Thursday, May 20, 2010

KesäilltaHei Ystävät <3
Kiitos ihanista kommenteista. Nyt on ollut vähän kiirus etten ole ehtinyt vastaamaan, mieleessä toki olette olleet :) Tänään oli 13 tuntinen työpäivä ja vähän jo väsyttikin töiden loputtua. Minulla oli kamera mukana kun kävelin kotiini, oli ihana kuvata merta ja veneitä. Merenrantaa pitkin kävellessä päivän tapahtumat huuhtoutui merituulessa pois ja alkoi poikimaan ajatusta ihanasta kesäillasta. Kipikapi kotiin teet keittämään termariin. Rautalankaa ja tuikkukupposet mukaan ja meren ääreen istumaan. Ripustelin kukkaisille oksille kynttilät roikkumaan. Siinä istuessa leputtelin jalkojani. Arvatkaapa mitä...minäpä kerron puun toisella puolella (pusikon) istui kolme moottoripyörä poliisia :) Eikö olekkin ihana tietää että meidän poliiseilla on tilaa kauneudelle ja toisaalta taisi kertoa myös että Helsingissä kaikki hyvin. Siinä sitä sitten turvallisen oloisena kuopukseni kanssa nautittiin kesäillasta.
Nyt odottelen puolisoani töistä kotiin tulevaksi tee on keitetty ja haudutettu...poimin yhden oksan puusta maljakkoon.Puolustuksekseni kerron että oksa lepäsi nurmikkoa vasten. Nyt saa sitten miehenikin nauttia iltapalapöydässä ja rupatella päivän tapahtumat. Ollaan opittu että pitkien työpäivien jälkeen se on paras tapa saada unenpäästä kiinni nopeasti.

Tullessani kotiin pitkän työpäivän jälkeen huomasin että ihana Anu Sinkkisngosta oli antanut tunnustuksen :) Lukiessani tekstiä tunsin kun puna nousi poskilleni ja sitten tuli nauru ja kupliva ilo.
Miten ihania onkaan blogiystävät. Parasta blogin pitämisessä on vuorovaikutus. Se rikkaus jonka jokainen tuo tullessaan pitämällä blogiaan :) Tunnustuksen jaan eteenpäin seuraavassa postauksessa.
Haluan myös toivottaa uudet seuraajat tervetulleeksi!
Mukavaa loppuviikkoa!

<3 Marie

21 comments:

 1. Onpa kaunista! Luonto hellii nyt kaikkia aisteja! Vaikea uskoa, että vielä hetki sitten koko maa oli paksujen kinosten peitossa... Onnea tunnustuksesta, tuli oikeaan osoitteeseen! :)

  ReplyDelete
 2. Voi ihana illan huipennus!
  Kaikkinensa :)

  ReplyDelete
 3. ...så enkelt så vackert!

  ha en go kväll

  kram

  magdalena

  ReplyDelete
 4. Kivasti sopii kynttilät kesäiseen tuomeen. Voin miltein aistia sen huumaavan tuoksun ja meren liplatuksen rantakiviin. Ihana idea sinulla lähteä luontoon teelle. Itsellänikin oli tänään kaksitoistatuntinen työpäivä kuumassa keittiössä. Kotiin tultuani lähdin järvelle uimaan. Lokki hieman hätyytteli, oli tehnyt pesän keskelle laituria ja hautominen hieman häiriintyi polskuttelustani. Ihanasti se vain virkisti.
  Aurinkoista viikonloppua:)

  ReplyDelete
 5. Jos jotain Suomesta kaipaan niin ne ovat juuri nuo valoisat kesäillat veden äärellä! Nyt pääsinkin hetkeksi nauttimaan kesäillasta postauksesi kautta - kiitos!

  ReplyDelete
 6. Ihana illan päätös. Yhtä herkkää ja kaunista kuin kukat kuvissasi ja hento tuikun loiste.
  Nämä helteiset päivät saavat heittäytymään romantiikan maailmaan. Näistä syntyy muistoja, joilla taas jaksaa talven pimeydessä. Herkkä postaus.

  ReplyDelete
 7. Tea lights in the blossoms ~ lovely!

  xo Catherine

  ReplyDelete
 8. Kaunista ja niin arjen kaunista !Kiitos !

  ReplyDelete
 9. Ihana hyväntuulen postaus, kauniita kuvia. Näistä kevään kauniista hetkistä on tosiaankin imettävä kaikki voima.
  Ihanaa perjantaita sinulle!

  ReplyDelete
 10. Olet todella ansainnut tunnuksesi! Täällä on ihana käydä rentoutumassa!

  ReplyDelete
 11. Onnea tunnustuksesta. Blogisi on suloinen, sen tunnelma antaa iloa ja voimia meille lukijoille.

  Voin niin kuvitella teidän tunnelmallisen iltanne. Kukkivat hedelmäpuut ovat melkein kauneita, mitä tiedän.

