Saturday, May 15, 2010

Kirsikkapuu


Tänään on vietetty aikaa ulkona nautiskellen. Ihanasti teepaikaksi löydettiin kukkiva kirsikkapuu.
Yksinään näyttää puu kaupungissa kukkivan :)
Nyt ei malta paljoa sisällä olla ja kävinkin eilen ostamassa pokkareita kesä lukemiseksi. Mukaan tuli mm Anna Gavaldan kirja suomalaista nimeä en tiedä mutta ruotsinkielinen versi on Lyckan är en sällsam fågel. Anna kuuluu lempi kirjailijoihin hänen kirjansa tempaa niin mukavasti mukaansa. Kimpassa oli ihana kirja eläydyin sinne tosissani lukiessani sitä ja tein sen suuren virheen että katsoin elokuvan. Sitä ei olisi pitänyt tehdät kaikki ne upeat kohdat joihin olin imeytynyt mukaan ja piirtänyt hetket silmieni eteen oli jätetty pois elokuvasta.
Näinhän siinä useinmiten käy...mutta nyt viisastuneena tulevaisuudessa pysyn erossa :)

Näillä kirsikankukkasilla haluan toivottaa kaikille ihanaa viikonlopun jatkoa <3

Marie

16 comments:

 1. Hui miten ihanaa löytää yksinään kukkiva kirsikkapuu! :) Todella kaunista. Itse näin tänään hirmuisesti perhosia.

  Kauniita viikonloppuhetkiä sinne!

  ReplyDelete
 2. Ihan vaaleanpunaisia kuvia :) Kaunis kukkivainen puu! Siellä etelämmässä kaikki on aikaisempaa näin keväällä. Mutta ihanaa on odottaa kaikkea kukkaan puhkeavaa... :)

  ReplyDelete
 3. Rakastan Anna Cavaldan tapaa kertoa meistä ihmisistä.Kimpassa ja Viiniä keittiössä ovat jatkuvasti avoinna Kumpa joku odottaisi minua jossain -novellit myös hyviä.uusin Lohduttaja oli pettymys.Kimpassa elokuva on minun ja tyttärien yhteinen leffailtojen yhdistäjä.Audrey T on niin suloinen ja aatelinen Philippe myös.Tarina on kevyempi -tunnelmaa leffassa kuitenkin on.meidän naapurin pihan kirsikkapuu kurkistaa suoraan keittöni pikkuikkunaan .Saan kuin varkain nauttia toisen ihanuudesta : D

  ReplyDelete
 4. hei. :) sinulla on aivan ihana blogi, niin kaunista! kiva kun jätit kommentin niin löysin tänne.
  aivan ihana tuo kirsikkapuu!!
  tänään just ajattelin että pitäis saada jotain kivaa kesälukemista, tuo mainitsemasi kirjailija kuulostaa kivalta vaihtoehdolta. täytyy katsoa jos meidän kylän pikku kurjakaupassa olisi jotain...
  ihania kesisiä päiviä sinulle! :)

  ReplyDelete
 5. Sini tosiaan oli kiva löytää kävelimme 10 kilometrin lenkin ja sillä matkalla pisti silmään :)
  Puu oli kadun toisella puolella joten päätimme ylittää ja leiriytyä sinne.
  Perhoset kuulostaa ihanalta ja vieläpä niin että niitä on paljon :)

  -T Pikkasen voi aikasemmassa olla mutta kyllä tämä puu oli pikkainen mutta kaunis oikku. Muualla kävellessämme puut eivät vielä kukkineen.
  Se keväässä ja alkukesässä on ihanaa että on niin paljon seurattavaa.

  Maria Anna Gavaldan tapa on ihana. Persoonat tulee hyvin esiin ja heihin on helppo samaistua.Aatelinen Philippe on tosiaan suloinen ja se kohta jossa hän käy piknikillä ullakkohuoneistossa ihanien tarjottavien ja huikeiden astioiden kera :)
  Elokuvassa tosiaan on kiva tunnelma ja olisikin varmaan ollut oikein hyvä jollei olisi muodostunut niin voimakasta mielikuvaa kirjasta.
  Eli vertailematta molemmat hyviä :)
  Ihana että saa ihastella kukkasia kotinsa ikkunasta.

  Laura kiva kun tulit :) Kesä lukeminen on kivaa harvemmin talvisaikaan lukeminen onnistuu. Yritän kyllä talvisinkin lukea mutta yleensä käy niin että hetken kuluttua löydän itseni nukkumasta kirjan vierestä.

