. HEissan :)
    Kauniita, levollisia kuvia!
    Ihmeellinen ja "outo" viime viikko takana, jännityksellä ihan sai astella tänään uuteen viikkoon ja tuttuun työympäristöön.. Mutta niinkuin kirjoitit niin asioilla on tapana selviytyä ja sen sainkin jollain tasolla kokea:)
    Kauniita hetkiä sinulle tähän kauniiseen talviaikaan!! Kiireettömyyttä tavoitellen, -T

    ReplyDelete
  19. Kuvasi ovat kyllä niin kauniita, että vallan pakahdun niitä katsellessani....

    ReplyDelete
  20. You are so right, the little things can be taken for granted, but to savour them makes our life rich. I love your photographs and the shadow of a flower. Love Linda x

    ReplyDelete
  21. Ihania fiiliksiä. Ja sunnuntaina täytyykin lorvailla. Terkkuja. ♥

    ReplyDelete
  22. Helposti unohtuu ilmaisista ihanuuksista nauttiminen, niistä pienistä, jotka ohittaa kun tähyilee suurempia. Kiitos kun muistutit! Oikeastaan koko blogisi on hyväätekevää muistutusta tästä.

    ReplyDelete
  23. Åh Marie som jeg elsker din blogg !! Det er med glede jeg alltid tar innover meg de vakre og poetiske bildene. De er som en herlig reise for alle mine sanser..

    Håper du har det bare bra, har tenkt på deg siden Julemåneden. Kan ikke fatte at tiden har flydd så fort igjen. Det går mot vår og jeg lengter allerede :) Vil ønske deg et fantastisk nytt år, må du oppleve ting som gleder hjertet ditt.

    Varme klemmer i natten

    ~ Aina ~

    ReplyDelete
  24. Kiitos, kiitos ihanat kaikista piristävistä viesteistä! Kiireisien päivien jälkeen on ollut kiva lukea viestejänne <3

    ReplyDelete
  25. Ihana rauhallinen tunnelma kuvissasi :)

    ReplyDelete
  26. oh marie, i spied this image with the tea, book, and white lovely over at sanctuary and fell in love. there is magic in here. i look forward to more of your lovely blog and am your newest follower. thank you for sharing beauty.

    michele

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.