  ReplyDelete
 12. Oi mikä ihana ilta... ihania kuvia, on varmaan ollut kiva tunnelma siellä. Pitää kiittää tuosta raparperivinkistä. Tuo onnistuisi meiltäkin keittolevyllä, nyt kun ei ole sitä keittiötä, jossa leipoa raparperipiirakkaa. Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 13. Voi kun idyllisiä kuvia. Ihana sinun blogisi!

  ReplyDelete
 14. Vastavierailulla kauniissa blogissasi. Tuomen tuoksu on meilläkin huumaava :)

  ReplyDelete
 15. Elina kiitos :) Meillä tosiaan on nopeasti vaihtelevat ilmat.Alkuviikosta kun pukeutuu toppatakkiin ja loppuviikosta kesävaatteisiin.
  Huomasin kaupassa käydessäni että ulos tullessa odottaa vieläkin kylmän vastaanottoa ja sitten onkin hämillään lämmöstä.Keho ei tahdo pysyä mukana.

  Rouva M oli mukava ilta ja kuopukseni seura on vallan ihastuttavaa :) Niissä hetkissä olisi kiva pysäyttää aika toviksi.

  Hanne ihanalta kuulostaa järveen polskahtaminen pitkän työpäivän jälkeen. Keittiö tosissaan on kuuma paikka tämmöisillä helteillä. Minusta on tullut hieman arka lokkien suhteen kun on muutaman kerran myös tullu mentyä liian läheltä pesää. Tosissaan tekevät hyökkäytlentoja. Aurinkoa sinulle myös ja nautitaan kesästä :)

  Mirjami kiva kun piristi :) Moni asia voi olla sellainen mitä edes kotona ollessaan ei huomaa mutta muutettua pois tupsahtaa sitten kaipauksena.

  Pehmyt piirto. Muistojenarkku on ihana asia. Huomaan nyttemmin liikkuessani että palaan muistoissa viime talveen. Mietin lumen määrää eri paikoissa ja ihmettelen samaisten paikkojen kukkasten määrää tällä hetkellä. Kaksi kuukautta ja ilme on aivan toinen....ihme jota ei voi ymmärtää :)

  Maria kiitos! Arki on kaunista. Olen ehdottomasti arki ihminen :)

  Piupau miten nopeasti tämä kesäisyys ja kauneus täyttääkään akut. Saa meidät hymyilemään ja puhelemaan jopa ventovieraille kaduilla :)

  Teija kiitos kauniista sanoista :) Ihana jos voin olla avuksi rentoutumisessa.

  Lumiomena Kiitos <3 Kukkivat puut on ihania. Pelkäsinkin viikonlopulle luvattuja sateita että veisivät kukat mennessään. Nyt lauantai aamuna näyttää aurinko meitä vielä hellivän joten toivoa on ...

  Miia tunnelma oli mukava ja pari tuntia teki sen että tuntui että ikäänkuin ilta olisi ollut pidempi. Seuraava päivä meni töissä akut ladattuna.

  Lezzie kaunis kiitos Sinulle. Kurkistuksesi piristi :)

  ReplyDelete
 16. Niina kiitos vierailusta :) Kesä on myös paljon eri tuoksuja. Kaikille aisteille jotain. Mukavaa lauantaita.

  ReplyDelete
 17. Jos haluat linkittää joskus jonnekkin niin näin se käy: kopioi kuva nimellä suoraan esim. blogin päivityksestä ja tallenna nimellä. Sitten menet muokkaa ulkoasua ja gadget lisää kuva. Lataat kuvan ja siinä on ylhäällä samassa ikkunassa niitä kenttiä ja yksi niistä on internet osoitteelle.. siihen sitten vaan se osoite ja kuvaa klikkaamalla näin pitäisi päästä kyseiseen soitteeseen. Jos ei toimi niin yleensä syy osoitteen pikku virheessä.. Blogi tekstiin saa linkin ensin maalaamalla kyseisen sanan josta linkin haluaa. Sitten siinä kuva painikkeen vieressä on linkki painike jota painaa ja tulee ikkuna johon linkin voi laittaa ilman http:ta.. Omia taitoja ei kantsi epäillä jos ei onnistu sillä blogger härnää joskus turhaan :) että näin... Mukavaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
 18. Kiitos opastuksesta Sanna -Pauliina ! Yritänkin kokeilla :)

  ReplyDelete
 19. Kauniita tuikkuja :) Nämä kesäillat on uskomattomia.

  Ja totta, vuorovaikutus on bloggailussa mukavaa.

  ReplyDelete
 20. Kesäillat ovat ihania, eikä kyllä millään malta mennä nukkumaankaan.
  Ja tuo raparepriherrkusi näytti niin hyvältä, että ihan pakko on kokeilla :o) Kiitos ohjeesta!
  Kauniita kesäiltoja!
  -kisu-

  ReplyDelete
 21. Kirjailijatar tosiaan istuessa unohtaa ajankulun. Ihanasti myös työpäivät nollautuu.

  Kisu olen monena iltana tällä viikolla todennut että joko se kello alkaa olemaan kaksitoista :) Loman odotus on jo kova kun sitten ei tarvitse valvomisia jarrutella. Nautitaan kesäilloista Kisu :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.