Sunday, May 09, 2010

Päivä valkovuokkojen kera


Äitienpäivää vietetty ja ihmetelty että kyllä ne vuodet äkkiä kiitää eteenpäin. Nuorukaiseni on ohittanut minut pituudeltaan. Katsovat äitiään alaspäin ja mukavasti kaappaavat kainaloonsa ohimennen :) Luonnossakin ehdin tänään viettää aikaa ja ihastella kevään merkkejä. Valkovuokot koristelee kotiamme suloisesti näin äitienpäivänä. Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko ja miettiä tulevaisuuttaan ja uusia haasteita syksyyn...niitäkin päätöksiä pitää jo alkaa pohtimaan koska tunnetusti aika menee nopeasti eteenpäin :)

Sain ihanan tunnustuksen Sort of pink blogista. Kiitos !Mietin ensin etten laita eteenpäin tunnustuksen ketjua koska istuessani ja pohtiessani tehtävä tuntui liian hankalalta. Moneen moneen niin mukavaan blogiin olen törmännyt. Blogimaailmassa arvostan eniten vuorovaikutusta, lähimmäisyyttä ja rehtiä meininkiä :) Päätin jakaa kuitenkin eteenpäin etten olisi hyvän tulppana.

Kiitos kun jaksatte piristää niin iloisilla blogeillanne!
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
<3 Marie

16 comments:

 1. Voi ihana miten kauniit valkovuokkokuvat! Sain omani perjantaina, eivätkä oikein ole enää valokuvauksellisia :D

  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 2. Valkovuokot ovat ihmeellisen kauniita ja herkkiä kukkasia!! Olet taivuttanut niitä todella kauniisti erilaisiin asetelmiin, ihailen kuviasi :)
  Meillä kasvaa valkovuokkoja omalla takapihallamme ja siitä olen iloinnut monena keväänä! Maljakkoon sain tänään ensimmäiset valkovuokot, sellaisen pienen lapsen keräämän kimpun :)

  Ja, voi kiitos sinulle tunnustuksen jakamisesta :) Sinulle ja blogillesi onnea myös tuosta oranssikukkaisesta pirtsakasta tunnustuksesta, tänne kauniiseen blogiisi on niiiin mukava tulla!!!
  Kevätviikkoosi runsaasti iloa :)

  ReplyDelete
 3. Onnittelut tunnustuksesta. Kuvasi ovat niin kauniita, herkkiä. Tuo kranssi on suloinen. Ihanaa alkuvaa viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 4. Such lovely photos ~ the table setting is beautiful!

  ReplyDelete
 5. Oi ihanan keväiset ja herkät kuvat!!!

  ReplyDelete
 6. Kuvasi ovat todella kauniita. Ja valkovuokot on kyllä niin ihania!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!
  -kisu-

  ReplyDelete
 7. Hei
  Kiitos sinulle oikein paljon!
  Aivan ihastuttavia kuvia, oih...

  ReplyDelete
 8. Blogisi kuvat ovat uskomattoman kauniita!
  Valkovuokkojen mukana saapuu aina varmuus siitä, että kesä on jo ovella.

  ReplyDelete
 9. Heippa parahin Marie <3

  Kauniisti kiitän ja niian ihanasta tunnustuksesta...

  Sinun blogisi on yksi suosikeistani levollisen tunnelman ja sellaisen huumaavan yksinkertaisuuden vuoksi. Lisäksi kuvasi ovat superihania ja tuntuu, että olet sellainen virtuaalinen "sielunsisko" näissä tunnelmissasi...

  Kesää odotellessa
  Heidi
  <3

  ReplyDelete
 10. Ihanat valkovuokot <3 Pitäisi kai minunkin niitä keräillä vielä, kun niitä on..

  ReplyDelete
 11. Pussauskoppi ja Teija kiitos teille :)

  -T Lapsen keräämää valkovuokkokimppua voittanutta ei ole :) Kuulostaa niin ihanalta että niitä kasvaisi takapihalla minä joudun tukeutumaan polkupyörään ;) Kenties joskus...

  Kiitos Piupau olet niin kultainen :)

  Viivu,Kisu,Anu ja kultsin kämppä kiitos teille kannustuksesta :)

  Kiiitos Heidi ja toteamus tästä "sielunsiskosta" sai minut hyppäämään voltin :). En omistakkaan siskoja joten "sielunsiskot" ovat tosi arvokkaita!
  Toivotaan että se kesä jo nopeasti joutuisi...

  Purnau kannatta käydä pian keräämässä huomasin meinaan kerätessäni jo nuokahtaneita ja ruskeita yksilöitä.Vielä ehtii :)

  ReplyDelete
 12. Tulen taas uudelleen ihailemaan. Tuo kolmanneksi ylin kattauskuva on tosi upea - valon ja varjon leikki.

  Aurinkoista pyhää Marie! Rentoudutaan :)

  ReplyDelete
 13. Kiva H kun tulet uudestaan :) Kiitoksi palautteesta ...valojen ja varjojen leikeistä pidän eritoten.
  Joskus on niin ihana istua vain sohvankulmalla teekupposen kera ja seurata miten valot ja varjot lankeaa. Meillä vielä kun nämä neljä vuodenaikaa tuo siihen niin upeat mausteet!

  Aurinkoa sinulle myös vaikkakin tätä kirjoittaessa sadepisarat tippuu ikkunoille :) Valmistelen täällä aamiaista retkelle, mennään merenrantaa syömään ja vähän grillailemaan....säästä riippumatta ;)

  Joten rentoudutaan Ystäväiseni <3

  ReplyDelete
 14. Ihania valkovuokkoja! Meillä ne on sen verran myöhässä tänä vuonna, etteivät äitienpäiväksi ehtineet. Pian, kun aukaisevat ihanat nuppunsa, suuntaamme niiden sekaan retkeilemään...:) Hyvää helatorstaita!

  ReplyDelete
 15. Kiitos Johanna toivottavasti sinullakin oli kiva helatorstai :) Valkovuokot on herkkiä ja niin kauniita. Tänään autossa istuessani ihastelin kun niitä niin reippaasti kasvaa teiden lähettyvillä.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.