Thursday, May 13, 2010

Frukost vid havet * Meriaamiainen



Oltiin tänään ystävien kanssa merenrannassa aamiaisella. Aurinko paistoi ja mittari näytti 17 astetta...ihanaa kesä on tulossa!
Tänään niin kuin monesti muulloinkin mietin että miten ihanaa että on ystäviä. Pohtia yhdessä elämää, nauraa asioille ja jakaa unelmiaan :)
Grillailtiin makkaroita ja vaahtokarkkeja. Toki jotain terveellistäkin oli syötävänä ;) Fetasalaatti ja hedelmäsalaatti kulhot olivat mukana ja miten teen kanssa maistuikaan tuore pulla.
Mukava helatorstai takana ja mieli niin kiitollisena :)


Idag hade vi frukost vid havet tillsammans med några vänner. Soligt och 17 grader varmt - härligt, snart är sommaren här! Vet ni, det är underbart att ha vänner - att få skratta tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord.
Vi grillade korv och marshmallows. Dessutom hade vi tagit med oss två skålar, en fylld med fetasallad och den andra med fruktsallad - nyttigt och hälsosamt ;) Och vad vore frukost utan en kopp te och nybakat kanelbulle!
Tacksam för dagen - Kristi himmelfärds dagen :)

Perjantairutistus kaikille!

Kram

<3 Marie

13 comments:

  1. Eipä tainnutkaan enää ripsotella, kuvista päätellen. Teillä oli selvästikin ihana helatorstain aamiainen. Voiko päivä paremmin alkaa? Ja vielä tuoreet pullatkin, mmm. Mitä sulla mahtaa olla niissä täytteenä?
    Vielä ehdin lähettämään TORSTAIrutistuksen ;)

    ReplyDelete
  2. Aamiainen oli ihana merituulen puhaltaessa lämpimästi ja tosiaan oli vienyt sadepilvetkin pois.
    ...arvaappas vain pienen pieni kaloripommi pullien sisältä löytyi mutta niin hyvä ;) Voita, fariinisokeria, kanelia ja rusinoita. Kiitos rutistuksista.

    ReplyDelete
  3. Det låter ju helt underbart...och såååå vackra bilder...jag kan känna stämningen av din morgonutflykt...åhh va jag längtar till havet!

    stor kram och ha en trevlig kväll nu

    magdalena

    ReplyDelete
  4. Meilläkin oli lämmintä, 24 C ja työpaikalla istuimme pihalla kahvitauolla. Ihanaa, kun alkaa lämpenemään! Olen jo ostellut kesäkukkia, lähinnä työpaikalleni ja kuinka ihania ne ovatkaan! Laventelia, kaunokaisia, enkelipelargoniaa, pikkuruusuja, vaaleanpunaista markettaa ja muratteja. Upeita valkovuokkoja sinulla, meillä näkyy vasta pienet nuput pihalla.

    ReplyDelete
  5. Ihana aamiaiskattaus meren äärellä. Sinulla on nimikko keksitkin :) !
    t. Sisko

    ReplyDelete
  6. Voi miten ihanaa! Minä otan tänään kyytiin omat pienet ja naapurin pienen ja ajellaan retkeilemään. Jospa saisi muutamia kuviakin aikaiseksi. Ihanaa perjantaita Sinulle!

    ReplyDelete
  7. Magdalena Vinden blåste så varmt!Det var så skönt och bara sitta...låta tankarna flyga fritt.
    Kram till dig vännen!

    Eeviregina Ihanalta kuulostaa kukkahankintasi!
    Ihan kun voi istua kahvitauolla ulkona onneksi minulla on sama mahdollisuus :)Toivottavasti pian valkovuokot aukeavat ja pääset ihastelemaan niiden kauneutta.

    Sisko huomasit:)...nimikko keksit meinaan.
    Täällä uskallan tunnustaa että laitoimme grillatun vaahtokarkin nutellan kera keksien väliin ja olipahan herkullista ;)

    Ekaterina Tänään onkin ihana ilma retkeilyyn. Toivottavasti pääset kuvaamaan pieniltä.... taikka sitten kuvat ovat näistä ihanista pienokaisista :)Ihanaa retkeä koko porukalle!

    ReplyDelete
  8. Meren rannalta myös terveiset siellä maistuu kaikki !Ihanat kuvat ja tunnelmat sinulla!

    ReplyDelete
  9. Hei
    Minä olen tänään ollut ihan samoissa tunnelmissa - nauttinut ystävyyden lämmöstä. Saatiin eilen vierailla hyvien ystävien luona ja niin on vielä tänäänkin hyvä olla.
    Meriaamiainen kuulostaa ah niin hyvältä... Kävin iltapäiväteellä puutarhassa - sekin oli aika mukavaa. Ulkona syöminen on jotakin sellaista, jota talvella todella kaipaa. Toki voihan talvellakin tehdä retkiä mutta on se vaan silti ihan eri asia kesällä, kun aurinko lämmittää ja meri on auki, linnut laulavat ja mieli on korkealla.
    Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

    ReplyDelete
  10. Meriaamiaisenne kuulostaa ihanalta, kiva aloitus päivälle. Ja vieläpä hyvässä seurassa.
    Ja kuvasi näyttävät taas niin ihanilta!
    Oikein aurinkoista viikonloppua!
    -kisu-

    ReplyDelete
  11. Maria se on tosi...siellä maistuu kaikki. Meillä oli mukana retkellä 7 lasta/nuorukaista(poikaa) eikä eväshetkestä mennyt kuin hetki ja niin porukalla oli uudestaan nälkä :)

    Puutarha kuulostaa ihanalta Anu. Kesällä tuntuu että syöminenkin on helpompaa ei tarvitse niin raskaita juttuja kuin talvella. Ja miten totta se on että mieli on korkealla lämmön ja auringon tultua, kävin eilen lounastauolla kaupassa ja myyjä totesi että miten kiva olla töissä kun väki on niin iloisella tuulella.

    Kisu seura oli hyvää meitä oli neljä aikuista ja seitsemän poikalasta iältään 4-18 vuotiaita.Kiitos palautteestasi lämmittää mieltä :)

    ReplyDelete
  12. Aistittavissa merenrannan tuoksut ja tuulet!!! Ihana mahdollisuus teillä :) Ulkona syöminen, luonnossa oleminen on hauskaa ja nautinnollista! Olet napannut ihanat kuvaotokset :)

    Ihana lämmin jakso on tullut ja mukava oli herätä tähän uuteen lämpimään päivään tänään :) Linnut laulaa kilpaa ja luonto vihertää, perhosia lentelee... Suvi suloinen :)
    Lämmintä viikonloppua!!!

    ReplyDelete
  13. -T Tosiaan suvi on suloinen. Ollaan nautittu ulkosalla olosta. Taisi hieman toinen olkapää saada liikaa aurinkoa, sen aina unohtaa miten tehokkaasti ne ensi säteet iholle tarraa :) Mutta en valita kyllä tämä niin nautinnollista on kovan pakkasen ja tuulen jälkeen. Täällä on muuten vieläkin paikoittain lumikinoksia jäljellä ;)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.