  ReplyDelete
 6. Niin upeat kukat ja kuvat. Ihan piti kauan saada katsella. Tuollaisen puun juurella olisi mukava saada viettää joutilaisia hetkiä hyvän kirjan ja iltapäiväteen parissa.
  Toivon sinulle oikein rentouttavaa pyhää

  ReplyDelete
 7. Anu paikassa oli kiva istahtaa onneksi löysimme hitusen syrjemmästä paikasta teehetkemme koska puu oli ohikulkevien kuvauskohteena :)

  ReplyDelete
 8. Kesä ja kirjat - ihanaa!
  Kävimme tänään kaupungilla ja matkalla ihailimme N:n kanssa kukkivia kirsikkapuita. Vaahterat ovat nyt myös kauneimmillaan.
  Suloista sunnuntai-iltaa Marie <3

  ReplyDelete
 9. Oi miten kaunis puu!!!

  ja täytyy sanoa en lue paljon siis haluaisin kyllä mutta mutta Anna gavalda on hyvä tykkään ja kimpassa oli oi niin hyvä!

  lämmintä illan jatkoa!
  Anu

  ReplyDelete
 10. Voi miten kauniita kuvia olet ottanut. Olet vanginnut kirsikkapuun uskomattoman kauneuden ja herkkyyden, melkein tunnen tuoksunkin tänne.
  Ihana retki teillä. Lämpö on saapunut meillekin ja olen ihan ihmeissäni kaikesta kasvusta mitä muutamassa päivässä on tapahtunut.
  Riittäköön lämpöä myös ensi viikkoon.

  ReplyDelete
 11. Ihana satu puu! Minäkin olen kaverini innoittamana lukenut Kimpassa kirjan jonka jälkeen katsoin elokuvan.. suuri pettymys kun miettii että pääroolissa oli yksi lemppari näyttelijäni Audrey Tautou! se riippuu aina kumminpäin tekee katsooko ensin elokuvan vai lukeeko kirjan.. kaverini oli katsonut elokuvan ensin ja sen takia tykkäsi siitä. Yleensä aina on niin että jos ensin lukee kirjan ja muodostaa omat mielikuvansa, niin elokuva menettää syvyyttään..

  ReplyDelete
 12. Kuvaamasi kirsikkapuu on suloinen! Me olimme loppuviikolla minilomalla Amsterdamissa, jossa omena- ja kirsikkapuut kukkivat täusillä ja nyt Suomeen palattuamme tänne oli puhjennut ihan kevätkesä. Rakastan etenkin kirsikkapuita, joten olen ihastellut ottamaasi kuvaa pitkin päivää :)

  Anna Gavalda osaa loihtia ihania kirjoja, joista jää hyvä mieli. Minä pidin "Kimpassa"-elokuvastakin, vaikka se olikin kirjana parempi. Kuulun niihin moniin blogisi lukijoihin, joiden suosikkinäyttelijä on Audrey Tautou.

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
 13. Kyllä on kauniita kuvia. Kirjoissa on juuri oman mielikuvituksen takia se oma taikansa. Siksi lukemaansa kirjaa ei kannata katsoa elokuvana! Sen olen itsekkin oppinut kantapään kautta.

  ReplyDelete
 14. Hi Marie!

  Thank you for your visit and comment! I recently also discovered your blog, and I was so very happy about it :) Your images are beautiful and Inspiring too. What a fantastic looking Cherry tree!!

  Aina

  ReplyDelete
 15. Omenaminttu nyt tosiaan alkaa olemaan puut kauneimmillaan. Lehmus on myös kauniin elinvoimaisen näköinen.

  Valloittava valkoinen Anna tosiaan vie mennessään tarinallansa :)

  Piupau tänä vuonna lehdet ja kukkaset ovat tulleet melkeinpä yhden yön ihmeenä. Tarkoitukseni oli kuvata hevoskastanjan vaiheet mutta myöhästyin :)

  U.M Andrey Tautou on huippu näyttelijä. Pitkään olen odottanut että näkisin Coco Canelin. Uskonkin että sekä kirja että elokuva on katsottava toisistaan erillisenä niin siten voi olla tyytyväinen molempiin :)

  Lumiomena ihana kuulla että reissunne oli onnistunut ja kauneutta tulvillaan :) Tosiaan molemmat varmaan hyviä ilman vertaituita toisiinsa :) Roolihahmothan elokuvaan ovat juuri oikeat mutta elokuvissa tahtoo aika pula tulemaan vastaan joten aina siten vähän kärsii.

  Sanna näinpä kantapään kautta oppi asennoitumaan uudella tavalla. Taikaa kirjoissa on tosissaan se on juuri se oikea sana :)

  ReplyDelete
 16. This in the long run reduces and stabilizes their scoliosis.
  Functioning on a frequent basis will support fortify your leg and your back
  again muscle tissues.

  Check out my web blog - the flex mini

  ReplyDelete

Kaunis kiitos viestistäsi.